Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

5.4.2017
------------

Kevyttä läpyttelyä kevään saapuessa ja maanikkojen hypätessä taas mukaan ruotuun. Seuraava jakso tulee sisältämään todellista hulluutta, kun olen kuulemma ollut ihan telkkarissa, ja mimmit alkavat käydä lämpöisinä sen takia. Mutta tässä tämän kerran satsi. T: Hynynen, mediatyrkky ja -huora.

 

------------

KOMMENTTI: Moro!! Pelastit vanhan pastorin, just olin kääntämässä kohti kallionleikkausta... Kertsillä voi pikkasen ukot ihmetellä mihnä se läski katos. kaikki muut Nätsin telttapojat on siirtyny.... ÄÄh Passot! kyll me nähärään. Mää ryöstän mummoja Hirvensuulilla Ja soita sää rokkia! Kiitos Jonde! Aina olet tervetullut Huittisiin

VASTAUS: En tajunnut tästä viestistä mitään, mutta Huittisista tykkään. Siellä on kivoja naisia, ainakin yksi.

------------

KOMMENTTI: Kiitokset Silmä silmästä... kappaleesta, sinä olet tehnyt niin loistavia biisejä, että voisin sanoa -samoin kuin Yrjänälle- että Minä rakastan sinua, senkin mörökölli!

VASTAUS: Parin biisin takia? Aika pinnallista.

------------

KYSYMYS: Milloin saadaan kiertue, missä settilista Sotakoirat-levyiltä? Ihan vaan vaihtelun vuoksi. Saisko Musta Kuu -biisin settilistaan enemmänkin koska on hyvä biisi?

VASTAUS: Ehkä sitten, kun tehdään Sotakoira IV. Musta kuu olis kyllä hyvä, mut pitäis vähän treenata. Ei vanhat jaksa. Tutkitaan.

------------

KOMMENTTI: Saatana että mää rakastan tätä soitin ja lyömäorkesteria kiitos että ootte olemassa!

VASTAUS: Kyllä me ollaan enemmänkin lyömäorkesteri.

------------

KOMMENTTI: Hi.See you on The Rock Fest - Vantaa!!!

VASTAUS: But why? Let´s do some tutkimuksia.

------------

KOMMENTTI: Taisit puhua miun muffinsin alarekisteriin viime yönä. Mutta vain unissani. Sen verran kermainen uni, että heräsin omaan kehräykseeni. Toivottavasti ei kuulunut naapuriin saakka.

VASTAUS: Kehräys? Kirjoittava kissa siis? Hämmentävää.

------------

KOMMENTTI: Moi. Kiitos perjantain keikasta. Oli just sitä mitä tarvisin. Jotkut biisit meni vähän tunteisiin, joten tuli siinä sitten vähän itkeskeltyäkin vaikka yleensä ei ole tapana. Pahoittelut tästä.

VASTAUS: Mitäs se haittaa? Kiva, kun menee huokosiin. Ja äskeisessä viestissä viitattuun nivus-osastoon.

------------

KYSYMYS: Seksiä, missä? Sinkkone lupas

VASTAUS: Parasta tässä viestissä on se, että se tuli Hongistolta.

------------

KYSYMYS: Oiskohan teillä tarvetta huokealle ammattivalokuvaajalle nyt perjantaina?

VASTAUS: Ei.

------------

KOMMENTTI: Kiitos paljon sikakovasta Pressan keikasta! Oli helvetin hyvä keikka, kannatti tulla ☺Tavastialla seuraavan kerran sitten.

VASTAUS: Se meni aika nappiin kyllä. Ainakin oli kivaa. Meillä siis, ei yleisöllä.

------------

KOMMENTTI 1: Ystävällämme Tiinalla on tänään syntymäpäivät ja haluaisimme että huomioit tämän tänään Nummelan keikalla Etkot olisi täällä

KOMMENTTI 2: Voi Jouni- minkä teit

VASTAUS: Nämä viestit tulivat siis samalta mimmiltä. Miksi joku oikeasti luulee, että mie juoksisin ennen keikkaa jossain vitun naisten etkoilla? Selittäkää! Perustelkaa! Tutkikaa!

------------

KOMMENTTI: hey. Annoin sinulle perjantaina nummelan Antoniossa lapun käteen ja olisin erittäin kiitollinen jos saisin kyseiseen biisi ongelmaan vastauksen, mikäli vilkaisit lappusta, niin saisin pojille kerrottua että he ovat väärässä

VASTAUS: Sori, en muista enää mitä kysyit? Laita suoraan meiliä, niin vastaan kun olen selvänä. Eli en koskaan.

------------

KOMMENTTI: Se vesiskootteri ajoi mua päin, sen nokka osui mua korvan taa ja kallo murtui kolmeen osaan, samoin kaikki kylkiluut oikealta puolelta ja lapaluu niinikään kolmeen osaan. Mun vene meni halki.

VASTAUS: Tämä viesti on varmaan totta ja hengeltään vakava, mutta jotenkin tää vaikuttaa erittäin psykedeeliseltä. Lukekaapa tuo läpi monta kertaa peräkkäin. Tulee tosi hämärä olo.

------------

KYSYMYS: Mä en tykkää ku on tämmöne keikkatauko. Vko päästä Sastamala!!! Turku änd Jykylä! Jes! Mitä tahdotte lahjapulloks?

