Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

7.6.2017
------------

KOMMENTTI: Sanoitus tähän tyyliin, sovitus teiltä epäilemättä syntyy: En oo ottanut tarpeeks etkä sä/ Oo juonut yhtään sen enempää/Mut nyt en haluu tuntee lainkaan krapulaa/Kun aion kaikki juomat käyttää/ Tuu heti baariin kohta tapahtuu/ Lupaan tissuttelu unohtuu/ Juo niin kuin käsken/ Anna mun oppia sut kokonaan/ Ja sen minkä annat takas saat/Juo mitä käsken/ Joo mä oon väsynyt pelkkään tissutteluun/ Mikä on sun turvasana/Joo se minkä alotan nyt niin juon sen loppuun/Mikä on sun turvasana/Vien, vien sut syvemmälle kosteaan/Sun ei tarvii pelätä vaik darra jää/Kilistän juomaa ympärilläs/Lupaan lopuksi vielä mua kiität/ Tuu heti baariin kohta tapahtuu/Lupaan että kaikki turha unohtuu/Juo niin kuin käsken/Anna mun oppia sut kokonaan/ Ja sen minkä annat takas saat/Juo mitä käsken/Joo mä oon väsynyt pelkkään tissutteluun/ Mikä on sun turvasana/Joo se minkä alotan nyt niin juon sen loppuun/Mikä on sun turvasana/Mikä on turvasana, sun lempi asana/Tehdään caipiroska/Pimees tai valot päällä ihan sama/Mitä juodaan seuraavana/Älä pidä mua niin tissuttelijana/Mikä turvasana, sä oot ihana/Oon sun kanssa ihan bananana/Näytä vaan missä kulkee raja, sano se sana

KOMMENTTI 2: Onko ikinä juolahtanut mieleen, ettäs vetäisitte Jenni Vartiaisen Turvasana biisin coverina. Autossa radiota kuunnellessa aloin funtsata sitä teidän esittämänä ja ai että oli hupaisaa. Tulee alkuperäiseen verrattuna hieman erilainen tunnelma kuunnellessa

VASTAUS: Tähän on olemassa vain yksi vastakysymys: miksi?

------------

KOMMENTTI: Kiitti melkein uskonnollisesta pässiäisen alkajaisista Tahkolla! Jeesuksen näkönen nähty silloin Terkuin Jyppilän Tiput

VASTAUS: Kävi pikkusen mimmit lämpiminä baarin puolella keikan jälkeen. Ahdistava kokemus.

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni, Tuomo tässä. Satuin katselemaan tässä viinipäissäni teidän livevideoita ja satuin yllättäen harmistumaan, että teidän livekuntonne on niin kovin huonontunut. Eikä nyt puhuta satunnaisesta "nyt otetaan viiniä ja kuunnellaan rokkia"- kuuntelijasta, joka muistaa sen vitun "Minä olen" tai "Helvetistä itään"- kappaleen, kun tunteet kännissä paukkui ja oltiin niin helvetin villejä omassa elämässä. Olen harmikseni huomannut, että teidän livenäyttönne on mennyt kovin huonoksi. Jos lopettaisitte turhan paskan säädön lavalla, virittäisitte kitaranne ennen lavaa, muistaisitte sananne ja olisitte edes jotenkin selvinpäin, niin vittu, teidän live-esiintymisenne parantuisi huomattavasti. Teidän uskottavuus ja terävyys on hävinnyt. Yleisö kyllästyy, ennen kuin keikka alkaakaan. Tästä esimerkki on, kun esiinnyitte Rock the Beachissa vuonna 2013. Olitte Rammsteinin sermin edessä, kuin koulubändi ensimmäistä kertaa ja vain pari kättä nousi yleisöstä (monituhatpäinenyleisö). Jos terästäisitte vähän live-esiintymiseen ja ottaisitte yleisön haltuun, niin teidät voisi ottaa mieleen moni muukin ulkopuolinen kuuntelija. Oon lukenut aikoja KT-palstaa, mutta nyt tuli se hetki, että teki mieli sanoa. Niin kaipuulla ja kaiholla muistelen teidän kultaisten poikien esiintymästä tuolloin muulloin. Mutta, en tunne tästä painetta. Vedän henkeä ja painun takaisin oravanpyörään painimaan omien asioitteni kanssa. Terve. PS. En oo koskaan laittanu yhtään palautetta kellekään artistille ja varsinkaan teille ja mietin, joudunko saveen tämän kanssa. Huomenna tuntuu vielä huonommalta. Kiitos ja anteeksi.

