Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

2.2.2009

------------

KOMMENTTI: Kuulkaas marinoidut Kotletit. Toivottavasti ymmärsin väärin että haluaisitte antaa nimikirjoituksen nahkaisilla lemmenkynillänne. Jos näin on, olette terapian tarpeessa. Voin suositella omaa terapeuttiani Valko Venäläistä. Tällä pakkauksella parasta ennen päivämäärä on mennyt umpeen aikoja sitten. Sijoituspaikka on ongelmajätelaitos tai biojäteastia. Keikallenne olen tulossa, joten yleisön keski-ikä nousee roimasti. Huolestuttavaa, eikö totta? Terapian tällä kertaa voi hoitaa Jekku Maisteri. Työnjako on keikalla selvääkin selvempi (??): te soitatte, Hynynen raakkuu minkä jaksaa ja minä kuuntelen. Piparitäti

VASTAUS: Mutta kun meille kelpaa kaikki. Ikään katsomatta. Kunhan sokeripala suussa sulaa.

------------

KYSYMYS: Eikös tuossa uudessa Pää Kylmänä -biisissä oo alussa melko sama meininki kuin Aamu -biisissä? tarkoitan siis tuota '5 leipää 2 kalaa' ja että jumala ei palaa tai ihmeiden tekijä.

VASTAUS: Oho, joku on tarkkana! Johtuu siitä, että Pää kylmänä –biisi oli raakaversiona työstössä samaan aikaan kuin Iankaikkisen biisit. En saanut sitä ajoissa valmiiksi niihin sessioihin. Myöhemmin tein biisin valmiiksi ja unohdin, että olin käyttänyt jo yhden sen säkeistön. Miullekin asia selvisi vasta nyt. Olen ihminen. Katson peiliin, olen pahoillani. Tämä olkoon esimerkki todellisesta kierrätyksestä.

------------

KOMMENTTI: Hei! Kuuntelin juuri teidän uuden levyn. Olo on hyvin outo ja sanaton, parasta koskaan! Ehdottomasti nousi esiin "lemminkäisen laulu, taivas tippuu ja taivaan kaunis". Niin, ja onhan se varjonkukka myös ihan kiva.. Tyttö kun olen. Ps. On muuten ensimmäinen levy ikinä, mikä on saanut kokonaisuudessaan itkemään! Parhautta!!

VASTAUS: Sinkkonen on näköjään soittanut levyn raakaversiota ulkopuolisille! Vittu, tästä lähtien pidän kaikki kopiot itselläni julkaisuun saakka. Ei, ostan myös kaikki valmiit levyt kaupoista ja pidän itselläni. Anarkiaa!!! Punk!!!

------------

KOMMENTTI: Morroo.. KT: "Miksi vitussa kaikki haluavat tavata keikan jälkeen kolme väsynyttä miestä, jotka eivät jaksa puhua toisilleen - tai yleensäkään kenellekään - sanaakaan? Ei se niin hienoa ole kuin te luulette." Miksi tiikerillä on raidat selässä..??? Iteppä olette valinneet profiilinne ja jonkin asteisen julkismuodon. Eli ketä tästä väsymyksestä nyt pittee syyttää tai moittia..?! HEH. No joka tapauksessa, elämä jatkuu. Tuonkin vastauksen antaneena bändin jäsen on ollut luultavimmin kauhiassa kanuunassa parhaimmillaan. Valitsemanne työ on rankkaa, varsinkin sen saatanan imagon ylläpitäminen!!! Koittakaa jaksaa, eläkettä me kaikki tavoittelemme.. ;) Näkyy keikalla, tsemppiä!!!

VASTAUS: “Jonkin asteisen julkismuodon”? Ja sen takia pitäis ruveta järjestelemään jotain erillisiä homomaisia tapaamisia keikan jälkeen, vaikka ei kiinnosta? Ime munaas!

------------

KYSYMYS: ootteko millon tulossa mäntsälään keikalle?

VASTAUS: Ei kai koskaan. Onko siellä muka jotain paikkaa? Neliapila? Meidän uusi miksauspöytä ei mahdu sinne. Siinä on muuten hieno toiminto, jonka nimi on Vegas. Kaikki säätimet liikkuvat ja valot vilkkuvat, kun painaa sen päälle. Vähäks siistiä.

------------

KOMMENTTI: Kuningas Arthurissa oli tutun näköisiä äijiä. Sinkkosta oli vähän meikattu, mutta Hynynen näytti ihan itseltään! Hongisto olikin kai leikattu pois...

VASTAUS: Hongisto on muutenkin leikattu.

