Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

19.12.2008

------------

KOMMENTTI: Kiitos kaiken ahdistuksen minusta pois repivästä mahtavasta Hämeenlinnan keikasta, olinkin totisesti jo musiikkiterapian tarpeessa!!!! Kiitos erityisesti Tuonelan koivuista, sai minut lähes kyyneliin. Ja vielä vähän enemmän erityisesti kiitos rumpupalikasta!!!!!! (sain siitä muuten muutaman ostotarjouksen) Hyvää joulua teille kaikille! nimim.eksistentiaalinen frustraatio

VASTAUS: Nythän sinulla olisi hyvä mahdollisuus purkaa frustraatiotasi esim. tunkemalla se kapula yhteen paikkaan. Ja liikuttelemalla sitä siellä edes takaisin.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Käärmeiden historiasta Rock Finlandiassa, se piristi.

VASTAUS: Ole hyvä. Sitä oli yllättävän kiva soittaa.

------------

KYSYMYS: Miten kommentoitte Saimaan sinilevälauttaongelmaa? Onko Hongisto kussut väärään paikkaan?

VASTAUS: Se kusee aina väärään paikkaan. Yleensä housuihinsa.

------------

KOMMENTTI: Morjens KT ja muu vaikuttava ryhmittymä! Kaaarinan keikka meni minulta hiukan out, NS. KT-ystäväni Raumalta oli niin muusissa ettei häntä ulosheiton jälkeen enää tarjottu sisälle; no mun vieressä punkkasi karvainen, joka suunnasta - kaveri. - ARVATKAAPA vituttkiko? NO paikallistuotantoa ranskalaisen kuohujuoman mukauttelemana kuuntelin teitin levyjä läpi ja rockasin yksin perkeleelisessä tukkihumalassa itteksein. *HEH* Tästä toivoen: HYNYNEN, HONGISTO;SINKKONEN trio: Turun läheisyyteen keikka on lähes suotavaa! ;)

VASTAUS: Turussa olemme muistaakseni joskus maaliskuun lopussa. Paikkaa en nyt muista.

------------

KYSYMYS: Hei oiskohan mitenkään mahollista että tulisitte keikkailemaan Saarijärvelle? Teitä ei oo täällä päin oikee näkyny ja ois mukava nähä. Ja oiskoha se viel mahollista et se keikka ei ois k-18? ottaa nimittäin päähän ku ei tein keikoille viel pääse ja joutuu tyytyy levyjen kuunteluun.

VASTAUS: Sanotaan nyt vaikka näin: jos joskus Saarijärvelle eksytään, niin ei se ainakaan alaikäisille sopivaa katsottavaa ole.

------------

KYSYMYS: Uskotteko te Jeesukseen?

VASTAUS: Ainakin henkilönä. Hänen jumaluuteensa suhtaudun hieman epäillen.

------------

KOMMENTTI: Hei! Runosi kuolleelle mummolle oli hieno, hymyilin kun sitä luin. :) Mukavaa joulun odotusta ja keikkataukoa!

VASTAUS: No, ei sen varsinaisesti naurattaa pitänyt. Se oli toteava.

------------

SEKOILUA: Morjes yökiitäjät. Jos kerkiätte hektiseltä klubi biletykseltänne olisi oiva aika, näin joulun alla poiketa kuumimpaakin kuumimmissa kodinelektroniikka myymälöissä. Tunnelma on todellakin katossa. Vittu minäkin sain osarilla 52" Full HD paneelin ja Playstation 3 konsolin! Ja muijalle pistettiin pakettiin Ergorabido, (käsi-imuri). On kuulemma tän joulun hitti! Ai jai kyllä kelpaa..... Ja jos pukki vielä tuo toivomani TomTom navigaattorin Svedu kartalla! Ei muuta kuin Hyvää Joulua! Terv. Ukko maalta.

VASTAUS: Vaimolle käsi-imuri? Se on varmaan mielissään. Sinä se tiedät, kuinka naisia käsitellään.

------------

KOMMENTTI: Terveterve. Kävimpä tässä katsomassa teidän fanituotteita ja mitä vittua?! Yks rannehikinauha teidän nimellä maksaa 10€!!!! Teillä ei taida hirveetä rahapulaa olla ku tollasia hintoja.

VASTAUS: Luuletko, että me niitä tuotteita hinnoitellaan? Tai että edes tietäisin niiden hinnoista mitään?