VASTAUS: Makuuhuonekitaristi puhuu. Mies, joka ei joko tajua keikoista mitään tai sitten ei ole nähnyt meidän keikkoja vuosikausiin. Me ollaan jo kolmen vuoden ajan oltu keikoilla selväpäisempiä kuin koskaan aikaisemmin. Paitsi Hongisto, mut se onkin poikkeus, virhe matrixissa. Sitä paitsi kun olimme Rammsteinia lämmittelemässä, yleisö ei todellakaan ollut ”monituhatpäinen”. Eihän siellä ollut kuin muutama sata ihmistä, saatanan apinakasvo. Tää jäbä on taas näitä, joka muistaa mitä haluaa muistaa. Painu vittuun täältä kitisemästä. Ja Luojalle kiitos, että painutkin, sillä tämä loppuu nyt.

------------

KOMMENTTI: Dear Kotiteollisuus rock band, I am Oliver Fabian from Budapest, Hungary, and my hobby is taking photos of public, suburban and regional transport vehicles. I am in Helsinki from today till 2. 5. and I would like to take some photos of your black band bus called Scania-Ikarus E97, because it was halfly built in Hungary, in the Ikarus Egyedi factory. If it is possible to see your bus at the long weekend, my Finnish friends and me will be very glad. If your bus is not in Helsinki, my friends have a car and we can go at that place where the bus usually stays when there are not any concerts. I look forward to hearing from you.

VASTAUS: ...mutta turhaan. Jo on jätkällä harrastus.

------------

KOMMENTTI: du bist meine liebling!!

VASTAUS: Ich komme!

------------

KOMMENTTI: Terska! Ajateltiin työkavereiden kanssa perusta Kotiteollisuus coverbändi. Älä haasta meitä oikeuteen. Eka paskanen demo nauhoteltuna minun makkarissa. https://www.dropbox.com/s/xgtt7rghan3v7fs/Min%C3%A4.mp3?dl=0

VASTAUS: Pitäähän nuorilla harrastuksia olla.

------------

KYSYMYS: Terve Jouni, Voitko kertoa mitkä ovat (tab) otteet, jotka otat riffin jälkeen biisin loppu vaiheilla, live keikalla (Siemen alla routaisen maan).

VASTAUS: Sama sointukierto kuin Robbie Williamsin Angel -biisin kertosäkeessä, mutta eri sävellaji. G#, A#, F#, C#.

------------

KOMMENTTI: Oottahan työ aika hyviä

VASTAUS: Ainakin omasta mielestä, joo.

------------

KOMMENTTI: Räntää ja muuta paskaa tulee taivaalta. Vituttaa. Päätin pitää rokulipäivän. Hain Lidl olutta. Ja noin 15 vuoden jälkeen löin soittimeen "Kuolleen kukan nimi" - levyn. Jumalauta. Halusitte tai ette, se levy on ihan vitun kova. Ja ihan vitun hyvän soundit. "Valtakunta" on ihan täydellisen vitun huima biisi.

VASTAUS: Ollaan me parempiakin levyjä tehty. Tuo on taas pelkkä myytti, joka on jäänyt elämään. Mut hyvät soundit siinä on kyllä.

------------

KOMMENTTI: Ai tommonen tuli Kotiteollisuuden biisistä Kone: Käyttäjätilisi on väliaikaisesti lukittu Olemme havainneet epäilyttävää toimintaa Facebook-tilissäsi ja olemme lukinneet sen tilapäisesti turvallisuustoimenpiteenä. Saattaa olla, että tilisi on joutunut väärinkäytön kohteeksi sen vuoksi, että olet antanut salasanasi sivustolle, joka vaikuttaa Facebookilta, mutta ei todellisuudessa ole aito. Tällaista hyökkäystä kutsutaan tietokalasteluksi. Lisätietoja on ohje- ja tukikeskuksessa. Seuraavat vaiheet opastavat, miten voit tehdä tiliisi turvatarkistuksen, jotta pääset jälleen kirjautumaan tiliisi.

VASTAUS: Joo, YouTube sen aikoinaan poisti, Vimeosta pitäis löytyä. Muuten en osaa auttaa.

