Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

20.1.2009

------------

KYSYMYS: mitäs vittua ootte ollu sitte kaarinan old texasissa kertomatta mulle voi jumantsuikka no mites te nyt semmoseen ootte alentunu? olikos hienoo?

VASTAUS: Se on hienoin keikkapaikka koskaan ja missään ikinä. Ja takahuoneen “maalaus” on neroutta. Maalaustaiteen Nobel sen maalaajalle! Ai, semmoista ei muka ole? No vittu, perustakaa!!!

------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuus rock on the..! Hongistolla-, sinkkosella- ja Hynysellä- on luja ote..MEISTÄ?! Jumalani on tullut tänne meitä katsomaan, heiluttelee puiden latvoja, ravistelee minua Hän repii tätä maisemaa isännän otteella tulee orpo olo, tulee ikävä kotia.. KOTITEOLLISUUTTA!!! Nyt veettään käärmeenpäät muusiksi! Caribia,Turku 27.3.2009

VASTAUS: Tää alku on aika vahvaa näyttöä Turun seudun ylivoimasta älyn sektorilla. Suorastaan SENSAATIOMAISTA!

------------

KYSYMYS: Valonkantaja eli Lucifer?

VASTAUS: Eiku, valonkantaja = tyyppi, joka kantaa valoja. Eli Mika Huotari, tuo SENSAATIOMAINEN Tampereen E.T.

------------

KYSYMYS: Terveppä terve! Aattelin tässä röyhkeästi kysellä että ootteko Lutakkoon eksymässä tänä keväänä tai muualle keski-suomen suuntaan keikkailemaan?

VASTAUS: Olemme.

------------

ULKOMUOLAINEN: Morro Jouni, My name is Brian, and I am the self appointed ambassador of No Sori! here in the states. This article came across my desk the other day and I felt the need to share it with you:
http://www.nydailynews.com/archives/sports/2006/03/22/2006-03-22_no_sori_for_mets__not_expect.html
My wife and I were at your gig in Joensuu on Nov. 1, but didn't get to see much of your set because your brother and the other guys in Monsteriser invited us backstage after their set to question the 2 American idiots who travelled so far to Finland to see them. I swear we didn't drink all the booze, just a couple oluts and some Koskenkorva Viina! Janne just couldn't understand why we would come to Finland in November and we told him the answer is simple: WE LOVE FINLAND and Finnish music so it does not matter what time of year it is. After leaving Joensuu we travelled to Lappenranta where Miitri showed us around. This was our 4th trip to Finland and we had never been to Lappenranta. We found it to be quite nice, but, we have never gone anywhere in Finland that we didn't like. I bought a No Sori! hat at Levy-Musiikki. That's me in the comments section of No Sori! TV wishing you guys Happy New Year. I really like the whole No Sori! thing and get a huge amount of enjoyment from it. So kiitos paljon for all the fun and for Kotiteollisuus(we have all your stuff and will try again next time to see your full show).

VASTAUS: SENSATIONAL!

------------

KYSYMYS: Tuletteko mikä päivä keikkailemaan Helsinkiin uuden levyn merkeissä? Tai edes jonnekin sen lähelle? Jos ette niin mun pää räjähtää kello 7 :E

VASTAUS: Kyllä tulemme. Mutta räjäytä pääsi silti.

------------

KYSYMYS: Moi! Millainen fiilis jäi cover-biisien livenä soittelemisesta? Mitä luulet, että onko monta biisiä mukana vielä esim kolmen vuoden päästä setissä? Soititteko Rakkauslaulun syksyn aikana? Uutta levyänne ja kevään rundianne odotellaan kärsimättömänä myös täällä Vantaalla.

VASTAUS: Sotakoira kuulemma soitti Rakkauslaulun, samoin kuin muutkin levyn biisit niillä kahdella keikalla, jotka ne tekivät. Me emme soittaneet. Minä olen puliukko, en ennustaja, mutta epäilisin että ainakin Musti, Matti ja Pissaa ja paskaa kestävät setissä aika pitkään.

------------

KYSYMYS: Pitikö nyt väkisin kiusata uskollista Kotskan kannattajaa..? Aamulla sähköpostissa odotti Tavastian uutiskirje ja Suureksi Ilokseni näin, että tulette taas käymään Helsingissä! Mutta... Viikonloppu on sama kuin Naisten Valmiusliiton järjestämällä NASTA-harjoituksella Kauhavan Lentosotakoululla! Miten tässä nyt sitten voidaan valita, maanpuolutus ja itsensä kouluttaminen / Rakkaat Ihanuudet Tavastialla ja elovoiman keruu...? Vielä ei näkynyt teidän keikkakalenteria, eli en tiedä onko toivoa tulla toisaalle keikalle? En ala yksinäisenä naisihmisenä kovin kauas edes teidän takia matkustamaan... Nyt oli pakko teitä näin sähköpostitse lähestyä, vaikka mielessäni olen jutellut teidän kanssa harva se ilta =) Suuri kiitos vielä viime vuodesta, edellinen Nosturin keikka taisi olla lähes mun ensimmäisen KT-keikan vuosipäivänä viisi vuotta sitten.

VASTAUS: NASTA –harjoituksessa on varmaan nastaa. Mene sinne.

