Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KOMMENTTI (19.1.2003):
Paviaanit runkkaa... Kiitokset huikeasta Säätämön keikasta. En ole vuosiin ollut noin kovassa rääkissä. Olin hiestä liukas kuin hylje lateksilakanoilla... (pahat muistot palautuvat jälleen) Mikä siinä on, että aina keikoillanne ei meinaa paituli pysyä päällä. Kyseessä lienee homoeroottinen vire eturivissä... Olen kuullut että Teillä olisi vittumainen paitojenmyyjä. Vitut! Heppuhan oli itse laupeus. Oli niin yhteistyöhaluinen että. Vielä kerran kiitos keikasta. Ehkä tapaamme Seinäjoella.

HYNYNEN: Ketä kiinnostaa?

HONGISTO: Hei, täähän on se tyyppi, jota Riiali porasi perseeseen keikan jälkeen. Kuulemma huonot kyydit.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Älkää saatana ruvetko enää suositummaksi kuin nyt ootte! kohta kaikki hemmetin 11-vuotiaat järjen jättiläiset rupee kuuntelee teitä vaan sen takii et voi kerskuu kavereille että "widu, oon kova, kuuntelen näin rankkaa musiikkia!". Jos ,ja kun(jos tätä tahtia jatkatte matkaanne kohti pop-bändin statusta, käymällä sohvassa rupattelemassa lapsille) tulette supersuosituiksi, niin teille tapahtuu sama kun esim. System of a downille, eli tuotoksenne leimataan merkityksettömäksi lasten musaksi kun ootte niin suosittuja, ja lopulta kaikki kyllästyy teihin kun naamanne näkyy joka tuutista ja piisejä kuulee alati radiosta. samalla tosi-original-fanit hylkäävät ja alkavat kuunnella undergroundimpaa musaa... Tehkääpä niin, että pidätte teiän musan(joka muuten on lähes maailman parasta tällä hetkellä) suosittuna vain meidän todellisten fanien keskuudessa, jotka todella ymmärtää sanotukset ja oikeesti tykkää teitin raskaasta, synkeästä saundista. Sellanen CMX-linja linja olis ihanteellinen, eli ei liian suosittu, mutta levyt kuitenkin myisi. Jos teitin keikoilla rupee nyt näkymään jotain idiootti-nörttejä rillit päässä, räkä nenässä ja kauluspaita päällä, ja esiinnytte pikkukakkosessa ni mä en pelaa! Miettikääpä tätä. Osoittakaa että ette tee musaa vain euron kuvat silmissä ja rivien välissä, ja lopettakaa.

HONGISTO: Vittu mikä idiootti!

HYNYNEN: Joo, näitä on nyt viime aikoina ollut kovasti liikkeellä. Kaikki tuntuvat olevan niin helvetin huolestuneita siitä, että jos meiltä rupeaa vaikka "ote lipsumaan". Että jos vaikka vahingossa opitaan tekemään hyviä biisejä, tai jotain. Minkä myö sille mahdetaan, että yleisö lisääntyy. Pitäisikö meidän tehdä tahallaan huonoja biisejä?

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Tervehdys! Kieltämättä pitää tunnustaa että mitään niin omaperäistä, mutta silti niin inhoralistista viedota, kuin teidän 'Rakastaa / Ei Rakasta', en ole nähnyt. Pisteet siitä kotiin.. Mutta mitenkäs on muiden videoiden laita? Oletteko tehneet / tekemässä lisää inhorealistisia visuaalisia pläjäyksiä meille janoaville faneille? Niin ja Sinkkoselle kiitos... MTV3-chat löytyi mp3:sena ja se todella muutti käsityksen verbaalisesta akrobatiasta... 'Äh, vittu, imekää kelliä. Eihän tässä oo mitään järkeä saatana', tai 'Hynysellä on semmoinen periaate että pillu se on hylkeelläkin'... JuuEi...

HONGISTO: Seuraava video kertoo Aivokonferenssista Norjassa.

HYNYNEN: Ja MTV3 on jo pyytänyt meitä uudelleen chat-vieraiksi. Mehän suostuttiin tietenkin. Palaamme aiheeseen keväällä.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Vittu, Savon ygöz-fanix tässä, jaloviina on loppu enkä osta ennen Kuopion keikkaanne, vittu, ihan perseestä, koko kylä ihan vituillaan kun on vaan ollu pari päivää krapulassa, vittu, vituttaa, saatana. Hei meikäki halluu voittaa jottai siistii! Jouniiiiiii, annappa mulleeeeee! Ei mut sääli minnuu, mie halluun jottai muitaki palkintoja ku krapulan, saatana. Mutta onneks tiedän, että Jouni on sen verran reilujätkä, että se sannoo: \"Oot palkintos jo ansainnu nuorimies.\" Mutta kyl tää tästä.

