Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

6.1.2006

------------

KYSYMYS: Tykkäätkö sä eläimistä? Sain joululahjax tein dvdn ja kissanpennun. Annoin sille nimexi Jouni.

VASTAUS: Siitä saa kivat rukkaset kunhan se vähän kasvaa. Tai hatun.

------------

KYSYMYS: Näin uuden vuoden alla mikä seuraavista epätodennäköisistä lupauksista olisi kaikista todennäköisin:
1) Hynynen leikkaa tukan ja parran.
2) Hongisto aloittaa laihdutuskuurin.
3) Sinkkonen lopettaa korviksien käytön.
4) Koko bändi lopettaa viinan juonnin vuodeksi.

VASTAUS: Emme pidä mitään noista kovinkaan oleellisena toimintamme kannalta.

------------

KOMMENTTI: Tulkaa joskus taas kannuksen jokihelmeen keikalle. Olen 3 kertaa nähnyt teiät livenä, Kannuksen keikka oli ehdottomasti paras. Soitto kulki ja soundit olivat hyvät. Jatkakaa samaan malliin pojat..

VASTAUS: Siellä meillä olikin Jari Sillanpään miksaaja puikoissa. Ja join ennen keikkaa pullon Leijonaa Evilän MM-pronssin kunniaksi. Kaikki ainekset katastrofiin oli siis kasassa.

------------

KYSYMYS: 1. Sanoitte, että Samariini ei auta närästykseen. Mikä auttaa? 2. Jos uuden levyn teemana on tissi, niin onko se jumalan vai saatanan tissi? Vai jonkun muun?

VASTAUS: Somac, mutta vain kuurina. Nexium on myös hyvä. Siun äitis tissi, kerrohan terveisiä.

------------

KYSYMYS: "Vähän vaikea laittaa DVD:lle Satu peikoista -videota tai livetallennetta, kun sellaista ei ole tehty." Hynynen, älä huijaa meitä! Kyllä työ soittaa pamautitte MTV3+:n Stage-ohjelmassa Satu peikoista. Ja koska tuosta ohjelmasta on DVD:lle laitettu biisejä, niin eikös tuo Satu peikoistakin pitäis sillon olla tallessa?

VASTAUS: Et tainnut sitten kuulla miten onnistunut versio se oli? Hirveetä paskaa.

------------

KOMMENTTI: tissi on tosiaan hyvä aihe sanotusten tekoon.Kyl allekirjottanuttakin vitutti ku olis tissiä tehny mieli ni siinä roikkuu joku sinappikone joka vie viel perkele kaiken huomionki. ja sitku ne o saanu tissiä tarpeeks, niist ei o ku nahkat jälellä,dämed.Pakko viel kertoo et tääl Suomen chigagos o kovan itsetunnon omaavia urpoja.Joulupäivänä paikallisen diskohelvetin vessas yks urpo tuli vieree pisuaarille kuselle ja heitti et: jos mul ois noin pieni muna,vetäisin itteni hirteen.Hyvää vuotta 2006!!

VASTAUS: Pitäisköhän siun päätellä kaverin sanomisista jotain?

------------

KOMMENTTI: Katoin yks päivä et mikä hippien kansanvaellus oli lappeenrannan abc:llä mut jätkäthän siel oli ja selvinpäin viel!! mut ei Hyvää uutta vuotta ja keikka kevättä!!! innolla odotan!

VASTAUS: Käytiin kokeilemassa kestämmekö toisiamme vielä.

------------

KOMMENTTI: Useamman kuuntelun jälkeen sanotukset aukeavat ja ovat saatanan yhteiskuntaa kuvaavia.No kuitenkin vielä mahtavampi on se voima ja hyvä olo mikä tulee soiton jauhaessa tajuntaan,esim.Kaiholan loppu ,Tuonen joutsen .Ei nyt keksi pahhaa sanottavaa.

VASTAUS: Odota siis seuraavaa levyä, eiköhän sieltä jotain löydy.