------------

KOMMENTTI: Hienoa musiikkia teette... varsinkin sanoitukset ovat hyviä!

VASTAUS: Väärin. Ne ovat SENSAATIOMAISET!

------------

KOMMENTTI: Kaverini muuten oli samaan aikaan sun kanssas oottelemassa pääsyä aamupalalle sillon,en meinannut ihan heti uskoa kun laittoi viestiä että "Oon Hynysen kanssa aamupalalla" mutta sanoi ettei viitsinyt sua häiritä nimmarin ruinaamisella niin aamutuimaan.Sulla on kuulemma isot hauikset.Tais vaan eukko olla ympäripäissään parin tunnin unien jäljiltä.

VASTAUS: Niin olin muuten minäkin. Ja pilluakin teki mieli.

------------

KOMMENTTI: Toi teidän keikkakalenterin päivityksen odotus on tuskallisempaa kuin joulun odotus. Eli päivittäkää se heti!

VASTAUS: Arvaa miltä meistä tuntuu odottaa kaikkien keikkojen varmistumista? SENSAATIOMAISELTA!

------------

KYSYMYS: Tervis! Katselin singleen tulevien biisien sanoituksia ja aikalailla Iankaikkinen –linjaa menette, eikä se ole pahitteeksi! Yksi parhaimmista levyistä, useita kymmeniä soittokertoja takana ja aina vaan kuulostaa paremmalta. Itse asiani olikin se, että voisitteko vetää Oulun seudulla ikärajattoman keikan? Jäi itsellä kesällä Qstock väliin tietyistä syistä (kukka ja mehiläinen, perhana), joten pitäisi tämä epäkohta korjata jotenkin. nimim. Penis puolierektiossa levyä odotellen

VASTAUS: Oma moka. Ei me mikään Paukkumaissi olla. Me olemme SENSAATIOMAINEN KOTITEOLLISUUS!

------------

KYSYMYS: Ensin pitää kiittää loistavasta kouvolan keikasta ja että huolitte miut teidän takahuoneeseen...Hieno fiilis jäi kieltämättä,kun kuitenkin olen ehta KT fani aikojen alusta.Tässä sellaisia asioita pohdin,että oiskos mahdollista saada nimi vieraslistaan tulevalle lahden finlandia-klubi keikalle??? Ehkä vitun tyhmää anella, mutta kysyn kuitenkin perkele!Ja toinen asia on, että jos teillä ois tarvetta ns.statistille teidän tulevaan videoon, niin oisin enemmän kuin käytettävissä... Jos vaik tota miun kotiteollisuus tatskaa ja miun rumaa karvasta turpaa vois jotenkin kyseisessä videossa hyödyntää. Mutta ei tässä nyt tän ihmeempiä.Hyvää kiertuetta!

VASTAUS: Tässä teille esimerkkitapaus huomion antamisen ongelmasta. Jos sitä antaa tietynlaisille ihmisille, niin mikään ei lopulta riitä. Meillä on kuule Lahdessa ihan oikeitakin tuttuja sille vieraslistalle.

------------

KOMMENTTI: Kukkahattu täti kaipailee Kotiteollisuuden keikalle. Mut siihen asti hyräilee Aamulaulua Mamban malliin. Jätkät hei, ilon kautta, tässä on sanomaa...: Mä oon lakannut huolehtimasta mä en aio enää pelätä mä en mieti paljonko aikaa on vielä jäljellä mä oon lakannut huolehtimasta mä en mieti sitä enempää nyt jokainen päivä on tärkee ja ainoo määränpää syitä mä en jaksa miettii en vastausta löytäisi kuitenkaan täytyy kestää, se mitä ei voi estää ja ottaa päivä kerrallaan Kuuntele ja laula mukana: http://redir.positiivarit.fi/?id=255

VASTAUS: Olen sanaton.

------------

KOMMENTTI: Arvoisa Moro. Oli nyt tässä ihan pakko kirjoittaa teille ensimmäistä kertaa koska ette ole aikaisemmin vastannut kirjeisiini. Minulla oli kissa, mutta se kuoli koska se menetti henkensä....Nojoo... Asiaan. Olen siis teidän ellen kovin, niin ainakin kahdeksanneksi kovin faninne. Intissä aikoinaan (2000 luvun alussa) kuulin ensimmäistä kertaa biisinne "Jos sanon" tupakaverini soittamana paskasta mankasta. Olin heti ensitahtien jälkeen että "mitä vit....???" Kaveri sanoi "tää on kotiteollisuutta". Niistä hetkistä lähtien on teidän rakentamanne musiikki ja muu palloilu iskenyt kuin 10 kilon leka. Tässä juuri tuuliajolla dvd:tä katsellessa ja jallukolaa juopotellessa tuli tämä älynväläys kirjoittaa teille henk.koht. Uusimmat tuotantonne, Mahtisanat-single ja Ukonhauta albumit ovat juuri tilattu muiden edellisten mestariteostenne jatkeeksi. Kiitos teille ja jatkakaa ainiaan! Tai ainakin niin kauan kuin kroppanne kestää. Viva las murhe!

VASTAUS: Eli ei kauan.

------------

KYSYMYS: Hei! Onko tietoa milloin tulette Lappeenrantaan keikalle ja mihin ravintolaan?

VASTAUS: On.

- hynynen, Las Palmas 20.1.2009