Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

1.5.2017
------------

KOMMENTTI 1: Olit kirjoittanut hienon kirjeen äidilles. Katselin ohjelmaa illallinen äidille. Vau.

KOMMENTTI 2: Voi perkeles Jouni. ..soot pehemenny illallinen äidille paa ny tutti suuhun

KOMMENTTI 3: Moikka, katoin Illallinen Äidille-ohjelman ja oot kyllä fiksu sälli, arvostan vielä enemmän kuin ennen. Hyvää jatkoa ja onnittelut upealle äidillesi, kun on kasvattanut teidät

KOMMENTTI 4: terve mieheen..just katsoin katsomon kautta ton "illallinen äidille" voin sanoo jotta upeeta katsottavaa ja hienoa kun on tuttuja naamoja ja tutun ympäristöt..ei oo monikaan ohjelma mitä töllöst möllötän saanu minuu herkille, mut ny tuli hienosta/läheisest tunnelmast kyynel mukavuudest&läheisyydest silmäkulmaan. kotikulmat kunniaa.

------------

KYSYMYS: moi mitä kuuluu

VASTAUS: Viimeinkin päästiin asiaan.

------------

KOMMENTTI: Terve Jouni, sie Lappeenrannan mies. Vinkkinä siulle ja siun juustokavereille. Nyt niitä saa, Polven juustolan juustoja. Pistäkäääs suut makiaks! : K-Supermarket Iso Kristiina

VASTAUS: Sissijuustoja?

------------

KOMMENTTI: Moi Jouni

VASTAUS: Asiallinen palaute taas, nyt ollaan ytimessä.

------------

KOMMENTTI: Hei! Tämä teijän uus levy vieraan vallan aurinko on kerrassaan mahtava levy! Hyvät on soitannat ja kertakaikkiaan loistavat sanoitukset! Kiitos tästä Kotiteollisuus ja Jouni Hynynen

VASTAUS: Ole hyvä, hani.

------------

KOMMENTTI: Sanokaa nyt joku mikä sen biisin nimi on, jossa mainitaan ruosteinen maailmanpyörä tai jtn.

VASTAUS: Se on Vieraan sanomaa.

------------

KOMMENTTI: Unohdin varmaan kiittää,KIITOS! Ja pahoittelen aiheuttaamaani häiriötä keikalla ja bäkkärillä

VASTAUS: Ei tarvitse pahoitella, me ollaan totuttu kaikkeen ja kaikkialla.

------------

KOMMENTTI: Hei vaan, Hynynen Nuuksiossa avautumassa, Hynynen äidille kokkaamassa ja avautumassa, bändi Emma-gaalassa jne. Eihän tästä vittu puutu kuin Kotiteollisuuden oma Big Brother tai Putous. Ai niin, Hynynenhän on ollutkin jo Putouksessa. Tuleeko kesällä Staminan, Mokoman ja Kotiteollisuuden yhteinen Bumtsibum-kiertue? Jos Mokoma ei lähde mukaan, niin pyytäkää vaikka Tauski tai Frederik tilalle. Siitähän voi tulla samanlainen menestys kuin kiertueesta Sleeppareiden kanssa. Tämä on sitä todellista rokkenrollia ja punkkia. Eipä olisi kukaan osannut ennustaa 15 vuotta sitten, että tähän tullaan. No kaikki tässä maassa taitaa muutenkin olla päin persettä, joten ei siinä yhden bändin toilailut paljon paina. Vitsi, vitsi. Ei vaan, oikeasti olette tosi ihania ja käyn keikoillanne. T: Kanki (pieni)

VASTAUS: Arvoisa Kanki (pieni). Enemmänkin olen huolestunut siitä, että on olemassa ihmisiä, jotka katsovat ohjelmia, joista minä käyn vain hakemassa rahat pois maksaakseni asuntolainaa.

------------

KYSYMYS: Perjantaina Jkl Freetime A-sali nähdään, tullaan isolla porukalla. Monelta alkaa veto? Mahtavaa! Pitkästä aikaa! Jes!

VASTAUS: Jess! Mahtava meno! Ei ole todellista!