------------

KOMMENTTI: Suhteellisen epäilyttävää kirjoittaa henkilöille, joiden kanssa en ole koskaan puhunut. En tahtoisi nähdä itseäni valtavirtafanina, mutta nyt sorrun jopa lähestymään teitä sähköpostilla. Kuuntelen tällä hetkellä Syliä ja olen tukevassa humalassa. Siinä hieman viitetietoja, mutta asiaan: En kirjoittaisi teille normaaleitten olosuhteitten vallitessa, haluan kuitenkin välittää kiitokseni. Te olette aberraatio yhtyeeksi ja kosketatte musiikillanne minua. Luullakseni ihmiset pitävät kohteliaisuuksista, siksi päätinkin välittää teille moisen. Siinä missä te teette levynne ja keikkailette oman terveytenne ja ihmissuhteidenne nojalla, minä ostan Ne levyt ja minä käyn Niillä keikoilla. Te luotte minulle positiivista energiaa negatiivisilla lyriikoillanne, toivottavasti kiitos siitä luo teille positiivista energiaa. Vittuilet kuitenkin jotain takaisin joten lopetan pieneen "vittuun": Äskettäin käyttämäsi ilmaus "kanssatoverini" on svetisismi, eikä siis suomea. Hyvää uuttavuotta koko Kotiteollisuudelle.

VASTAUS: Mikä vitun aberraatio? Ja mikä ihmeen svetismis... äääh, liian vaikea kirjoitettava....

------------

KYSYMYS: Miätpä mieltä olet sellaisesta bändistä kuin Megadeth? Onko se tehnyt edes yhtä hyvää biisi tai levyä? Jos on niin mitkä on niitä parhaita?

VASTAUS: En ole kuullut kyseiseltä bändiltä yhtäkään hyvää biisiä.

------------

KYSYMYS: miten hitossa siä hynynen keksit noi riffit noihi biiseihis? tuleeks ne niinku ihan itestää vaa jostaa? vai jouvutko väkisin niitä miettimää?

VASTAUS: Paskalla istuessa yleensä.

------------

KOMMENTTI: Katsottiinpa tuon toisen kanssa teitin dvd:tä. Otimme matkaevääksi litran vodkaa, 0,7l kahvilikööriä, kaksi litraa maitoa ja kolme tölkkiä batteryä. Lopputulos olis seuraava: - olemme aika humalassa juuri nyt - päätimme varata huoneen Kimmelistä Ilosaarirokkia varten jo nyt - keikoille tekis mieli - joko sanoin et keikoille tekis mieli? No kyllä sää tiiät. Seuraavaa keikkaa odotellessa

VASTAUS: Toivottavasti jonkun muun bändin keikoille kuin meidän. Me emme nimittäin näillä näkymin tee kesällä keikkoja kun vasta elokuussa.

------------

KYSYMYS: Kiitän hyvästä työstä. DVD on hyvä. Yhtä siihen liityvää asiaa en saanut selvitettyä. Kuinka monta kotivideopätkää teille lähetettiin. Tuskin ne jäivät noihin dvd:lle tulleisiin. Ja kun mikään ei riitä, niin ruikutan uudesta aiheesta. Onko edes ajatuksissanne käynyt julkaista pitkäsoittojanne vinyyleinä. Ne ovat isoja ja epäkäytännöllisiä, mutta hankalampia hukata kuin cd levyt. Jos muu ei perustele vinyylijulkaisuja, niin vinyyleille voisi laittaa nekin kappaleet, jotka jäivät ensijulkaisuista pois. Saisi sitäkin kokonaisuutta ihmetellä. Huomaan jo tässä vaiheessa vaatimusteni typeryyden. Taiteilija on tekemässä uutta, kun vielä vaadin vanhan julkaisemista uudestaan.

VASTAUS: Toista kymmentä niitä videoita taisi tulla. Tuo vinyylihomma ei oikein kiinnosta. Ei jaksa.

