Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

29.12.2008

------------

SEKOILUA: Moro Ukko! Tampereelle sieltä ja äkkiä! Tuleva vitun lesbopappi odottelee, että pääsis päästää höyryjä keikalle, veli hopea väitti ettei hevillä hävitä... mut mikä kotiteollisuus? Popeda ja Skorpions pittää riittää 35- vuotiaalle, ohan se varma. No niin siin sit perskules kävi, että kolahti kuin saunakuuppa humalikon ohtaluuhun:)Etennii nuo sanat.. Savonlinna on silti parempi kuin Lappeenranta, tapellaanko. Rauhaisaa Joulua koko poppoolle! P.S Tiän pastorin riparilla suattaapi soia Kotiteollisuus, vai mikä se oli.

VASTAUS: Kaupunkina mikä tahansa on parempi kuin Lappeenranta. Tosin harvassa paikassa asuu näin paljon ihania ihmisiä. Itse asiassa ei missään.

------------

KOMMENTTI: Paljon kiitoksia Helsingin (Sotakoiran), Porvoon, Kouvolan, Nosturin ja Hämeenlinnan keikoista! Järjestitte taas sellaiset tanssijaiset, että näitä mustelmia ja muistelmia parantelee vielä pitkälle ensi vuoden puolelle:D Hyvää Joulua ja Uutta vuotta kaikille!

VASTAUS: Meidän nimemme on tatuoituina mustelmina pakaroittesi lihaan, nainen!

------------

KOMMENTTI: Vai Alatalon tahdissa fiilistelty, eipä tuo mitään. Itsellänikin on salaiset perversioni joita nyt tässä haluan tuoda julki. Nimittäin Monosen Unton Satumaa on hienoimpia sanoituksia ja sävellyksiä, ikinä. Monethan sitä ovat tulkinneet, vaihtelevalla menestyksellä. Mutta tulkkasipa Ville Valokin Agentsin kanssa Baddingin Jykevää on rakkauden ja hyvin vetikin. Terveisin: Iskelmäprinssi.

VASTAUS: Unto parka ei vain oikein tiennyt miten ampuma-asetta käsitellään.

------------

KOMMENTTI: On vaan ihmeteltävä miten jaksatte väsäillä jotain päiväkirjaa kaikkien muiden hommienne lomassa. Ei sillä että päiväkirja olisi turhaa, päinvastoin aivan loistava koominen spektaakkeli (voittaa uudet jopen showt mennen tullen) jota lukiessa menee se mäyris mukavasti tissutellen. Asiani olikin siis se, että kiitoksia päiväkirjasta ja yleensäkin sivujenne päivittämisestä usein! Jatkakaa samaan malliin ja oikein huikeeta joulua ja parempaa uuttavuotta 2009 jkr !!

VASTAUS: “No, tällä silakallahan mää jaksan koko loppuvuaren! Kiitti vaan kauhiast!”

------------

KOMMENTTI: Kiitos vielä ja edelleen Yo-talon illasta. Mutta hei Jouni, nyt sie olet selvästi kade Tuomakselle... (kommenttivastaukset 5.12.) Ei toisten kirjoja tartte haukkua vaan siks, ettei niissä aina teksti oo pääasia. Joskus ne on jopa se pointti, ihan niinku teiän keikkakuvissaki, ette tekään ihan vaan pelkän tekstin ja musan voimalla porukoita villitse! Monelle kiltille tytölle sun naama (tai kiltti ja sen alus) on se juttu... Tykkään sun teksteistä enempi ku Nightwishin kuvista, mut kun kaikkea ei aina voi saada... Jos alkaisit kirjottaa mulle vaikka joka viikko ;) ;) ;) tai julkaisisit pari pokkaria vuodessa, tai kävisitte Yo-talolla joka toinen vko tms, niin ei tarttis kuluttaa aikaansa kattelemalla muista bändeistä kertovia kuvakirjoja ;) Ja enkkua en kirjottele muuta ku joskus omaks huviks ja muiden kiroks; ihan kuten murrettakin käytän tasan sillon ku haluan, yleiskieltä sitten sillon ku on tarpeen. Sun kilttiäs kummempaa kikkailua tms se ei ole! Pysykäämme suomalaisina, vaikka joskus jotain kujeillaan ;) Ootte varmaan lomalla tai levyn teossa tai ulkomailla tms, ei voi tietää, mut nauttikaa, where and when and what ever you happened to be doing! ;) ;) ;)

VASTAUS: “Toisten kirjoja?” Ai, sie otit miun kommentin niin häpäisevänä, että kuvittelet nyt, että Juurikkalan kirja onkin itseasiassa Nightwishin kirja. Kukakohan siitä rahat käärii? Ja kai minä saan olla sitä mieltä, että kuvakirjat ovat lapsille.