HONGISTO: Jouni ei sääli kuin itseään. Mitä palkintoihin tulee niin porukan heikoimmalle lenkille ei ole tapana sellaisia luovuttaa.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Perkele. Vapisevin käsin avasin MitäMissäMilloin 2003 -opuksen odottaen näkeväni edes välähdyksen Setä Kotiteollisuuden jumalaista valoa säteilevistä kasvoista, mutta pettymyksekseni havaitsin opuksen keskittyvän täysin toissijaisiin asioihin kuten mm. Afganistanin sotaan, Intifadaan ja jalkapallon maailmancupiin. Tästä suivaantuneena kirjoitin permanent-tussilla jokaisen teoksen kanteen yhtyeenne nimen ja jälkeenpäin kävin tietolähteeni luona kirvesretkellä Lallin tapaan. Hurmetta tuli niin paljon, että SPR perusti kylälle ihan sivukonttorin. Mutta älkää huolestuko, reportaasi ja arvostelu Tavastian keikastanne tulee kyllä MitäMissäMilloin-kirjan vuoden 2004 versioon. Noitavasaraa soitettiin ennen YUP:n Semifinalin keikkaa. Hieno kokemus. Kaikin puolin hieno.

HONGISTO: Ai YUP:n keikka?

HYNYNEN: Siinäpä vasta hieno bändi.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Lauletaanko vielä pioneerien taistelulaulua? Mahtaakohan tuo kuopion henry´s pub keikka olla niinkin ikärajallinen kuin 22w? vai 21w?... Piti näes tulla viettämään keikalle syntymäpäiviä.. ja jos se nyt perkele onkin se 22.. niin unelmaksi jää sekin.. vituttaa! Hynysestä on tullut muoti-ilmiö.. näkyy televisiiossa ja radiiossa.. Kyl se ennen oli kiva kun pikkutytöt ei pitäneet niin rajua kiljuntaa teitin keikoilla .. pikkusiskokin taitaa nykyään tykätä teistä.. Ongelmainen koko perhe siis.. Herran pakinatkin onnistuivat tuonne Infernoon.. vai onko kyse vain juhlanumeron juhlistamisesta? Minä poistun.. heihei.. Terveisin se pitemmillä piikeillä varustautunut fani..

HONGISTO: Ei

HYNYNEN: Ja mie kuulun nykyisin Infernon vakiokalustoon, teen levyarvioitakin sinne. Eipä kovin ruusuista tulevaisuutta voi sillekään lehdelle siis povata.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Koulukotiteollisuus soittaa teiän piisejä covereina, 80-luvun paskalla pianolla. Että soittakkaa jos tarviitte tuuraajaa keikalle.

HONGISTO: Täyttäkää teos-ilmoitukset oikein.

HYNYNEN: Joo, myö halutaan lisää rahaa. Ja vähän hitaasti.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Hynysen lempiyhtyeen Dire Straitsin keulahahmo Mark Knopfler saapuu toukokuussa Helsinkiin. Soolouraansa menestyksellä jatkava kitaravirtuoosi konsertoi Hartwall Areenalla tiistaina 27.5. VARAA PAIKKASI UNOHTUMATTOMAAN KONSERTTI-ILTAAN JO TÄNÄÄN!

HYNYNEN: Ime kelliis!

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
"Tuomittu ainakin kuulunee settiin." Kommentoi Hynynen elokuussa tulevasta Turun keikasta (2.11). Jos minä maksan 9e lipusta, lainaan papereita että olisi ikää, ilmestyn paikalle Tuomittu-huppari päällä ja karjun ääneni pois jotta kuulisin biisin niin on se yks helvetti kun sitä ei soiteta! Käärmeiden historiaa sai hämmästystä aikaan, kehtasittekin. Et ihan ± 0 keikka. -Vihainen fani

HYNYNEN: Niin, poppareihin ei voi luottaa. He vievät tyttärenne, vaimonne ja työpaikkanne. Lohdutukseksi voin sanoa sinulle, urpo, että soitimme Tuomitun kaksi iltaa aikaisemmin Lappeenrannassa ja hyvin meni. Edellisenä iltana Vaasassa melkein soitimme sen. Turussa emme edes harkinneet sen soittamista. Se on niin vitun pitkä biisi, ei sattunut silloin kiinnostamaan. Kiertueen loppuvaiheessa otimme sen taas mukaan settiin. Ja eturivin tytöt itkivät. Millä näppäimillä sait muuten nuo + ja - merkit allekain? Mie en millään löydä ratkaisua siihen.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Sairahdus! H niin kuin Hynynen ja M niin kuin Ämpäri. Onko Horna-yhtyeen jäppiset teidän tuttavianne kun samassa kylässä asutte? ja molemmat soitatte saatananpalvaus-muzakkia, jota sivarit ja ym. aktivistit kuuntelevat! Onko Jakob Sprengerin ja Heinrich Insitorisin teos Noitavasara tuttu, Hullu Ukollahan oli sen niminen kipale... Terveisin Pastori Silli ja seurakunnan hilpeät pikku tytöt.

HYNYNEN: Joo, Hornan jätkät ovat hyvinkin tuttuja. Meillä on yhteisiä uhrimenoja usein, uhraamme nuoria, viattomia neitsyitä Saatanalle ja yritämme polttaa Lappeenrannan kivikirkkoa.

HONGISTO: Ihan oikeesti!

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Terve Kotiteollisuus! Nyt ois täs pyyntö, tai siis ei tää mikää pyyntö oo vaan pakko: Näin tein sivuilla et meette keikkailemaan maailman keskipisteeseen Lemille, ni sillonha voisitte tulla samal käymää Nuijamaallakii. Kansalaiset ilostuis jos tuollaset julkutkii nii ku työ tulis käymää Nuijamaa Metropolissa.