------------

KYSYMYS: Mikä on sen Hynysen kirjoittaman runokirjan nimi?

VASTAUS: Oletko koskaan kuullut internetistä? Ja tuo ei ollut sen kirjan nimi.

------------

KYSYMYS: Moro, Onkos teillä ollu puhetta milloin leirinuotiolla ilmestyisi bluray/dvd versiona?

VASTAUS: Kysy Universalilta. Tai älä kysy, sieltä vastataan, että ei koskaan. Ei ole ollut puhetta, mutta sen sijaan olemme puhuneet peppuseksistä.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys, Hyvä ystäväni on astumassa avioliityn tuntemattomaan maailmaan. Hän on ollut suurin faninne jo kymmenen vuotta ja valehtelematta osaa teidän jokaisen kappaleen ulkoa. Mietin miten tekisin hänen polttareistaan ikimuistoiset ja ajatteli että olisi hienoa jos hänen suurimmat idolinsa laittaisivat video terveiset. Polttarit 20.5.2017. Nauhoitettu videotervehdys tekisi yhden tulevan aviomiehen polttareista Ikimuistoiset. Kiitän jo etukäteen ja hyvää kesän odotusta. Ollaan varmasti huutamassa yleisössä

VASTAUS: Joo, ihan kiva, mutta en silti varmasti tee mitään vitun videota jollekin vitun polttariporukalle.

------------

KYSYMYS: Terve! Heti kärkeen iso kiitos musiikistanne. Koko tuotanto on tasaisin väliajoin kuuntelussa. Se sopii kaikkiin hetkiin. Tuo iloa ja virtaa. Antaa lohtua elämän surullisiin hetkiin. Kaikki levyt löytyy hyllystä ja olen kuunnellut teitä vuodesta 2001 lähtien. Erityisesti sanoitukset iskevät vuosi vuodelta kovemmin. Kiitos Jouni siitä. Keikkoja on takana jo 33. Tiedän että te ette ole mikään "jukeboxi", mutta yritetään silti. Miten olisi? Eikö pääsiäisen keikoille sopisi settiin hyvin Saattoväki? Se sopisi hyvin tunnelmaan erityisesti pitkäperjantaina Tampereella, Olympiassa. Siellä muuten nähdään! Ja alkunauhaksi Nälkämaan laulu. Se on mielestäni paras intro mitä teillä on ollut. Jylhää kuunneltavaa samalla kun Suomen paras rock-bändi astelee lavalle. Ei muuta kuin hyvää keikkaa!

VASTAUS: Se oli vitun hyvä veto ilman Saattoväkeäkin.

------------

KOMMENTTI: Onpa vittumaiset valot.

VASTAUS: ...sanoi gynekologi, kun herkkupihtisi avasi.

------------

KYSYMYS: Oulussa Jari oli tällä kertaa härkä. Mikä ihme tuo juttu on, taiteilijat valaiskaa meitä?

VASTAUS: Jari kirjoittaa biisilistat ja tsemppaa samalla itseään ja muita, joille biisilistat kirjoitetaan.

------------

KOMMENTTI: 5-vee tosi fani toivo pääsevänsä keikalle mut tyytyis koko porukan yhteiskuvaankin

VASTAUS: Ja sitä varten meidän pitäisi tinkiä sound checkistä, ruokailusta ja lepäilystä? Oha se vittu varma.

------------

KOMMENTTI: Mikäli otatte vastaan biisitoiveita, vaikkette niitä soittaisikaan niin tän illan keikalla olisi mahtavaa kuulla Syli! Nähdään illalla namibebat!

VASTAUS: Duo Kummitusjuna vetää Sylin joka keikalla. Ja namibeba on housuissas.

------------

KOMMENTTI: En tiedä mikä tässä on... Kyllä ei tästä maasta parempaa musiikkia löydy kuin teidän musiikkinne. Kyllä harmittaa älyttömästi että en päässyt eiliselle keikallenne (7.4) kun kotikaupunkiinne tulittekin. Kyllä teette mahtavaa musiikkia jatkuvasti. Kaikkea hyvää teille perkeleen äijät Seuraavaa jyväskylän keikkaa en missaa...