------------

KOMMENTTI: Voi sua Jouni-riepua. Nyt on taantuma iskenyt sinunkin tomumajaasi. A.W.Yrjänä, tuo Tornion Barry White, meni ja voitti sut seksisymboliäänestyksessä. Toivottavasti orkesteritoverisi Hongisto ja Sinkkonen jaksavat silti vielä tukea ja kannustaa sinua näinä vaikeina aikoina.

VASTAUS: Onko miulla muka vaikeaa? Ehei, olen kännissä!

------------

KOMMENTTI: Koittakaa nyt hyvät miehet saada se keikkakalenteri julkaistuksi. Kivien ja kantojen alta saa kaivaa tietoa, missä jytäorkesteri kulloinkin metelöi. Kiitos jo etukäteen Tavastiasta 24.-25.4. Nosturin keikka marraskuussa oli kamala, ei herrojen itsensä vuoksi vaan koska Nosturi on surkea keikkapaikka. Täällä me odotamme almanakat ja lompakot auki, että koska pääsemme osallistumaan taloustaantuman torjuntaan. Matti (joo, on toki hyvä biisikin)

VASTAUS: Lompsa kun auki on/ sinne Jeesus tekee asunnon.

------------

KOMMENTTI: Laittakaa paitanne myyntiin sellaiseen mestaan mistä niitä fanit sais oikeesti ostaa. Vitun longplaymusic on sellanen pulju että jäljellä on vaan jotain hajakokoja (kuten esim:m ja xxxl) ja oon kahteen kertaan yrittäny tilata paitaa tilatessa ilmotetaan että tilaus onnistui ja maksutiedot sekä ohjeet tulee sähköpostiin mutta eipä ole sen koommin kuulunu kyseistä s-postia.

VASTAUS: Mitäs tilasit! Jätkät ja lyylit möivät kaikki paidat loppuun syksyn keikoilla ja meidän pitäisi suunnitella uusia. Kassellaan, kassellaan.

------------

KOMMENTTI: perkeleen ylex:n netti sivut en tiedä tuliko ideani sitä kautta perille !! kerron sen sinulle lyhyesti ! videon voisi kuvata vilkkaalla kadulla tai torilla missä näkee ihmisten " kiireen " ja ahdistuneisuuden mikä kaupungissa tulee meille jokaiselle ! ihminen ei vaan ole luotu olemaan kaupungissa (tämä oma mielipiteeni) ! ja näin !

VASTAUS: Tuo on itse asiassa aika pitkälti videon idea.

------------

KYSYMYS: Moro Jouni! Riemulla ei ollut rajaa, kun eilen posti toi lupaamasi demot! Tuskin osaat kuvitella miten merkittävät nämä kasetit ovat tosi fanille. Ehkä muistanet, että minulta löytyy kaikki teidän albumit, singlet, dvd:t ja yleensä julisteetkin nimmaroituna. Nyt olen alkanut keräämään samoja äänitteitä promo-versioina. Alkupään promojulkaisuista puuttuu enään Kuulohavaintoja cds. Kyseessä on siis tavallinen julkaisu, josta löytyy Teoston tarra. Sattuisiko sinulta löytymään sellainen? SItä on meinaa etsitty jo monta vuotta. Kuulin myös pikkulinnuilta, että olette mahdollisesti tulossa Saloon keikalle huhtikuussa. Jos tämä on totta luuletko, että pikainen tapaaminen onnistuisi? Olisi se mahtavaa tavata pojat kotikaupungissani. Lisäksi voisin taas nimmaroiduttaa uusimmat julkaisut. P.s. kyllä Sotakoirastakin on tehty promo cd-r levy. Olen onnistunut löytämään sellaisen. Tätä asiaa kyselin sinulta viime Kaarina keikan yhteydessä. Itse et tuolloin tiennyt onko sellaista edes tehty. Suuri kiitos ja kumarrus Sinulle vielä kerran toimitetuista demoista!

VASTAUS: Eipä mitään. Mut miulla ei taida olla edes sitä varsinaista Kuulohavainto-ep:tä, puhumattakaan promoversiosta.

------------

KYSYMYS: Miksi Sinkkosella ei pysy tukka päässä, ja miksi vitussa Hongisto ajaa Citroeneilla?

VASTAUS: Ja miksi miulla ei seiso?

------------

KOMMENTTI: Ei niitä julkkiksia (se näisnäyttelijä, kuka se nyt oli) tarvi ujostella, ne on ihan samanlaisia ihmisiä kun me muutkin.

VASTAUS: Ei kai? Johtuikohan se ujostelu jostain muusta? Esimerkiksi Laura Birnin kauneudesta?