HONGISTO: Maakuntakiertue tehtiin jo -93. Mutta toki tulemme Nuijamaalle heti ensitilassa, ilman muuta, sehän on varmaa!

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
no niin... opetelkaahan soittaan satupeikoista livenäkin. ainakin vaasassa. saunahommat voisitte jättää seuraavaan päivään ja soittaisitte vähän kauemmin. ei teillä naisia kumminkaan siä saunas ole. ja niinku totesit hynynen, tykätään täällä vaasas teistä...tulkaa pian uudestaan.

HYNYNEN: Eipä siellä naisia lopulta kaivattukaan. Meillä oli toisemme.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Perkele! Eikö muuten ois helpompaa laittaa tänne sivuille sellanen vieraskirjatsydeemi tän kysymys jutun tilalle? no enivei mennääs asiaan: Teidän Tavastian/RuMa-klubi keikkanne oli aivan mielettömän rankka "vittu mie muista sanoja" tais Hynysenkin suusta jo välillä päästä mutta mitä välii, kyllähän ne fanit osaa sanat? eikö? ja jos ei osaa ni sit voisivat ruveta mietimään tosissaan että mitä helvettiä ne siel keikoil tekee jos ei sanoi osaa. Hynynenkin vois miettiä että mitä tekee keikoilla kun ei sanoi osaa. ja vittuilkaahan nyt urakalla tällekkin viestille. ps. Kattokaakin ettette peruuta sitä Oulun keikkaa!

HONGISTO: Kiitos palautteesta, otamme neuvosi sydämelle.

HYNYNEN: Rakastamme sinua, olet ihana.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
... perkule kun teidän M on joku italialainen versio. No, toivottavasti kestää pesun, ei sais tosta enää kutistua. Pisteet nopeasta toimituksesta!

HONGISTO: Niin italialaiset ämmät on vähän sellaisia&

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
EI! siis ei todellakaan. sinä et voi olla keinosiementäjä, koska maailmassa on vain kaksi tosi-keinosiementäjää ja toinen niistä on minä ja toisellä ei ole niin haisevaa sukunimeä kuin hynynen. miten siis voisi olla joku keinosiementäjä-hynynen. keinosiementäjät on pitkällisen suvullisen jalostustyön tulos, jossain vaiheessa perinne kuitenkin jakautui (nk. laskelmaheitto). revi siitä pahasuinen!

SINKKONEN: Olen keinosiementänyt äitisi.

HYNYNEN: Niin, tän fanin äitihän on kuulemma hirveä lehmä.

HONGISTO: Kyllä, olethan hieho mieheksi!

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
mietin vain tässä että onko teiltä tulossa lähitulevaisuudessa dvd:tä? entä onko se nyt niin perkeleen vaikia ja kova homma pistää kuvat tonne sivuille noista paidoista?

HYNYNEN: Hoh, hoijaa. Vittu, että kiinnostaa.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Oli hyvä keikka.

HYNYNEN: Se on sinun versiosi tapahtumista.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Hei, Hynynen! Parikin tyyppiä on väittänyt, että mä näytän tossa kuvassa sinulta: Mitäs mieltä olette? Ja tämä meili saa tulla julki siellä Kotiteollisuuden virallisella kotskasivutskalla.

HYNYNEN: Onhan se varma, juu. Jätkä näyttää ihan James Hetfieldin ja Dave Mustainen risteytykseltä. Ruma kuin helvetti.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Nää uudet kotisivut on huonommat kun vanhat. Oletteko itse yrittäneet lukea tumman violettia tekstiä mustalla pohjalla? Näyttää hienolta mutta ei toimi.

HONGISTO: Ei niitä ole tarkoitettu luettaviksi, vitun norjalainen!

HYNYNEN: Muutenkin voit haistaa vitut!

SINKKONEN: Kohta saat, saatana, yrittää lukemista puhkotuin silmin!

------------

SANONTOJA (19.1.2003):
Vanhoja viidakon sanontoja: Mustanaamio on kova koville.
Toisinaan Mustanaamio poistuu viidakosta ja liikkuu kaupunkien kaduilla kuin
kuka tahansa meistä.
Kun Mustanaamio kysyy, silloin vastataan.
Mustanaamiolla on kymmenen tiikerin voimat.
Kun Mustanaamio liikkuu, sen rinnalla salamakin on hidas kuin etana.
Mustanaamion ääni saa veren hyytymään.
Mustanaamio hiipii äänettömästi kuin viidakkokissa.
Et koskaan löydä Mustanaamiota, hän löytää sinut.
Mustanaamiolla on tuhat silmää ja tuhat korvaa.
Kun konna näkee Mustanaamion kasvot ilman naamiota, hän kohtaa kauhean
kuoleman.
Älä koskaan tähtää Mustanaamiota aseella.
Herätä pimeässä ja nähdä Mustanaamion kasvot - mikä kaamea kohtalo konnalle.
Mustanaamio ei liikoja lavertele, mutta hänellä on Salomonin viisaus.
ei tässä muuta.

