Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

11.1.2009

------------

KOMMENTTI: Torniossa on kaks helvetin hyvää paikkaa... Umpitunneli ja Umpitunneli Kotiteollisuudella maustettuna!! Oli aivan vitun hyvä keikka taas!!!! Kiitos siitä teille. Hävettää vain perkeleesti huutaa ja hyppiä siellä edessä kaikkien pikkutyttöjen kans kun velipojankans ikää on päälle 30, mutta ei voi mitään, silmät piti laittaa kiinni kun Hynysen kiltti tuli liian lähelle. Odotamme taas uutta keikkaa ja uutta levyä ennenkaikkea. ISO KIITOS Tv. Veljekset Ylitorniolta.

VASTAUS: Ai, ei miun munat kiinnosta vai? Ootteko te jotain vitun heteroita? Heteroveljekset Ylitorniosta! Hyi, helvetti.

------------

KYSYMYS: Tietääkö kukaan mitä kuuluu panulle ja kädelle?

VASTAUS: Käsi kyllästyi Panuun ja Panu amputoitiin. Viimeiksi Panu on nähty Voice tv:n palveluksessa. Käden liikkeistä ei ole tietoa.

------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuus? No voi vittu!

VASTAUS: Urpo? No, voi vittu!

------------

KYSYMYS: Moi! Koska ootte seuraavan kerran tulossa Tampereen suunnalle keikalle? Yo-talolle en päässyt, ja nyt harmittaa. Varmaan teitäkin. Ootkos Jouni koskaan yrittänyt laulaa pleikkarin SingStarin versioita biiseistänne? Mulla on niiden kanssa lieviä äänialaongelmia. No, toisaalta CMX:n Ruosteen voittanutta ei ole! Vaikeusasteessa ainakaan.

VASTAUS: Miulle on ihan tarpeeksi vaikeaa yrittää laulaa niitä biisejä noiden kahden apinakasvon kanssa lavalla. Tampereella ollaan muistaakseni 9.4. Pakkahuoneella.

------------

KOMMENTTI: Vitun Facebook !!!!!! Joku lähetti mulle kyselyn et kuka rock laulaja olen. Kun vastasin kysymyksiin niin vastaus oli Jouni Hynynen kotiteollisuuden laulusolisti. Ei saatana ei mulla tollasia darroja ja partaa ole, vaikka ajaa osaankin. Ja mikä vitun kotiteollisuus.

VASTAUS: Se on yks semmonen aloitteleva bändi Lappeenrannasta. Ei kovinkaan lupaava.

------------

KOMMENTTI: Eura ei (luojan kiitos) sijaitse pohjanmaalla... :)

VASTAUS: Niin. Se ei sijaitse missään.

------------

KYSYMYS: Moro! Tiedustelisin, mitä kohteliaimmin, Woodoon keikkanne ajankohtaa. (Baarin sivuilla lukee, että ootte tulossa tänne rakkaaseen Imatran kaupunkiin lähiaikoina....) Kiitän ja kumarran,

VASTAUS: Vai kaupunki? Kulmakunta se on. Muistaakseni 7.3.

------------

KOMMENTTI: Mä olen siirtynyt television katselusta kirjallisiin tuotoksiin eli lukemaan teitin nettisivuja. Parasta komediaa aikoihin. Musta tulee s......n vanha näillä nauruilla. Nyt on vasta lasissa 47. Ja musiikki - ei mitään lisättävää. Piparitäti

VASTAUS: Se olisikin huolestuttavaa jos 47-vuotias lyyli rupeais meitä musiikin teossa neuvomaan. Mutta tulepa joskus meidän keikalle ja osoita olevasi nimimerkkisi veroinen.

------------

KYSYMYS: Morrooo kotiteollisuus! Ensiksi. Otin yhteyttä hotell club inn caribiaan ja ilmoitin että KT on saapumassa heille vieraaksi.. " * WHAT* oikeesti.. - no joo kyllä - Aamen" – oli reaktiopuhelun tulos respaan.." heh. Kuulostaa komialta! Tein taas kotiteollisuuden hekumaalisin kuvin varustetun mainosteoksen keikastanne työpaikkani seinälle. Uskoisin, että jälleen saan rock-henkisen henkilökuntamme n.10/ 30hlö. ohjattua oikeaan paikkaan - oikeaan aikaan :) + Muutamat irtopäät. En vaan voi olla kehumatta Suomirockin jumalan sanan lähettilään sanomaa! BTW. Onko mitään mahiksia päästä tapaamaan teitä livenä?? :) Näkyy Turussa, caribiassa. 27.3-2009-

VASTAUS: Miksi vitussa kaikki haluavat tavata keikan jälkeen kolme väsynyttä miestä, jotka eivät jaksa puhua toisilleen - tai yleensäkään kenellekään - sanaakaan? Ei se niin hienoa ole kuin te luulette.

------------

KOMMENTTI: Ei Tero Vaara ole enää mitään .Juha Tapio vai mikä sen kusipään nimi oli on paljon pahempi .se jätkä tekee paljon mitään sanomattomampaa paskaa ku tero .kuuntele sen biisien sanoja vittu tekis mieli kuritaa joku ku kuulee sitä. tekee köhä se biisit iha ite

VASTAUS: “Tekee köhä se biisit iha ite”? Mielenkiintoinen lause. Joo, kyllä köhä ne biisit tekee. Ja iha ite.