------------

KOMMENTTI: Huomenta! Mahtisanat ON mahtava! Tietysti Nosturissa kuultu Taivas tippuu enteili jo hyvää ja nyt alkaa jo vatsanpohjaa kutkutella mitä onkaan vielä luvassa... Kaiken lisäksi ootte vielä keväällä Tavastialla, jihhuu. Tavastian(kin) keikoilla ollut meno aina huisia, kaikin puolin.

VASTAUS: Siinä rakennuksessa on tullut aika usein pyörittyä ilman vaatteita.

------------

KOMMENTTI: (Hope not to be published) Kiitokset napapiirin 11.12.08 keikasta!!! Fiilikset oli katossa - koko illan :) Mitenköhän... Voisikohan.... alusta: Voisitkohan lähettää paluupostissa sen Tivolissa otetun kuvan, jossa neljä hurjaketta istuu sohvalla? (taiteilija Sinkkonen taisi ottaa sen) Ja saako sen julkaista Alibissa? not. T: tivolin gimuleista se toinen. ps. Mahtisanojen pätkässsä oli niin Sievää laulua. Paljon sievempää, kuin siinä ´Pissaa ja Paskaa´-laulelmassa.

VASTAUS: Miulla ei ole mitään muistikuvaa mistä kuvasta sie puhut, nainen.

------------

KOMMENTTI: Tuosta Hongiston kiinnostuksesta ranskalaisiin autoihin, samoin, kuin Hynysen sijoituksesta seksisymbolilistalla (vasta kolmas), on melko pitkä matka heterouteen.

VASTAUS: Niin myös sillä, että seitsemän jätkää viettää keikkabussissa aikaa keskenään tämän vuoden aikana varmaan enemmän kuin kotonaan.

------------

KYSYMYS: Hei miehet! Mie kuulin toissapäivänä ekakerran Veisu-nimisen biisinne, ja pidin siitä paljon. Siksi kainona toiveena kysynkin, onko sitä mahdollisuus ottaa Lappeen keikkanne biisilistalle, jollei jo ole sillä? Hei vaan!

VASTAUS: Humoristi.

------------

KOMMENTTI: Miä melkein rakastan teiän musiikkia! Se kolahtaa.

VASTAUS: Äidilläs kolahti, kun siut sai.

------------

KYSYMYS: Pitikö teijän maksaa Soundille tullut tappio, kun ne joutu laskemaan lehden hintaa melkein puoleen kun teidän naamat oli kannessa?

VASTAUS: Mitä, eikö sitä jaettukaan ilmaiseksi?!

------------

KYSYMYS: Heissan! Pitääkö paikkansa että esiinnytte 23.5.2009 Vuokatissa Katinkullassa? Internet-sivulta http://meteli.net/tapahtuma/129361 tuollainen tieto löytyi. Vuokatin nettisivuilla kerrotaan että kyse ois HellKatti -tapahtumasta, mutta siellä ei ole esiintyjistä mainittu mitään. Teidän sivuilla ei ko. Tapahtumaa keikkakalenterissa näy... t. utelias savolainen

VASTAUS: Älähän hätäile, älähän hätäile! – Katto Kassinen

------------

KOMMENTTI: No ei kauhean uusi juttu ole tämäkään, mutta tuossa syksyn mittaan sää Hynynen esiinnyit julkisuudessa jumalauta liivissä ja kiltissä. No ei se muuten mitään, mutta kun tuppaa vituttamaan kun Hynynen tekee sitä ja Hynynen tekee tätä. Mää näet olen itse käyttänyt tuota jaloa unifformua useaan otteeseen ja meinaan tehdä niin jatkossakin. Ja ongelmahan tästä muodostuu heti kun joku saatanan pikkunilkki tulee vinkumaan että "Sää äijä matkit Hynystä". No eihän tuollaisesta pitäisi tulla ongelmaa mutta mää laitan sulle sitten terveisiä Alibissa kun oon häpäissyt jonkun satunnaisen hevarin vastakylmätyn ruhon. Eipä muuta, Hongistolle ja Sinkkoselle hyvää jatkoa.

VASTAUS: Jätkä matkii Hynystä! Vittu, mikä häviäjä!