HYNYNEN: Ja Devil on ihmiselle susi.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Lupaatteko juoda pullolliset Hennessy Paradis konjamiinia jos seuraava levy menee lista ykköseksi??

HONGISTO: Kyllä jos tarjoot!

HYNYNEN: No, mie voin tarjota, luvataan se tässä ja nyt. Tosin seuraavat Teostot tulevat vasta kesäkuussa.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
mitä persnöyhdät! sedät taitaa olla jo aika vanhoja. niin se ikä alkaa painamaan.... luut haurastuu ja katkeilee....tarviitte rollaattoria.... kusette allenne.... muisti pätkii...kaatuilette selvänäkin ollessa holtittomasti ympäriinsä....kohta te kuolette miltäs tuntuu??

HONGISTO: No pahaltahan se tuntuu.

HYNYNEN: Kyllä myö nyt pahotettiin mielemme.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Millon se perkeleen tavastian keikka tulee telekkarista?! Myö halutaan nährä meiä rumat naamat telekkarissa...! T. Tiernapoijaat

HYNYNEN: Se tulee 17.1.2003. Katsottiin se just äsken (16.12.) nauhalta ja sehän oli yllättävän hyvä. Paskaksi keikaksi.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Soititte Turussa 2.11. alkuun biisin Piiri. Oli ihan vitun hyvä. Onko se tulossa siihen vuodenvaihteen Routa -sinkun uudelleenjulkaisuun, kun ootte sanonut että siihen tulee jotain bonus-hässäkkää? Sehän on vain siellä mystiselle Hullu-Ukko systeemillä.

HONGISTO: Nii i, mut ei tule Roudalle.

HYNYNEN: Ainakaan vissiin.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Terska, mitäs paska-aivot? Tuli vaan mieleen että onks teidän treenikämppä vielä tossa skinnarilan päiväkodin alakerrassa? Tekeekö Sinkkonen vielä tatskoja vai onko nyt ammattina pelkästään rummut? Niin ja "plus miinus nolla" muuten rokkaa ku kulliton hirvi.

HONGISTO: No eikös se ole jo tullut selväksi että Kotiteollisuus treenaa Norjassa klo 7.

HYNYNEN: Ja töissä kukaan meistä ei ole käynyt seitsemään vuoteen. Paitsi Norjassa.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Hynynen,olet paska jätkä,taidat elää pelkällä sinapin syönnillä. Kehtaat tulla poriin vetämään k-18 piirileikin bar kinoon...luulen että naapurin koirasikin sontaläjä on sinua korkemalla. Häpeä

HYNYNEN: Asiallisen ihanaa fanipalautetta. Laitapa yhteystietosi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Palkinto odottaa. Toimi nopeasti, miulla on just hirmunen paskahätä ja pakettikin on jo varattuna tuossa vieressä.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Tykkäättekö kovin huonoa jos lähetän teille laulujen sanoja? Mulla ois pari keskiyön inspiraatioitten tuotosta. Ite en niillä mitää tee, ku ei oo bändiä. Jos jostaki tykkäätte, ja haluutte tehä siit biisin, ni antaa mennä vaa, en pyyä muuta kun että sais nimen kansilehtee siihi sanottajan kohalle. Vastaa jos kiinnostaa.

HONGISTO: Noita makuuhuonekitaristeja kyllä löytyy, eli hei sinä mies sieltä sängynlaidalta ja pöytälaatikon kulmilta, pistä ilmoitus lehteen ja hae soittokaverit itsellesi.

HYNYNEN: Tarkoittaako tämä nyt sitä, että mie en teekkään tarpeeksi hyviä sanoituksia. Tuostahan oikea taiteilija voisi jopa suuttua.

SINKKONEN: Laula, homo, hanskaas!

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Laittakaa "kotikatu on liekeissä" jollekkin sinkulle bonus-biisiks. vaikka ihan läpällä jos ei muuten. ps. jos et muuten löyä parturia, niin kysy sinkkoselta koordinaatteja

HYNYNEN: Vittu, mieshän on nero!

HONGISTO: Säkenöivää älykkyyttä!

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Mitä ihmettä työ ajattelette ku meette soittaa lemille soittaa mutta ette voi heittää semmost keikkaa lappeenrannassa mihi pääsee kaiken ikäset ????

HONGISTO: No ku Lemillä on noita alaikäsiä faneja ja Lappeenrannassa ei yhtään.

HYNYNEN: Eikä meitä ole kukaan Lappeenrantaan edes pyytänytkään sellaiseen paikkaan soittamaan.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Mietin vain, että kuinkahan moni bändinne fani (tyypiltään: Pikkuisen keskisuomalaisen kaupungin mersuista unemoiva aivoton vittua hokeva amisjätkä) on hommannut Miltonin eepoksen ja yrittänyt lukea sitä, eikä ole tajunnut siitä vittuakaan. Naurattaa niin perkeleesti. Heh Heh. "On mulla muodot Venuksen..." Nyt repesi!

HONGISTO: Jaa a.

HYNYNEN: Hommais joku meidän faneista edes Aapisen, saatana!