------------

KOMMENTTI: Legendaarista! Kauhajoen Kunnallislehdessä menneen vuoden tapahtumia kertaavan jutun yhteydessä on kuva Kotiteollisuudesta viettämässä juhannusta Kunnallislehden toimituksen takapihalla. Kuvatekstinä on: "Kotiteollisuus leiriytyi Nummirockin-keikkansa jälkeen Kunnallislehden takapihalle juhannusyötä viettämään. Jälkeen jäi jätesäkillinen roskia ja katkaistu puu." Että sellaista tälläkertaa.

VASTAUS: Vuoden kohokohta Kauhajoella selvästi. Eikä sitä puuta katkaistu. Sitä ilmanussittiin.

------------

KOMMENTTI: Sinä joka väitit, että Kotiteollisuus olisi satanistista meininkiä, kuse hunajaa! Tavallisia körtti-karjuja nämä on. Ja elä sinä Hynynen kommentoi mitään tähän. Nosta vaan niitä puntteja ja tee piisuja. t. Pappi

VASTAUS: Paska pappi, viina haisee nokkaan. Metalliviivottimella mulkkuansa mittaili.

------------

KYSYMYS: Onko se totta?Kaverit sanovat että Hongisto on naimisissa.Eikai?Jos näin on,niin joudun etsimään uuden aviomiesehdokkaan,mutta tähän mennessä Hongisto on ollut ykkösvalintani.Olen kyllä vielä nuori,mutta päätin jo aikoja sitten yrittäväni Jannea.Riudun surusta jos mies on varattu.Oi janne,Janne,mikset ole miun?

VASTAUS: Se on varmaan eronnut siihen mennessä kun olet täysi-ikäinen.

------------

KOMMENTTI: Loistava DVD tuli tuossa joululahjana.Vaimo oli käynyt paikallisessa musiikki liikkeessä ostamassa isälle Suomalaista musiikki viihdettä.Loistavaa örinää ja viinanjuontia. Tästä paketista ei puutu mitään!Erityisesti haluaisin mainita Ilosaarenkeikan ja Imatran!!Tehkää rauhassa musaa ja levy tulee sitten kun se tulee!!Mitään paineita uudesta levystä ei kannata ottaa!Monet haukkui 7 levyä kun se ilmestyi mutta minusta se on parhaimpia KT levyjä ikinä!!Kaikkea saatanan hyvää teille!!!

VASTAUS: On se ainakin seitsemän parhaan joukossa.

------------

KYSYMYS: Herranen aika. Onko tämä kuva, <http://www.rocktotheriver.com/www.rocktotheriver.com/images
/stories/kuvat/kotiteollisuus_2003_1.jpg
> ,otettu siellä Kiteellä maatalousoppilaitoksen pellolla? Miksi?

VASTAUS: Tehtiin levyä niillä nurkilla. Etkö muka tiennyt?

------------

KOMMENTTI: Huomasimme ystäväni kanssa vakavan puutteen. Miten aloittaa uusi vuosi ja pysyä mukana päivärytmissä ja hyvällä tuulella ilman Kotiteollisuus- poikakalenteria. Olisimme jopa valmiita kuvaamaan teitä.

VASTAUS: Kolme äijää munat pystyssä. Mitäs kattomista siinä olis?

------------

KOMMENTTI: Jounihan puhuu asiaa nykysin! Tissi.

VASTAUS: Elämän peruskysymysten äärellä ollaan.

------------

KOMMENTTI: Syöt näköjään samaa närästyslääkettä kuin meikäläinen, siis meikäläinen aikoinaan. Kohta joudut siirtymään vielä pahempiin troppeihin, jos et anna sisuskaluillesi hetken rauhaa. Jouni-pikkuinen, älä dokaa niin paljon, koska ennenaikainen poismenosi olisi Suomen kansalle suuri menetys. Kuten tietty myös lähimmillesi. Minä, melkein nelikymppinen (kaunis, fiksu ja filmaattinen) nainen tahtoisin kuunnella ja katsella sinua vielä ainakin 20 vuotta. Vietä vaikka 2 kuukautta täysin selvinpäin niin mahasi rauhoittuu ja maailmakin näyttää valoisammat kasvonsa...ehkä? Kysymys on toki retorinen, onko maailmalla mitään valoisia kasvoja?