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni. Postilaatikostani läpsähti Soundi-merkkinen musiikkiaviisi, jonka menin lukemaan. Luin myöskin haastattelun Kotiteollisuus -yhtyeestä. Koska olen aito intellektuelli, haluankin näin antaa sinulle tärkeitä uraneuvoja. Olet näemmä lukenut ja vittuuntunut Arvo-herran tilityksistä musiikkinne itsensätoistavuudesta. Eihän Arvo pahalla! Sanoit myös tekeväsi touhua ikäänkuin duunarimeiningillä. Se mitä Arvo-herra kaljussa päässään kypsytteli, tarkoitti oman tulkintani mukaan jotain siihen suuntaan, että sinun duunissas ei oo mitään vikaa, olet pätevä kirvesmies, mutta vitun hauskaa seurattavaahan se toisinaan on kun hyvästä kylppärilaatoituksesta jättää piruuttaan vedeneristykset hoitamatta Ja lopputulos on yllätys! Jollei idea tästä välittynyt, pelaan väärillä aseilla ja lopetan Soundin lukemisen.

VASTAUS: Miksi kaikki luulee, että me olisimme Ylpön kanssa muka vihoissa toistemme kanssa? Mehän ollaan kavereita. Ei meidän silti tarvitse toistemme musiikista tykätä.

------------

KOMMENTTI: Hyvää päivää! Linkissä kuva teidän keikalta, ja miksi, kerron... mistä kaikki alkoi ;) Kyselin serkulta, nähtiinkö Kotiteollisuus kesällä. Serkku totesi, että ”ei, ei nähty.” Käytiin serkun kanssa kaksilla festareilla viime kesänä; Provinssissa ja Ankkarockissa.. Noh, en mä sitä uskonut. Oli jotenkin sellainen olo, että joko olen nähnyt tai sitten nähnyt teitä liikaa tv:stä. No ainakin kuvittelin, että olen nähnyt teidät livenä. Serkku otti cola trippejä Ankassa huolella. No oli siellä muutakin kuin colaa. Hetkonen, join niitä kyllä itsekin.. Ja miten tähän päästiin: Ylemmältä taholta tuli ilmoitus, että juuri tämä kuva pitäisi laittaa suoraan Hynyselle. Toki näitä löytyy muutama toisenlainenkin, jos kiinnostaa. Paskalaatusia nekin. No ei niitä montaa ole, puhdas vahinko tämäkin kuva. Ton jannun pää kyllä häiritsee tuossa vähän, mutta ei anneta sen häiritä.. Kuvaa voi aina rajata ;) Ymmärrän, jos rimanne on korkealla, eikä näin vanhoja otoksia enää jaksa hullukaan katsella, mutta pitää silti koittaa keppiä jäällä. Hauskaa kevään odotusta \o/ T.Anne Ps. Soiko Kevät Tavastiallakin?

VASTAUS: Ihan vitun paska kuvahan tuo oli. Skarppaa, pullukka!

------------

KYSYMYS: Miks teitin kaikki (ainakin melkein!) piisit menee suoraan neljä-neljäsosaan? Tee Jouni piisi joka menee kolme-neljäsosaa! Mitäs sanot?

VASTAUS: Oletsie kuunnellut meidän levyjä ollenkaan?

------------

KOMMENTTI: Aha, ok. Kävin eilen katsomassa Volbeatia. Hyvä bändi, mutta Kaapelitehtaalle en mene enää ikinä, koska se on keikkapaikkana ihan surkea. Kaikenlisäksi juomat loppui kesken. Seuraava etappi tässä elämän suossa tarpomisessa on teidän keikka. Löytyyköhän sieltä piristystä tähän vetelään olotilaan? Jos vittuilet, puhkean loppumattomaan kyynelvirtaan.

VASTAUS: Huomasimme saman, siksi lähdimme kesken pois. Volbeat soundasi kyllä tosi hyvälle. Onneksi “Kotkan pojat, ilman viiksii” järjestivät meille parkkipaikalla vähän elvytystä lonkeron ja konjakin muodossa.

------------

KOMMENTTI: jumalan terve...tässä tapauksessa myös perse.sain kässiini naapuriltani "linnanneidolta" siun kirjan.luin sitä, ja huomasin ,että haistoin tutun tuoksun 70 luvun alusta ahvenlammen ,hevi serkkuni roogerin, ja lapsuuden serkkuni väkipakolla syättämän alku hevinkin.piippuun nussivan susikoiran, maalariperheen kuusi nortti askia yhtäaikaa savuna ilmassa ja sen tiätyn paikkakuntakovuuden, joka silloin ainakin leijjui itärajan yllä.olihan ne vain niitä bullworkker raggareita, mutta silti.tänä aamuna se linnanneito tuli pihalla hämeessä vastaan ,katsoi mun uutta haarovälistä roikkuvaa espanjalaista kulkukoiraa , jutteli mulle ja mainitsi ,että sinä olet syntynyt lappeenrannangesgussairaalassa, johon itse sitten että niin minäkin.asuinkin joutsenossa niin kauan kuin siellä pystyin , eli ensimmäiset puolivuotta elämästäni.itse raskaansarjan hammondurkurina tahdon toivotta siulle vahvaa näkemystä ja ravistelevaa loppuelämää kaikilla herkuilla, joita vain ikinä haluat ja pystyt keksimään.