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Kirvesvartta. Asia joka kalvaa mieltäni rotan lailla, on seuraavanlainen: +-0:aa kuunnellessani en voi välttyä siltä mielikuvalta, että ns. kertosäkeessä laulaa mukana suuri taiteilija Aarne Tenkanen. Oli niin tai näin, kunnioitettavaa yhtäkaikki. Nimimerkillä "Kannattaa pysyä hengissä mahdollisimman pitkään, sillä sitten haudassa ei enää auta vaikka kuinka potkii".

HYNYNEN: Taustoja lauloi muuten sinun äitisi. Oli hyvä suustaan!

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Haluaisin kiittää hienosta keikasta, minkä teitte Poriin. Olitte jopa odotuksinani parempi. Keikan jälkeen päätimme kaverini kanssa, että jos tulette uudestaan Poriin soittamaan, niin ostamme koko orkesterille pullon Koskenkorvaa. Minä kiitän. Ps. Mikäs helvetin wänk-wänk-biisin te soititte ensin?

HONGISTO: Olisikohan ollut "Piiri" Porissa ensimmäisenä.

HYNYNEN: Eikä yksi Kossupullo mihinkään riitä. Sillä ei saada edes minua humalaan.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Onnea vaan Iisalmeen, tuonne Valmettien ja torttutukkien kaukaiseen
vaaltakuntaan. Sieltä ei Massikalla paluuta ole. Itse käydessäni entisillä kotiseuduillani en päässy sisään VILLIKISSAAN. Syy; avainketjuni viittasi terrorismiin. Semmonen keikkapaikka se Villikissa. Villikissa on muuten hyppyritukkien paikka yleensä. On ne ihmeissään kun ette soitakkaan Ketsup song kappaletta. Mie vuotan teitä tänne lutakkoon, sillä välin haen karjalan takaisin.

HONGISTO: Kiva

HYNYNEN: Olihan se Iisalmi aika eksoottinen kokemus, yksityiskohtaisempi selvitys illan tapahtumista on tulossa (Webmestari, hopi hopi!). Jengillä oli sählymailat olkapäillä ja hyppyritukat senkun keikkui. Ai niin, eihän siellä mitään sählyä edes voi pelata, eihän siellä ole halleja.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
onnittelut band-X sijoituksesta!Kovasti olen yritellyt asiaa auttaa, mutta kunnei yhden pienen ihmisen panos oikeen oo tarpeex...rakastaa, ei rakastaa video oli loistava, varmaan oli veljesten kesken kivaa,kun pikkuveli sai oikeen luvan kanssa kostaa kaikkia nuoruusvuosien piinan.... Heh, heh..Kauanko meni kuvauksiin, otettiinko monesti uusix.....Odotellaan taas Lutakon keikkaa, viimeksi kun heiluttiin Raumalla jussina,pistitte kyl kympill' paremmin ku Eppu Normaali!!!!!!! Hih, kattelin tos muute vanhaa psycho wardin levyn kantta.hih.......... Kalletar kiipeilypuusta

HONGISTO: Vitun neiti!

HYNYNEN: Ei mikään voi olla kovempi kuin Eppu Normaali. Videon kuvaukset menivät lähes poikkeuksetta ykkösellä purkkiin. On helppoa "näytellä" itseään.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Jep, Killing joke rules. Uusi levy tulossa tammi/helmikuussa. Kokoonpano sama kuin viimeksi + Paul Raven bassossa joissain biiseissä, tuottaja Andy Gill, rumpaleina ilmeisesti Dave Grohl, Toolin rumpali Danny Carey, System of A Down rumpali ja mahdollisesti Prongin ex-rumpali Ted Parsons ja joitain muita joita ei vielä ole jostain syystä kerrottu. Biisilistakin on jo selvillä, biisit nauhoitettu Lontoossa ja rumputräkkejä tehdään ilmeisesti parhaillaan Ameriikassa.

HONGISTO: Tämä on hieno asia, vissiin Norjan hienoin!

HYNYNEN: Joo, kerrankin näillä sivuilla julkaistaan hyvä uutinen!

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
vittu peikko saatana!! Saisitte pojat opetella soittamaan sen, jotta ei tarvis aina saatana huutaa siel lavan edessä: "PEIKKO, PEIKKO, PEIKKO, PEIKKO, PEIKKO, PRKL!!!" Oli muuten ihan hubaa siel Lemillä, mut tulkaa pian poijoot soittamaan vähän lähemmäksi kotikylää, u knoW??

HYNYNEN: Vedettiin se Satu justiinsa Nosturissa, ja aika hyvin vedettiinkin. Olitko paikalla?

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Hyvää huomenta, tai jotain vastaavaa. Mikä tämä Kotiteollisuus oikein on? Valmistatteko kotonanne esim. jotain metallialan tuotteita? MITÄ?! Kävin näillä sivuilla kerran ja heti tuhmat karvaiset sedät lähettivät postissa paidan jonka hihassa joku tunteeton valittelee... ja päälle vielä tarrojakin. Sitten kiukunpuuskassa kävin Säätämössä kuuntelemassa ruman laulajan homo-juttuja.. oli kova meteli! No.. tänään tunteeton lähtee Kinoon katselemaan ja kuuntelemaan ilkeiden setien kamalia virsiä.

HYNYNEN: Ketä kiinnostaa?