------------

HULLU: Tosi kiva vetoi ,vittu pitäskö kuunnelmasssa olla joku poika, Vittu Nyt Eletään 2000 Lukuu ja minä olen 2 pv vanhemp(mieti nyt sanoja i;.: Kaikki tai sanojesi takana on kuitenkin koko lpr.Joten Oleteettu on jotta kaikki, on sitä mitä ne on.Vaikkei ne voi vuotaa ,otetaan vastaan.

VASTAUS: Saako joku selvää, mitä tässä yritetään sanoa? Minä en saa.

------------

KYSYMYS: Onkos vielä tietoa tässä vaiheessa että oletteko tulossa Sirkukseen uuden levyn rundilla sitten keväällä?

VASTAUS: Näillä näkymin ei tulla. Mutta muutama keikkapäivä on vielä auki, joten katsellaan nyt.

------------

KYSYMYS: Tälläinen tuli mieleen tällä kertaa. Minä täytän keväällä 33 vuotta, ja koen olevani vielä nuori. Vuosia sitten (ennen perhettä) tuli ravattua kaiken maailman festarit ja rokkijutut läpi, mutta nykyään ei oikein jaksa edes paikalliseen lähteä vaikka lupa olisi. Kalsaripöhnä kotona tuntuu aina turvalliselta vaihtoehdolta nykyään, vaikka lupa olisikin lähteä pidemmällekin kuin se paikallinen kuppila. Tästä tuli mieleen että mistä ihmeestä te revitte tuon energian ja hauskanpidon tuohon meininkiin, mikä ainakin päiväkirjoja selatessa on lähestulkoon välitön? Olkoonkin että se on teitin ansionne tehdä taidetta ja soittaa sitä immeisille, mutta miten te jaksatte noita rundeja? Noh, ei kai tässä ihmeempiä. On se hienoa että jotku jaksaa heilua, vaikka ei se varmaan aina helppoa ole. Kai. Mistä vitusta minä sen tiedän, olen aina siellä yleisön puolella ollut, ja tulen olemaan. Kiitos silti että jaksatte. Aina yhtä mielellään sitä teitin keikalle tulee, on se sen arvoista.

VASTAUS: Me saamme siitä heilumisesta ja kaatuiluista palkkaa, heh. Harmi vain, että minun veroprosenttini on tällä hetkellä näköjään 60.

------------

KOMMENTTI: Kiitos KT:lle Oulun keikasta Nelivitosessa. Teitä näkee täällä harvoin ja nyt kun tuli mahdollisuus pitkästä aikaa niin eikö mitä? Vituttaa nämä kotikaupungin pässit kun eivät osaa käyttäytyä. Setin alussa kääpiöt aloittivat nujakkansa ja loput juntit seisovat kädet puuskassa kun veivaatte omaa juttua. Sou not vaikka veto oli melkein keskellä viikkoa, suht´ aikaisin ja niin päin pois. Kun tullaan kattoon bändiä omasta halusta ja maksetaan siitä hyvillä mielin vähän rahaakin, niin pitäis osata perkele käyttäytyä! Ei ole ihme, että sulla teki mieli kävellä hotellille keikan jälkeen. Toivottavasti sait huudettua vitutusta vähemmäksi, vai osuinko ihan mettään?

VASTAUS: No, ei se pelkästään yleisöstä johtunut. En ollut erityisen tyytyväinen omaankaan suoritukseeni.

------------

KOMMENTTI: Hyvää joulua ja uutta vuotta. Kiitokset tästä vuodesta ensi vuonna nähdään taas keikalla.

VASTAUS: Hyvä niin. Kiva, että kelvataan vielä näin vuosienkin jälkeen.

------------

KOMMENTTI: Suklaan, piparin ja glögin makuista Joulua! Iloa ja rakkautta!

VASTAUS: Alkoholille se maistui. Tuli laulettua aattoyönä karaokea ja juotua viinaa.

------------

KYSYMYS: oletko huomannut, että googlen kuvahaku sanalla "persepano" antaa tulokseksi mm. sinun karvaisen naamasi?

VASTAUS: En ole tuolla hakusanalla googlesta mitään hakenut. Sinä näköjään olet.