------------

KOMMENTTI: Mo.Oon känniz... ja juicee kuunnellu boin 200 biisii. Vittu, sie (työ) ootte yhtä kovia! Akka vittuillee, sama se Älä sie Jouni vähättele ittees Ja Miitri... se o kova jätkä Työ kaikki ootte!

VASTAUS: Haiskahtaa delirium-tilalta. Yritä selvitä.

------------

KOMMENTTI: Hejsan pojkar! Tehkääs jokunen Duo -keikka kesällä, pliis

VASTAUS: Ehkä, en tiedä.

------------

KOMMENTTI: Hei Kotiteollisuus, Jouni...harkitse ennen julkaisua. Pyydän... luetaan ja kirjoitetaan hiljaa tämä. Piilossa. Ystäväni... Maailma on hyvin. Kotiteollisuus luki mun viestit ja teki yhteiskeikat jonkun kanssa. Se on hienoa. Ja sen hienon jälkeen on muutakin markkinointia ollut. Joulupipari oli hieno. Näin nimeni, kun yhtäkkiä vain kävin katsomassa teidän sivujanne maaliskuussa. Niin se oli keulassa kuvien kanssa. Näin Circuksessa ammattivalokuvaajan mun edessä monta kertaa. Mä arvostan sitä moikkaamista, minkä teitte. Matka jatkuu. Maailma muuttuu. Tai ainakin mä haluan nähdä sen niin paljon kuin mahdollista. Mun työpaikka vaihtuu. Kun olitte Kouvolassa keväällä, niin kävin viemässä viinaa äänenpaineensäätäjille. Kysyin Mika Isotalolta, että mitä hän ajattelisi, jos mä kantaisin teidän/hänen tavaroita kesällä. Mika Isotalo vastasi: "Kimmo, me kaikki tunnemme sinut. Tervetuloa, jos kovasti haluat." Hymyilimme ja joimme viinaa vedellä. Tyylikästä. Mä haluan. Ja mä laitan Isotalolle ja Hynyselle pikku hakemuksen.... Ja vitut... kun teille kaikille tietenkin. Olen hiljaa harmaissa tai mustissa keikalla nurkassa. Kaikki on hyvin. Kerron vielä...Edellisessä työssäni olin yksinäinen. Hongiston basso soi monena yönä, kun mietin kaikkea tyytymättömyyttä mitä ympärilläni oli. Onneksi basso soi edelleen. Sitten vielä viimeinen sana. Mä en valitettavasti mitenkään voi ymmärtää sitä että annetaan potkuja lähes kahdenkymmenen vuoden jälkeen. Voi vitun Olli. Tai Yö tai jotain muuta paskaa. Mutta eiköhän meidän maailma ole hyvin. Se menee sinne minne haluamme. Ystäväni...olen täällä. Ja nyt kun luin tekstin toiseen kertaan...älä julkaise.

VASTAUS: Mie en edelleenkään tiedä, kuka tää jätkä on. Ja mies vielä kuvittelee, että me moikkaillaan sille lavalta. Siulla menee kovaa.

------------

KOMMENTTI: Sitten vielä viimeinen sana. Mä en valitettavasti mitenkään voi ymmärtää sitä että annetaan potkuja lähes kahdenkymmenen vuoden jälkeen. Voi vitun Olli. Tai Yö tai jotain muuta paskaa. Mutta eiköhän meidän maailma ole hyvin.Se menee sinne minne haluamme. Hyvää Yötä

VASTAUS: Miksi jotain kiinnostaa jonkun Yön miehistönvaihdokset? En tajua.

------------

KOMMENTTI: Edelleen...piilossa. Ajatuksia teille. Istun miekkahuppari päällä ulkona. Ei palele. Festaritykki täysillä tietenkin, eli kesä. Täysillä. Sen jälkeen on syksy ja Suomi 100v. Olisiko silloin hyvä vetää "Kotiteollisuus ja kauneimmat laulut".Teillä niitä on paljon. Mietin vielä, että jos sovitatte hyvin Katri Helenan Mun Sydämeni Tänne Jää keskelle settiä, niin olisihan se aika kaunista. Loput omia tietenkin. Tai ehkä ensi vuonna sitten. Heippa

VASTAUS: No heippa, todellakin.