VASTAUS: "Maailman turvonneet kasvot" sopisi paremmin. Äläkä rupee nuorempias neuvomaan. Kaikki pitää, kato, kokea itse.

------------

KYSYMYS: Olipa mielenkiintoista kun kerroit että Uuno Kailas on lempirunoilijasi, niin on minunkin ja varmaan monen muunkin. Saima Harmaja on myös tehnyt lukemisen arvoista tekstiä. Oletko tutustunut? Heh, vai kulkeeko raja siinä että sattui olemaan nainen? Oletko muuten löytänyt jo naisen käyttöohjeet? Käyn huvikseni lukemassa Tampereen kirjaston lukusalissa kolumnejasi Etelä-Saimaasta. Huumorintajusi on aika omituinen ja naisesikin on OLTAVA aikamoinen mustan huumorin ystävä, ettei hihat pala.

VASTAUS: Kuka väittää, ettei ne muka palaisi. Ja Harmajaa on luettu kyllä. Eikä Kailas miun lempirunoilija ole, valehtelin. Lempirunoilijani on Tony Halme.

------------

KYSYMYS: Miksi väität että kuva jossa esiintyy kaunis kapoinen miehen lantio, vieläpä julppi auki, poreileva närästyslääke ja Kottarais-vyö olisi otettu Sinkkosesta? Sinkkosen kauniit rumpalin kädet, jotka ovat rumasti tatuoitu ja sinun tylppäkyntiset ahtaajan kourasi erottuvat kyllä toisistaan. Testaatko meitä? Me todella luemme ja varsinkin katselemme kotisivujenne sisältöä.

VASTAUS: En mie sellaista ole väittänyt, höhlä. Hongisto se on.

------------

KYSYMYS: no päivää hynynen..mites toi levy puoli..onko levy millon tulossa???ja millanen levy on tulossa? DVD:tä katsellessa, Tämän Taivaan Alla -videossa silmiin pistää Hynysen(?) Kotiteollisuus-vyönsolki.. Mistähän tuollaisia saisi hankittua olemustaan rumentamaan?

VASTAUS: Se on yhä Hongiston solki. Lukeeko näitä vastauksia ikinä kukaan?

------------

KOMMENTTI: Hulvattomia noi hynysen pakinat. mutta täyttä asiaa.

VASTAUS: Jos tykkää paskasta.

------------

KYSYMYS: Pari kysymystä elokuvista. 1. Joko siellä päin odotellaan innolla tulevia Rambo 4 ja Rocky 6 elokuvia? 2. Kummat on parempia Rambo vai Rocky leffat ? 3. Ja lopuksi sitten tiukka kysymys mikä on paras Rambo ja Rocky leffa? Ja jos sais vielä vähän perusteluja. Kiiitos

VASTAUS: 1)Ei 2)Rambot tietysti 3)Rambo ja Rocky neekereinä

------------

KYSYMYS: miksi hynynen puhuu itsestään kolmannessa persoonassa? koin menetyksen, kylämme alko suljettiin.

VASTAUS: Tuohonkin olen vastannut jo monta kertaa.

------------

KYSYMYS: onko Norja jotenki hyvä maa vai miks vitussa työ mainihette se aika useesti?? Onko se teijän DVD netissä nähtävissä jos on nii millähä sivulla-a-a..? No sori-i-i-i ja vitun hyvää uuttavuotta ja olkaa paskempia ku viimevuonna.. ;)

VASTAUS: Miksi vitussa sen pitäisi netissä olla? Eikö se telkkarista näytä ja kuulosta paljon paremmalle?

------------

KOMMENTTI: Heräsin tänään elämäni pahimpaan morkkikseen. AHDISTI niiiin perkeleesti ettei tienny kuinka päin olisi ollu! Yllättäen laiton seiskan soimaan. Muutaman tirauttelun jälkeen olotila helpottui kummasti. KIITOS kovasti taas..keikoille täs rupee jo olemaan ikävä, arg!! Eli kömpikäähän jo pois niistä koloistanne saakuri!! :)

VASTAUS: No, ei ihan vielä. Malttia, tyttö, malttia.