VASTAUS: Kuulostaa selittelyltä. Sitten kun seuraava keikka tulee, niin yhtäkkiä onkin naapurin pikku-Reinon rippijuhlat. Vittu, miun mummo täytti just sata, ja minä olin samaan aikaan Tavastialla keikalla. Revi siitä. Ei selittelyä, vaan keikoille sieltä!

------------

KYSYMYS: ltaa. Moneltako Tähden keikka starttaa? Mistään ei tietoa saa ja keikkapaikkaankaan ei saa yhteyttä.

VASTAUS: Keikat alkavat sitten kun ne alkavat. Vittu, ettekö te ole ikinä käyneet bändien keikoilla?

------------

KYSYMYS: Anteeks, mutta saiskohan millään nimmareita? Pysähyttekö Hirvaskankaan ABC.llä matkalla Jyväskylästä Ouluun viikonloppuna? Olisin ikuisesti kiitollinen.

VASTAUS: Joo, tietysti pysähdytään, kun noin kauniisti pyydät. MIKÄ TEITÄ RIIVAA?!

------------

KOMMENTTI: Heippa komistus, terveisiä minulta ja Pasilta Turuust

VASTAUS: Öööö, pitäisikö minun tuntea teidät?

------------

KYSYMYS: Hello!!!You want to play in the Czech Republic?What would be your terms?Thankssssssssssssss!

VASTAUS: Nou wii dount bat tänkjuu enivei.

------------

KOMMENTTI: Terve! Nyt on Hynysestä tullu ihan erillainen mies, tai se on tullu aikuiseksi. Taipalsaaren suunnalta tulee hyvää palautetta ja baareissahan nää totuudet kuulee. Eihän miullakaan mitään valitettavaa ole, mutta +-0 ei ole kuulemma keikkalistalla edellenkään? Lahen serkkupoika, mikä nyt oli radion kautta kuunnellu musiikkia ja väärältä kanavalta, oli sitä mieltä, että Valomerkki on myös mikä pitää ottaa mukaan. Se oli jotenkin sen menneisyyteen koskettanu ja ei sillä oikein hyvin ole menny, vaikka pentuna ollaan saimaan rannalla seilailtu. Sillon meni hyvin, eli ei ehkä kannata lähteä mihinkään. Munakasta pääsiäistä ja laita Rautiaiselle tuo kerrankin onnistunu kappale, kun en suoraa yhteyttä löydä. Hyvin on hautajaisissa toiminu, mutta mitenkähän ne tekijänoikeudet menee? Kyllä maaseudullakin jotakin osataan, jos halutaan! Saat kyllä ite kuunnella, jos vaan kerkeet. Kiitos! Älä laita tätä kotisivuille. PRIVAT!

VASTAUS: Joo, en todellakaan laita. Toisaalta: en kyllä kuunnellut biisiäkään, saati välittänyt sitä Rautiaiselle.

------------

KOMMENTTEJA TAMPEREELTA 1: Eturintama kiittää taas jäätävän kovasta Tampesterin keikasta!

KOMMENTTI 2: Kiitos hyvästä Tampereen keikasta. Voimaa tuli roppakaupalla lopputaisteluun!

KOMMENTTI 3: Moikka. Olipa kiva olla teidän keikalla Tampereella. Tulin Haminasta Tampereelle vain teidän keikalle Jouni oot ihana

KOMMENTTI 4: Kiitos Olympian keikasta Tampereella. Jannen ja Jounin miesrakkaus oli taas kaunista ja muutenkin homma toimi vähintäänkin mukiinmenevästi vaikka mestarilta kapula irtosikin ja ajoittain oli pientä epäselvyyttä viritystarpeista. Miitri on suorastaan legendaarisen kova kepittäjä. Jatkakaa.

VASTAUS: Olympia meni muuten Suomen parhaisiin keikkapaikkoihin ihan heittämällä.

------------

KOMMENTTI: Kiitoksia Tavastian keikasta, oli jälleen sikakova meno ja helvetin hyvä tunnelma. Oli kivaa ainakin minulla muista en tiedä, kyllä kannatti tulla paikalle.

VASTAUS: Kansakunta on puhunut. Hiljentykäämme.