------------

KOMMENTTI: Hynysen kiltti on just paras :)

VASTAUS: Mutta sen alla on pettymys, oikea murheen kryyni.

------------

KOMMENTTI: Kiitosta ja kumarrusta Kaarinan, Tampereen, Hämeenlinnan ja Jämsän sessioista. Bailasin villisti ja vuodatin rakkauden hikeä erityisesti Sirkuksen Velhonaisesta, loistava veto! Sitä on odotettu vuodesta 2001, KIITOS(Jari). Vaikuttaisi siltä, että ensi keväänä lähtee henki, jos/kun vihjailut keikkapaljoudesta pitävät paikkansa. Järkihän on paennut jo aikoja sitten ja sen takia tulee taasen ravattua Suomea pitkin poikin. Mut mitäs siitä, kun kerta tykkäilee. Se löytyy sieltä pohjustalta. Uutta levyä odotellessa, voimauttavaa loppuvuotta ja näkemisiin ensi vuonna!

VASTAUS: Oon voimissain! Näköjään vajaa viikko himassa ja tieto siitä, ettei sieltä tarvitse poistua vähään aikaan riittää.

------------

HULLU: Sitähän juuri tarkoitinkin. Mutta kun sekin on liikaa kuviteltu, että ottaisit sen nimen vittuun sieltä mihin olet sen laittanutkin, jotta voisin edes kuolla rauhassa, niin ei sitten.

VASTAUS: Mkä vitun nimi? Kerro missä se on, niin otetaan. Ärsyttää tollaiset apina-aivot, jotka eivät osaa selväsanaisesti kertoa mistä on kysymys. Eikö siulla ole mitään käsitystä minkälaisia määriä sähköposteja ja kysymyksiä minä ja webmestari tässä tohinassa joudutaan käsittelemään? Luuletko, että meillä on halua palata niihin jälkeenpäin, jos mitään vihjettä jostain poistettavasta ei anneta? Tunge, paska-aivo, nyrkki perseesees ja kuole.

------------

KOMMENTTI: Heh. Pitkästä aikaa lueskelin teidän kommenttipalstaanne. Haluaisin niin kertoa sille ihmiselle (siis jota varten se Jouni siellä sitä haulikkoaan teroittelee), että ei niin huolehtisi, sulkisi koneen, ja lähtisi rakastumaan uudelleen pikimmiten. Ja että 'ja'-sanalla aloitetut lauseet voisi toisinaan korvata soljuvammalla kielenkäytöllä, vaikka sujuvastihan se nyt kirjoittikin muuten. Rauhaisaa joulua ja sopivan työntäyteistä ja antoisaa vuotta 2009 teille. Ootte mukavia, vaikkette aina (ymmärrettävästi) kaikille. Kaikki ei myöskään jaksa kantaa kaunaa. :) P.S. Antille myös.

VASTAUS: Just näin. Munaa tuollaisen hullun pitäis saada ja kunnolla. Mutta kuka on Antti?

------------

KOMMENTTI: Suurkiitos eilisestä Nivalan keikasta! Ja kiitos myös kun saatiin kaverin kanssa tulla höpöttelemään teidän hotellihuoneeseen. Meillä oli todella hauskaa, toivottavasti oli myös teillä! Nähhään Puikkarissa maaliskuussa! Terkuin se ujo tyttö Kuopiosta

VASTAUS: Puretaan asiaa vaikka näin: miltä sinusta tuntuisi, jos olisit puolentoista tunnin huutamisen ja hikoilun jälkeen menossa huoneessasi saunomaan ja sinne tulisi äkkiä pari täysin tuntematonta kollia täydessä kännissä katsomaan kun riisut vaatteitasi. Kokisitko sen miellyttävänä? Vittu, mikä työ meillä on! Mut sinä sentään osasit olla hiljaa ja keskittyä vain kauniina olemiseen, pisteet siitä.

------------

KOMMENTTI: Hellou ja kiitsa Nivalan keikasta sekä jatkoista hothuoneessa;-) Olipa kiva rupatella ja höpötellä ja muutenkin jutskailla. Anssi oli tosi kade kun ei päässy mukaan, lähettää terveisiä, tulee ensi kerralla tod mukaan. Nyt siis odotellaan Puikkarin keikkaa ja uudelleen näkemisen riemua. Sitäpä odotellessa hyvät joulut ja koskas se uusi levy julkaistaankaan???