SINKKONEN: Kokeilepa vaihtaa lääkitystä.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
säälittävää! oletteko ajatellut? no ei kai taiteilijalta voi moista odottaa.. huutosi rikkoi sen punaisen skodan nivalassa! tai ainakin oletan.. ei ole nimittäin näkyny. sen takia voisi melkein rukoilla ettei näkyisi vastaisuudessakaan. jatkakaa, kyllä maailman meteliä mahtuu vaan ei punaisia skoda merkkisiä jätepeltikuutioita. hattu pois päästä ja lämmin kiitos osanotosta!!!!!!!

SINKKONEN: Tämä kaveri on oikeasti urpo!

HONGISTO: Siis tarkoitatko Hynystä?

HYNYNEN: No, just se!

------------

KYSYMYS 1 (19.1.2003): Arvon herrat Kotiteollisuus. Saako teidän keikoilla koskaan naista? Mä en ainakaan Porissa saanut.

HYNYNEN: Mepä saadaan, lähes poikkeuksetta. Ja Porissa varsinkin.

SINKKONEN: Ainakin vissiin. Ja miltähän se nainen oikein näyttää?

HONGISTO: Eikös se ole kuin isä suihkussa?


KYSYMYS 2: Saipa on paska. Niin on Ässätkin. (HAHHAH! Menetit vastaväitteen
mahdollisuuden saatanan runosuoni!) Tämähän oli kysymys?

HYNYNEN: Olen mykistynyt neroutesi edessä!

KYSYMYS 3: Miten Kotiteollisuus lausutaan?

SINKKONEN: Useimmiten nyrkki suussa.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Meinasitteko tehä joululevyn? Virsi 42 on aivan mahtava. Ja kuka toi itse belsebubia tyhmemmän näkönen urpo tossa teidän sivujen vasemmassa laidassa on? Meinasin melkein naurahtaa, kun näin. Eihän tommosia oo olemassakana.

HONGISTO: Se on Janne Hongisto. Se soittaa bassoa meidän bändissä, yleensä väärin.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Tänk juu veri meni. Porin keikka kaikessa komeudessaan mahtava. Eniten humppajalkaa sykähdytti keikan tempo ja sopiva kesto, 15 kipaletta rokkia. Noh, enempää ei krapulaisesta päästä ulos tule, alapäästä kyllä sitäkin vuolaammin, joten kiitos vaan vielä kerran!

HYNYNEN: Niin, mitä sieltä alapäästä sitten tulee? Voisitko kuvailla hieman tarkemmin?

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Ai niin sitä piti vielä kehasta, että en ole koskaan ennen nauranu yhtä kuvaa tuijottaessa yli tuntia, mutta sekin tuli koettua kun eteen läjähti tuo sinkkosen rippikuva. Siinä on kyllä kaveri sen näkönen, että joku on just ajanu sen lemmikkimarsun yli autolla. Ja vielä palannu ja peruuttanu toiseen kertaan saman liharutun yli. Oikein varmistamalla varmistanu. Prkl

HONGISTO: Lähetä rippikuvasi meille kun ripiltä kolmen vuoden päästä pääset. Saadaan nauraa niiku oikeesti.

SINKKONEN: Sen marsun nimi oli muuten Pillu.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
terve autuuden avosuiset metelelöijät. onko viiksekkäille miehille tuttu Corporal Punishmentin "stonefield of a lifetime" -albumi jolta löytyy viimeisenä huipennuksena ralli nimeltä +-0. JOS EI niin marssikaa kauppaan ja ostakaa. todetkaa, että on olemassa toinenkin vitunhyvä plusmiinusnolla. vieläpä toiselta suomalaiselta orkesterilta.

HYNYNEN: Kyllä Karmila siitä miulle vittuili keväällä kun sitä nauhoitettiin. En ole kuitenkaan vieläkään biisiä kuullut.

HONGISTO: Vittumainen mies se Karmila.

SINKKONEN: Täysi hulluhan se on!

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Mitäs erikoista ajoitte Nosturin uudenvuoden keikalla tehdä? Ja onko paikalla muitakin esiintyjiä?

HONGISTO: Eipä ollut muita, ei.

HYNYNEN: Soitettiin siellä Satu peikoista ja noin 19 muuta biisiä.

SINKKONEN: Oha se varma.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Mikä on kotiteollisuuden suhde Saipaan?

HONGISTO: Naimisissa ollaan oltu jo 7 vuotta, suhde on siis parhaat päivänsä jo nähnyt.

HYNYNEN: Ne ottaa hyvin suihin.

SINKKONEN: Ja mie vaihdoin kultaisen kypäräni kultaiseen suihkuun!

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Missä on Rovaniemen Messu??! Rovaniemen Tivolista (siis paikka minne teidän täytyy tulla ehdottomasti soittamaan) Aki Wille Y. sanoi "ettei olisi maan parhaita rokkiklubeja noin rakenteensa puolesta". Koekkaa lapin kylymyys ja porontaljoihin sonnustautunut yleisö.

HONGISTO: Ei meitä Lappiin huolita. Norjan vuonoille korkeintaan.

HYNYNEN: Ei paljon Lappi kiinnosta. Eikös se ole homoja ja sukurutsaajia täynnä koko seutu?