------------

KYSYMYS: Moro! Lyhyesti ja ytimekkäästi kysäsen että ka onko keikkoja tulossa tänne Lieksan lähimaille (Joensuu,Nurmes)? Toivottavasti teikäläiset soittelee vielä pitkään kun sinne keikalle en ole vielä piässy ja kun työ nyt vaan ootte niin helevetin mahtava bändi! Hyvät jatkot ja menestystä teille kaikille.

VASTAUS: Joensuu 14.3., jos en ihan väärin muista.

------------

KOMMENTTI: Olet palannut uniini. Viime yönä olit laittanut pihamme täyteen semmoisia värillisiä puutarhalyhtyjä.Värien sekamelskaa, ja suunnatonta ihmetystä. Katsoin ikkunan takaa kun sitten häivyit metsikköön. Voi helvetti. Psykedeelistä, koska siniset,vihreät ja punaiset lyhdyt olivat lähes räikeän värisiä. Tarvitsen lomaa.Itsestäni.

VASTAUS: No, tuon selvempää symboliikkaa ei ole. Miunhan tässä pitäisi huolissani olla. Minä sie miuta oikein pidät? Valonkantajana?

------------

KYSYMYS: Hei! Olen tässä miettinyt, että oletko mahdollisesti sama kaveri joka työskenteli saipun hommissa. Keravan Koffia rakentamassa -90 luvun alkupuolella ja puhuit silloin levytys suunnitelmista.

VASTAUS: Sama kaveri, joo. Mutta en mie mistään levytyssuunnitelmista ole puhunut vielä 90-luvun alkupuolella. Demojen teosta korkeintaan. Tästä tulikin mieleeni: tiedoksi sille turkulaiselle keräilijälle, jolle lupasin demoja Kaarinan keikan yhteydessä. En ole jaksanut vielä kaivaa niitä tuolta ullakolta (niitä ei nimittäin löytynytkään miun työhuoneesta), mutta osoite on vielä tallessa. Perästä kuuluu, kunhan tästä aktivoidun.

------------

KOMMENTTI: Heippa, Kuunneltiin tuossa hiljattain joululauluja, ensin amerikkalaisia, oli ihan pa***a, sitten suomalaisia perinteisiä, oli niin tekopirteetä, kunnes otettiin esiin Viikatteen levy Vuoden synkin juhla ja kuunneltiin sun esitys kappaleesta Suojelusenkeli. Se oli siinä! Paras biisi koko levyllä ja paras meidän kuulema biisi koko jouluna. Kuunneltin sitä repeattinä ihan tolkuttomasti. Alettiin minä ja mun mies haikailemaan, josko julkaisisit ensi jouluksi joululevyn, kuunneltais sitä ihan koko aika, luvataan!!! Suojelusenkelin lisäksi Sylvian joululaulu ja Varpunen jouluaamuna yms. yms. ai että olis ihanaa! Me ollaan tämmönen 40-kymppinen pariskunta, nähtiin sut torstaina Ideaparkissa shoppailemassa, ja se onkin meidän viikon kohokohta. Olit kuitenkin perheesi kanssa vapaalla, joten ei kehdattu häiritä, vaikka olisi nii-iin tehnyt mieli pyytää nimmaria. Jos sulla on tapana muistaa faneja, niin too-oo-della oltais kiitollisia sun kuvasta ja nimmarista, jos viitsit lähettää, saisi kunniapaikan meidän kodissa:) Mut jumankauta muista tehdä se joululevy, muuten me tullaan ja kutitetaan sua varpaista ; ) Odotellaan teidän uutta levyä ja toivotaan teille ja teidän perheille hyvää uutta vuotta 2009!

VASTAUS: Joo, joululevy kuuluu soololevyn ohella miun tärkeimpiin musiikillisiin tavoitteisiin lähivuosina. Ja sit se konserttisalikiertue. Rock!

------------

KYSYMYS: Onko mussa jotaki vikaa ku levyhyllystä löytyy pakollisten maideneitten ja muitten seasta vain KT:ta, CMX:ää ja viikatetta? Suositteletko hoidoksi 9. millistä buranaa kerta annoksena ohimolle vai lobotomiaa?

VASTAUS: Eihän siussa muuta vikaa ole kuin nuo “maidenit ja muut”. Ja KT tietysti. Lääkkeeksi suosittelen seuraavaa: luet kaikki CMX:n sanoitukset läpi ja kirjoitat niistä esseen otsikolla “A.W. Yrjänän maailmankuva hänen sanoitustensa pohjalta”.

------------

KYSYMYS: Kuulin huhun että tuutte vetää keikan Mikkeliin, mahtavaa! Voisitte jäädä baarinkin puolelle?,Mikkelissä humala on parempi.Tuleeko uuden levyn myötä uusia paitoja myyntiin?Ainiin,mistä saa Kt hajukuusia, täälä haisee paska.

VASTAUS: No, miltä luulet KT –hajukuusien haisevan?