------------

KOMMENTTI: Hei ihanaiset! Oon tulossa viikonloppuna teidän synnyinmaillenne Lappeenrantaan. Terassikelitkin näyttäs olevan siellä päin Suomea kohdillaan, joten missähän mahtais olla Lappeenrannan paras terassi keskustan tuntumassa? Cumuluksessa yöpaikka, onko siinä lähellä mittää hyvää mestaa, missä vois käydä? Sunnuntaina lähtee juna takas pohjoiseen vasta neljän aikaan niin olis aikaa tutustua kauniiseen kaupunkiinne ennen sitä. Ja seuraksi suapi tulla, meitä on kaks maalaiskylän naista ihmettelemässä isomman kaupungin elämää. Olis kiva nähdä jos tekin sattuisitte eksymään terassille sunnuntaina? Muutoin oikein hyvää alkavaa kesän jatkoa kaikille ja toivottavasti tulette meillekin päin keikkailemaan piakkoin, ikävä on jo valtaisa!

VASTAUS: Niin, ihan mielelläänhän sitä vapaapäiväänsä viettää tuntemattomien ihmisten, varsinkin tuntemattomien mimmien kanssa.

------------

KYSYMYS: Saako tosta eilen esitetystä uudesta biisistä julkaista pätkän fb:ssä ja Instassa,vai pidetäänkö vielä vakan alla?

VASTAUS: Eiköhän se Lintulan toimesta siellä jo ole. Sie sentään tajusit kysyä luvan.

------------

KOMMENTTI: Olit viime yönä(kin) unessa, en tiedä mitä teit, mutta heräsin, kun teki mieli...

VASTAUS: Sellaista on elämä. Uneksimista.

------------

KOMMENTTI: hei! olisin hyvin kiitollinen jos voisit käydä katsomassa seuraavan sivun: https://www.gofundme.com/help-making-shoes en ole mikään roskapostin levittäjä vaan ihan tavallinen opiskelija suomesta joka tarvitsisi pientä avustusta kiitos ja kerro myös kavereillesi!

VASTAUS: Miekin tarvitsisin rahallista avustusta. Mistäköhän sais?

------------

KOMMENTTI: Tervehdys, Saarijärven Kukonhiekan keikkaa jo odotellaan. Kuolemajärven ja Yö päivää keinuttaa- kun saisi kuulla. Niettä jos se Jari laittas listalle, vaikka ette mikään jukeboxi olekaan. Ja toinen asia, joka ei sekään kuulu teille, mutta jos voisitte vinkata tuotantoyhtiötä: Vanha lekamies-logo takaisin asusteisiin. Kuka niitä teidän t- paitoja ja huppareita suunnittelee, mutta ei oikein....Vetoketjuhuppari, karu musta, missä rintapielessä lekamies pienellä olisi ihan paras. Että tämmöistä naukumista tällä kertaa.

VASTAUS: Naukumista todellakin. Ja mikä vitun tuotantoyhtiö?

------------

KOMMENTTI: Moikka! Ollaan täällä vuohensaaressa. Voitteko vetää Haltin häät?!?? Pliiiiis

VASTAUS: Miksi? Se on Taiskan biisi, ei meidän.

------------

KOMMENTTI: Tsempit kesäturneen aloitukseen,mä meen kiusaamaan Viikatteen "poikia"

VASTAUS: Kiitos siitä.

------------

KOMMENTTI: Hei, Istun veneessä. Kuuntelen teidän edellistä levyä. Tässä on jotain. Tiedän että Hynynen/Kotiteollisuus on aina osannut tehdä kauniit kertosäkeet lähes joka lauluun. Tässä kuitenkin jo kuuluu Aaltonen. Nopeasti luin, että teette uutta settiä taas. Silloin pitää tehdä kun luovuus ja sydän sen tuottaa. Hyvä. Mutta tee Jouni nyt pariin lauluun positiiviset ja kauniit sanat. Olet tehnyt ennenkin. Sellaiset sanat, että jää hyvä mieli. Eli ei siis mitään Yöltä kuulostavaa. Jooko? Ja perkele mun vene on kuivalla maalla rautakärrin päällä. Niin se on aina ollut 340 päivää vuodessa. Onneksi keulassa on festarikuntoinenmaasturimersu. Vanha. Pysykää nuorina ja tehkää vielä Jannelle yksi bassotykitys-laulu. Niin kuin Ukko Perkele. Lämmitin on päällä...Nukun.

VASTAUS: Nuku mahdollisimman pitkään.