VASTAUS: Lappeenrannan keskussairaalassa on syntynyt aika moni ihminen. Näköjään muutama vähän tyhmempikin.

------------

KOMMENTTI: No moro. Keikkakalenterianne selatessa meinasi Lapin Kulta valahtaa väärään kurkkuun.. Isännät on tulossa laulamaan työväen vappulauluja Kiiminkiin vappuna!! Siis mitä helvettiä?? Paikka johon teidät on tilattu, on kyllä viimeaikoina kunnostautunut kunnon artistien tilaajana. Mainittakoon nyt esimerkkinä viimeiset kovat esiintyneet: Popeda, Kake Randelin, Anne Mattila, Jani Wickholm... Mut että Teidät tänne. No mikä ettei perkele. Siitä baarista on vain konttausmatka kämpille. Harmi vain, että tuskin pääsen keikallenne Kiiminkiin, tähän Pohjois-Suomen persereikään, koska olen hakemassa lapsiani etelästä kyseisenä iltana. Vituttaa jo valmiiksi, saatana. Mut onneksi tulette pääsiäisenä Ouluun Tähteen. Tulee tekemään tiukkaa kyllä saada lippuja, mut veri (mulkun)päässä vaikka jonon ohitse.. Sinne saavutaan ja aloitetaan jo päivällä ettei olla illalla niin kovassa kännissä. Kovasti on odotettu uutta levyänne ja Pää on ollut kylmänä. Kohta loppuu odotus ja pääsee perehtymään hengen tuotoksiinne. Ja kaikille keikoille 200 km:n säteellä saavutaan, ainakin tavoite olisi. Mut kassellaan taas.. Ja hyvää "loman" jatkoa..

VASTAUS: Siis lasten haku etelästä tai meidän keikka? Laita nyt, hyvä ihminen, asiat tärkeysjärjestykseen! Ainahan niitä lapsia voi tehdä lisää!

------------

KOMMENTTI: Morjensta, On tullu jonku verra hihiteltyä tuota uusimman levyn nimeä ja nimikkoraitaa, on suvun yritys sattumoisin samanniminen. http://www.ukonhauta.fi Innolla biisin kuulemista odotellen.

VASTAUS: Hyvän nimen olette keksineet.

------------

KOMMENTTI: Voi ittu teijjän kanssa...oesitte antanut minun voittaa siinä ylex kässärikisassa kun kerta kehuitte sitä.....no oisinpa itekkin valinnut naaraan...mut ei siinä tarjootte sitten bisset kohan törmätään keikoilla.... T:jope,matti nykänen, barak, 7 veljestä, timo t.a mikkosen perhe yms...ai niin ja mun sukunimessä ei ole mitään hauskaa!

VASTAUS: Ei ole muuten etunimessäkään.

------------

KOMMENTTI: Perkule Äijät! Hieno, että viitsitte tulla tänne helevetin Suur-Saloonkin. -Avot, 18.4 seikkailu voi alkaa-

VASTAUS: Meidän monitorihahmon nimi on Salo.

------------

KOMMENTTI: Jouni keksiny uuden sanan: SENSAATIOMAISTA!?

VASTAUS: Ei, kyllä se on ollut suomen kielessä käytössä jo pitkään.

------------

KOMMENTTI: Melkoinen "yllätys" tuo Mahtisanat-sinkku...Laulu kuulosti eka Putrolta, eli sanoja "lauletaan" sanan-sanan-perään, hieman sama metodi toimi esim. Pirunpellossa loistavasti, mutta kertsissä mentiin nyt kyllä melodioineen, ja jopa sanoineen päivineen Gösta Sundqvistin hiekkalaatikolle. Mikä ei ole tietenkään huono asia. Sanat olivat hyvät, biisi ei kyllä muuten oikein vakuuttanut. Mutta katsotaan se koko levy nyt kummiskin vielä, ennenkuin kunnolla naristaan. T:Makuuhuonelevyarvostelija. Ps. Vakiot-biisi kaipaisi päivitetyn version, uusilla sanoilla siis. Vai kaipaisiko.

VASTAUS: Tee ite, miuta ei kiinnosta.