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Aikuisen miehen tuska on hirvittävä asia <-Helevetin hyvin sanottu! Avioero ja muu paska päällä, Kotiteollisuus potkii siihen saumaan hyvin. Kattokkin kun tuut S:joelle Duuniin keikalle, notta muistat sanat saatana. Jos ei olis mieli ollu valmiiks musta, niin se olis varmasti mustunu sun kommenteistas meistä pohojalaasista sohva-ohjelmas! Vittu niin täällä aina muutama itärajan mies piestään jos aihetta ilmenee, perkele. Ps. Toivottavasti seuraavalla levyllä sama meno jatkuu..

HYNYNEN: Oli Pohjanmaan tytöt aika lämpösinä Seinäjoella. Kertoivat, ettei teistä teiniviiksi-ukoista juuri rakastajiksi ole. Autonrassaus kiinnostaa kuulemma enemmän.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Mahti-idea löi minua kuin salama kirkkaalta taivaalta. Sinkkosen sinun täytyy hankkia oma lastenohjelma jossa sitten kertoo lapsuusaikaisista fantasioistasi olla pantteri isona. Ja hynynen voi olla vierailevana tähtenä kun se muutenkin tuntuu laukkaavan noissa lasten ohjelmissa.

SINKKONEN: Ja sinä voisit haastatella minua sinun ihanalla lemmen mikrofonillasi!

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
pidättekös satyriconista? Oliko porissa mukavaa?

SATYRICON-HONGISTO: Totta kai pidetään. Käytämme sitä kartanoni uhrimenoissa taustamusiikkina.

HYNYNEN: Porissa oli mukavaa. Äitisi oli erittäin ystävällinen tarjotessaan päiväkahvit koko porukalle.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Jouni on saatanan sotahullu. Jouduin intissä nukkumaan sen vieressä ja se saatana soti aina unissaankin. Sitten se nuoleskeli päivät pitkät Mannisen (Mercury) persettä, että saisi ne kessun jämät. JOUNI RAKASTI INTTIÄ ja vihasi kaikkea mikä liittyi humaaniin ja muuhun sivarihömppään. Kysykää vaikka Hongistolta, sekin tietää. Voihan olla tietysti, että Jouni-poika on tullut uskoon ja alkanut syödä jotain helveti ituja! Sitten se kulkee kaupungilla vihreät trumpettihousut jalassa ja fjällräven-reppu selässä. Noista pujoparta-kuvista päätellen se yrittää samaistua johonkin pikkulintuun. VITTU. T:Kellox

HONGISTO: Kellox ,olet oikeassa!

HYNYNEN: Joo, tätä miestä tuli intissä porattua perseeseen. Mitäs Kelloniitylle muuta?

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Apua! Haluan naistenmallisen Kotiteollisuuspaidan kokoa s. Mitä siis teen saadakseni sen? Ja koska mieheni on juonut kanssanne menneniä, ei auta enää vastata että hanki elämä perkele.

HONGISTO: No, hanki lisää menneniä!
HYNYNEN: Ja ei muuta kuin lisää paskaa housuun.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Niin milloinkas se Jouni tai Jari menee tuohon haluatko miljonääriksi
julkkiskisaan?

SINKKONEN: Sitten kun äidilläsi kasvaa viikset.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Hongisto PERKELE! Nyt se Kerubi auki!

HONGISTO: Ei

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Pari kysymystä:
1. Mistä yhtyeenne ammentaa ahdistusta?
2. Mistä yhtyeenne ammentaa sanoituksensa?
3. Mistä yhtyeenne ammentaa tekniikkansa?
4. Mistä vitusta mie olen?
5. Mitä kuuluu?

HYNYNEN: 1. Norjasta. 2. Norjasta. 3. Norjasta. 4. Norjasta varmaan. 5. Lääkkeet lopussa, muuten hyvää.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
väännetäänköhän nuita teijän videoita joskus dvd-muotoon tai muuhun kaupalliseen jakeluun? vai pitääkö niitä metästää jatkossaki jostain video lista ohojelmasta sormi rec-napilla ja oottaa ku joku iliman aikanen juontaja lopettaa paskan jauhamisen ja päästään itse asiaan eli videota kattoon???

HONGISTO: Kyllä joskus DVD tehdään, mutta se on sitten joskus.

HYNYNEN: Mistä me saatais siihen materiaalia?

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
teille tuntuu alkoholi maistuvan joten ajattelin kysellä rapulan poisto kikkoja! tiedän jo miten rapula hankitaan mut se miten se lähtee on vielä mysteeri! hyviä neuvoja?? mielestäni kaksi litraa jäätelöä voisi auttaa jos käyttäisi litran kummankin ohimon jäähdyttämiseen... voisitteko kokeilla ja kertoa toimiiko? herra hynynen on kyllä hienoa että yrität vittuilla kaikille mutta onnistuminen on kyllä ilmeisen perseestä! hypitkö kotona sohvalla ja ilkut sinkkonen on hetero tai jotain vastaavaa ala-aste tason juttua.. ?? sopisi tyyliisi...

HYNYNEN: Parhaiten krapula lähtee köydellä tai pistoolilla.