VASTAUS: Ensinnäkin: mie kerroin siulle jo kahdesti, koska se levy tulee, mutta sie jankkasit muutenkin paikallasi, etkä kuunnellut ollenkaan mitä mie siun kysymyksiin vastasin. Tyypillinen savolainen ja vielä kännissä. Toiseksi: emme me sinun miestäsi kaipaa, vaan sinun runsaita muotojasi, nainen.

------------

KYSYMYS: Kiitoksia vain siitä hämeenlinnan keikasta. En olis uskonu keikalle lähtiessäni, että parturin ura saa tälläsen käänteen. Tähän asti kyytiä on saanu vaan veljen ja naapurin ukon hiukset. Kiitokset siis Sinkkosen edesmenneille hiuksille urakehityksestä. Kuulin muuten vasta kotiin päästyäni että Jouni oli mua haistellu siinä parturoinnin yhteydessä. Olin niin keskittyny siis touhaamiseen, etten huomannu. Jos olisin niin kyllähän mä olisin takasin haistellu. Olis se nyt ollu kyllä ihan kohtuullista tietenkin, että Sinkkonen ja Hongistokin olis pukeutuneet kiltteihin. Vai onko vain Jounin värkki sellaisessa kuosissa, että ei haittaa vaikka se kiltin alta vilahtelis?

VASTAUS: Haistelemisiin siis. Värkki-asiaa en kommentoi.

------------

KYSYMYS: Moro! Ja kiitoksia Nosturin keikasta! Oli tosi mielenkiintoista kuulla uusia biisejäkin. Onko muuten Holopainen uudella levyllä mukana? Miten paljon mietit, kun biisiä alat tehdä, että tässä voisi olla koskettimet kova sana? Entä, kun keikoilla venytätte biisien loppua, niin miten spontaania se on, että alatte niin jonkun biisin lopussa tehdä? Teitä on aina mahtava katsoa, kun hymyilette soittaessanne, siitä välittyy se, että teillä on ihan vitun siistiä siellä lavalla. Kateeksi käy! Mikään ei oo turhauttavampaa maksavalle asiakkaalle, kun katsoa esiintyjää, jota vituttaa olla esiintymässä. Esim. Queens of the stone age Provinssissa jokunen vuosi sitten...

VASTAUS: Meillä on lähes aina hauskaa, se on totta. Mutta mietipä asiaa näin: jos vituttaa, niin onko parempi näyttää se ja purkaa sitä esimerkiksi soittamalla kuin esittää, että on hauskaa. Vaikeita asioita. Tuomaksen panos uudella levyllä selviäisi siulle, jos jaksaisit lukea miun aika suurella vaivalla ja kaiken kiireen keskellä kirjoittamat studiopäiväkirjat. Mut ei ole pakko, ei kai niitä kukaan muukaan ole lukenut.

------------

KYSYMYS: Miksi ihmeessä ette ole laittaneet millekään levylle niitä biisejä, joissa Holopainen on syntikan kans mukana?? Meinaa ne on ihan helvetin hyvän kuulosia, ei sillä etteikö alkuperäiset olis mutta syntikka tuo todella hyvän lisän useisiin biiseihin mitä oon kuullu. Esimerkiksi Satu Peikoista, Kielletyn Puun Hedelmä ja Iankaikkinen. Onko mahdollista kuulla tällaisia versioita tulevaisuudessa viel lisää, keikoilla tai levyllä??? Kiitti mahdollisesta vastauksesta...

VASTAUS: No, siksi ei ehkä olla laitettu, koska sellaisia versioita ei ole äänitetty. Ei me niitä erikseen enää ruveta studiossa versioimaan. Livenä on eri juttu, niin niitä joskus ehkä vielä äänitetäänkin. Mutta ei lähiaikoina. Tuomaksella on vähän muutakin hommaa nyt.

------------

KYSYMYS: Mahtuuko Hongiston etuhampaiden väliin kahden euron kolikko? Jos ei niin voisiko Hynynen viilata munallansa tilaa sen verran että menee? Vitun hyvää joulua! T:Hullu Vihdistä

VASTAUS: On sitä yritetty.

------------

URPO: miksi Äijät ohjelmasta ei ole tehty dvd:tä . olis vitun siistii jos ku viittis sellasenki väsätä . Muute jatkakaa samaa mälliin.

VASTAUS: Ja mitenköhän tämä kommentti kuuluu tänne? Miunko sellainen pitäis kasata näillä pienillä, hellillä kätösillä, jotka ovat tarkoitetut ainoastaan kitaran ja naisen räpläilyyn?