VASTAUS: Pimppinestettä.

------------

KOMMENTTI: Ajatukset jo illassa...tervetuloo Savoon

VASTAUS: Miun ajatukset on jo kuolemassa, säätäna.

------------

KYSYMYS: huomenissa, monelta aloittaa????? shhhheittsemältä?

VASTAUS: Hyvin arvattu. Tee tutkimuksia.

------------

KYSYMYS: Morjens! Tuonen joutsen on henkilökohtainen lempikappaleeni kotiteollisuudelta, ja haluisinkin tietää tullaanko kyseistä kappaletta tulla kuulemaan tulevilla keikolla?

VASTAUS: Hyvä idea, ehkä joskus.

------------

KYSYMYS: Keikka Mäntsälän Cotossa 1.4. Mihin aikaan nykyään tommoset keikat alkaa? Kannattaako tämmösen umpiväsyneen perheenäidin edes haaveilla tulevansa paikalle, kun puoliltaöin viimeistään pitää päästä nukkumaan? Toisekseen meidän nelivuotias pitää ihan hirrrrrveästi musiikistanne. Noitavasaraa on viime aikoina kuunneltu jatkuvasti päivähoitomatkoilla

VASTAUS: Siinäpä tarjotaan lapselle oiva tulevaisuus. Baarikeikat alkavat yleensä puoliltaöin, yritä elää sen kanssa.

------------

KYSYMYS: Hi kotiteollisuus. Is there a website where I can buy all your mp3s other than iTunes or Spotify ? I really like kotiteollisuus songs Kiitos paljon

VASTAUS: Ole hyvä. But what the hell are mp3, iTunes or Spotify?

------------

KYSYMYS: Toivottavasti vastaatte, haluan todella tietää onko Jouni kunnossa?! Olin eilen paikalla kun putosi rappusista ja pitelin päätä. Ei tunnu kivalle kun ei tiedä yhtään miten kävi?! No huh... sitä verta oli kamalasti... sanokaahan terveisiä ja paranemisia!

VASTAUS: No, sen verran kunnossa olen, että pystyn vastailemaan näihin. Se ei tosin paljon vaadi. Pari lasia viiniä korkeintaan.

------------

KOMMENTTI: Hei, Suuret kiitokset Kauhavan keikasta pari viikkoa sitten.

VASTAUS: Olitte aika vaisuja, mutta keikka oli hyvä. Takahuoneen sauna oli kylmä, mutta se taisi olla meidän oma vikamme, säätäna. Ei tutkittu tarpeeksi.

------------

KYSYMYS: Minkä paksuisia kieliä käytät kitarassasi? Itse soitan dropped C-vireestä ja käytän 60 settiä. 10-52 ja 52 korvaan tuolla 60 kielellä.

VASTAUS: Neitisetti. Miulla on 60-50-40-28-17-13. Tosin en käytä kuin kolmea paksuinta, progevaiheen ja tutkimuksien iskiessä päälle saatan käyttää G:täkin.

------------

KOMMENTTI: Mieleeni juolahtelevi, josko ootte ikinä Huomisen joukkoja livenä soittelevi? Hieno biisi! Sitä minä useasti kuuntelevi!

VASTAUS: Hyvä idea tuokin. Ei olla koskaan vedetty. Paitsi käteen, ja vielä omaan. Btw: minä syön lanttuva, se on ameriikan herkkuva.

------------

KYSYMYS: Moikka. Olette tulossa huomenna keikalle Kiuruvedelle. Olisiko mahdollista jakaa nimmareita? Tai no, edes yksi nimikirjoitus. Poikani 6v on erittäin omistautunut ja innokas kotiteollisuusfani, ja olisi onnesta soikeana jos saisi nähdä teidän bändin. Ymmärrän täysin jos ette halua/jaksa.

VASTAUS: Hei, vaan! Ei me haluta, emmekä jaksa. Jos oikeesti haluatte nimmareita, niin tulkaa nyt vaan saatana kysymään! Ei se sen vaikeampaa ole.

------------

KOMMENTTI: Hei olen aikuinen ja näyttelijä vaimosiko puhunut minusta jätkä vaan seurannut yliluonnollinen ei minua kiinnosta eli ei kiinnosta nämä biisit mukavaapv Hei vielä outoa yhteys en tunne tutustu joku julkkis taidat olla lehdistä lukenut

VASTAUS: Tällä tyypillä menee kovaa. Hän on tehnyt tutkimuksia.

------------

KOMMENTTI: Katoppa Facebookista Jouni Ringborg ja sen biisi. Sillä pitäis olla nappulat silleen et näkyy... Ei taia taipuu ihan Karjalan runttaukselle mut Jokisen Vesku sais vääntää tosta punk-version.

VASTAUS: Sie olet varmaan ihan tosissas. Vittu, nyt väsyttää.

------------

KOMMENTTI: Jouni, nostan hattua. Ja arvostan siuta ihan vitun paljon.... teitä... Kovia. Juice. Junnu. Vexi. Reiman. Repe. Jne Ja SINÄ

VASTAUS: Arvostan rivistöä, mutta en kyllä istu ihan samalla sohvalla. Teen enemmänkin vain tutkimuksia.

------------

KOMMENTTI: Terveiset Paisuasta..

VASTAUS: ...eli perseestä.