SINKKONEN: Vai jäätelöä, vittu mikä akka! Sillä se lähtee millä se on tullutkin.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
että minkälaisen parran meinaat jäpikkä kasvattaa seuraavaksi? t: parturiopiskelija

HYNYNEN: Ajattelin kasvattaa karvaisen parran.Vähän samanlaisen kuin äidilläsi.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Tervehdys äijjät! Oletteko tulossa milloin Joensuun suunnalle soittelemaan??? Enkä kyllä käy kysymässä sitä norjasta:) En tiedä oletteko kuulleet tämän jo miljoona kertaa,mutta + - 0 singlellä oleva valtakunta remix on aika ovela. Siitä tulee mieleen Rammstain(vai onko rammstein?). Joten oliko tämä tarkoituksellista ja oletteko rammstain faneja???? Siis helvetin hyvä kipalehan se on ja jos ei olisi kuullut sitä alkuperäistä niin tätä remixiä voisi luulla yhtä hyvin siksi versioksi mikä kuuluisi "kuolleen kukan nimi" levylle.

HONGISTO: Joensuuhun tullaan kevättalvella.

HYNYNEN: Taasko myö mennään sinne? Miksi?

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Koskas julkaisette uuden täysipitkän musiikkijulkaisun CD-formaatissa? Ei tässä ikuisuuksia ole aikaa odotella.

HONGISTO: Melkein vuosi vielä menee uuteen levyyn.

SINKKONEN: Mutta onneksi vuosi kuluu vuodessa.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Ajankuluksenne voisitte tulla keikalle FORSSAAN! Siinä alkaa isompikin mies itkemään kun pääse "mahdollisuuksien kaupunkiin" soittamaan. Täällä on paljon Ladoja ja hyvä teinimeininki. Sanonta "Kyllähän sitä joka mies pillua nuolee, mutta nuoleppa persettä", on täysin verrannollinen keikkailemiseen Forssassa. Eli tulkaa tänne vaan. Ette varmasti saa lämmintä vastaanottoa

HONGISTO: No, sitten emme tule Forssaan.

HYNYNEN: Ajattele, tämä ihminen asuu siellä. Hirveä kohtalo, purskahdan kyyneliin. Ja mikä vitun "mahdollisuuksien kaupunki"? Mitä mahdollisuuksia siellä on, mahdollisuus hirttäytyä?

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Pitää heti tuoreeltaan (kunhan krapulasta selvisin) antaa palautetta eilisestä Oulun keikasta. Toimi ja kolahti. Käärmeiden historiaa ja Jos sanon varsinkin on hyviä keikkabiisejä. MUTTA miksi ihmeessä Enkeliä ei kuulla keikoilla? Ja olette te vaan mahtavia, perkele, ei voi muuta sanoa, saatte tällaisen rauhallisen ja hiljaisen oululaistytön kirkumaan :) Mitä itse piditte keikasta?

HONGISTO: Ihan kiva oli keikka. Tyttöjäkin oli.

HYNYNEN: Ja Oulun tytöt ne vasta hurjia onkin. Mutta miksi niillä on parta ja möreä ääni? Vedettiin muuten Enkeli Nosturissa aivan päin helvettiä. Tai miehän se lähinnä mokailin.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Terppa! Yritin tässä tilata tuommoisen mustan hupparin, "Latua, perkele", mutta se ei hyväksy mun tilaustani. Se valittaa tämmöstä: "Puuttuvia tietoja: You are comming from an unauthorized domain. Palaa takaisin lisäämään puuttuvat tiedot." En oikeen käsittäny mitä toi meinaa ja yritin kaikkeni, että olisin saanu tilattua sen paidan, mutta se pisti joka kerta saman valituksen, vaikka muutin joitain tietoja. Mua alkoi harmittaa oikeen pahemman kerran ja jos voisitte jotenkin auttaa tämän pulman kanssa ja saisin tilattua paitani, olisin onnellinen mies.

HONGISTO: Yritäpä täyttää tiedot oikein ja täydellisesti.

HYNYNEN: Ja saahan Seppälästäkin ihan kivoja paitoja.

------------

KYSYMYS (19.1.2003):
Moi! Soittelitte eilissä päivänä tuolla Villikissassa. Otettiin sitten muutamia kuviakin teidän kameralla. Tai ainakin oletan et kamera oli teidän. Näytti ihan digitaalikamerakin olevan. Nyt olisin kyselly josko teillä olisi ollu lähettää ko. kuvia mulle sähköpostilla. Olisin todella kiitollinen. -kiittäen- Ari

HYNYNEN: Ai, foto ois kiva yllätys, vai? Eiköhän ne kuvat ole jo tuhottu. Tai sitten ne julkaistaan keikkapäiväkirjojen yhteydessä (Webmestari, hopi, hopi. Toimintaa!)

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Hommatkaa rumat naamarit niiku lordilla ni teiän keikoille tulee enemmä jengii!!

HONGISTO: Meidän yleisöllä on rumat naamarit , eiköhän se riitä.

------------

KOMMENTTI (19.1.2003):
Jumaleissön laskekaa sitä teiä keikkojen ikäräjaa tai mie tuun ja lyön!!

HONGISTO: Älä ihmeessä, väkivaltainen nuoriso on pelottavaa.

HYNYNEN: Joo, tässähän ihan tutistaan kauhusta.