------------

KOMMENTTI: Olipa taas koskettavaa katsoa pitkästä aikaa Badding- leffa telkusta näin Tapaninpäivänä. Jätkä osasi tehdä syvällisiä teoksia, jotka kolahtavat suomalaiseen melankoliseen sielunmaisemaan... *huokaus* Vihdoinkin löysin aikaa kirjoittaa sinulle, kiittäen viimeisestä eli Puustellin keikasta. Olin vain hävettävän juupassa (omasta mielestäni ainakin) kun tulin häiritsemään teidän saunomistanne, en tainnut kovin järkevää artikulointia saada taaskaan aikaiseksi. Mutta mikäs siinä oli ihaillessa suomalaisia kauniita miesvartaloita. Hyvä, ettei housut sulaneet jalkaan, sen verta kuumia väristyksiä saitte juopuneessa naisihmisessä aikaiseksi... =) Ja nyt jälkikäteen tietysti harmittaa ihan vietävästi se saunomiskutsu, meni vain pupu pöksyyn tosipaikan tullen... =/ Teillähän oli asialliset toimintasuunnitelmat, sain fläppitaulupiirroksenne työkavereilta lahjaksi. Olisinpa voinut olla avuksi enemmänkin... ;) Noh, pitänee hillitä itseäni nyt hieman, ettei tämä homma riistäydy täysin käsistä... Kovasti odottelen seuraavan levynne julkaisua ja riudun täällä pimeässä takapajulassa miettien kevään keikkakalenterianne. Toivottavasti osuu pohjanmaalle taas jokunen keikka niin pääsee huutamaan nimeänne ja kiimaisesti tuijottamaan seksiä tihkuvaa lavashowtanne... =D Joulut on nyt kuitenkin juhlittu, uuden vuoden juhlistaminen vielä edessä. Ja mieltä lämmittää kovin kun on AC/DC:n lippukin jo takataskussa, kansalaisvelvollisuuteni on täytetty siltä osin. Täytyy vain selvitä pimeän talven yli kesään... Nyt lupaan, että häiritsen viestein vasta ensi vuonna, ei kehtoo enää tälle vuodelle tämän enempää... (reilu 5 päivää enää vuoteen 2009...) Onnellista uutta vuotta sinulle ihanainen karvanaama, villien unieni adonis... kuin myös Jannelle ja Jarille!

VASTAUS: Pysyköön pöksysi märkinä meidän takiamme myös ensi vuonna, sillä arvaa mitä tapahtuu maaliskuussa 2009. Kyllä, silloin seuraa PIKKUPÖKSYJEN KASTELIJOIDEN PALUU! Ta-daa! Pohjanmaa –osasto on tosin aika vähissä keväällä. Taitaa olla maaliskuussa Eura (onko se Pohjanmaata edes?) ja huhtikuussa Seinäjoki.

------------

KYSYMYS: Niin, halusin vain kysyä Teiltä sitä, että mitä pidätte Jipun versiosta kappaleesta Tuonelan koivut? Minun mielestä Jipun versio on ihan karsee. RAKASTAN TEITÄ<3

VASTAUS: Mitäköhän väliä on, mitä mieltä me siitä olemme?

------------

KOMMENTTI: mun äiti osti mulle joululahjaks kotiteollisuushupparin ja sit mulla on kotiteollisuus taustakuva ja radiossa pyörii iankaikkinen levy ja tossa mun levyhyllyssä on sotakoiralevy jonka äiti osti mulle heti sinä päivänä kun se ilmesty. se päivä oli keskiviikko. mä muistan.. ku mä oon nii kova fani.. ja sit mulla on kt pipokii.. ja mä muistan ulkoo melkeen kaikki teijän kappaleet! ja oon ollu vaa yhellä teijän keikalla ja se oli jossain en muista missä.. ärsyttäääää kun nii monet teijän keikat on k-18.... ja mää oon vasta tällanen keskenkasvunen pentu!!! moikka! p.s. ei mulla oikeesti oo kt:n pipoo

VASTAUS: Jostain syystä ei harmita yhtään se, että lähes kaikki keikkamme ovat K-18. Itse asiassa K-26 olisi vielä parempi. Ja pipo-asiat kannattaa pitää noin nuorella iällä ihan omana tietona.

------------

KYSYMYS: Miten sä voit olla noin ihana?

VASTAUS: Olen rakentanut alkoholin avulla itselleni rautaisen itseluottamuksen ja viehkeän vartalon, joka herättää naisissa äidillisiä tunteita. Paitsi jossain akassa, joka toissailtana heitti miun päälle tuopillisen kaljaa Tampereen Sputnikissa. Vosu suuttui, koska en jutellut hänen kanssaan, vaikka olimme kuulemma aikaisemmin samana päivänä nähneet kadulla. Vittu, te naiset ootte sekaisin.

------------

KYSYMYS: tyggäägz zä jone niqulast????????????????????????????

VASTAUS: Aika vahva lopetus tälle kysymys-palstalle. Lienee aika mennä peiton alle nakuilemaan. Hei hei.

- hynynen Lappeenrannassa 29.12.2008