Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

13.3.2017
------------

Aloitetaanpa tämä kirottu palsta viime kerran tapaan muistelemalla vanhoja. Joku kaipaili Kevät -biisiä, se löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=Ps0Juk_oTJ4 Jos kaikista maailman ihmisistä MINÄ (nimim. Olen kerran etsinyt kansainvälisestä internet -tietoverkosta biisiä, enkä löytänyt) sen löydän, niin kyllä sen pitäisi olla muidenkin löydettävissä. Sitten asiaan, jota ei ole.

------------

KYSYMYS: Hei! Minulla on kaksi kysymystä. Toinen koskee Jouni Hynystä ja toinen Mari Perankoskea. Molempiin Jouni Hynynen pysvtyy vastaamaan ainakin kysymällä vaimoltaan. Onko Jouni Hynynen ollut otaniemessä, niin että olisimme tavanneet 102 pääte pysäkillä. Tapaamisesa paljastui, että isoisämme olisivat olleet sotakavereita ja Jouni halusi soittaa isoisälleni, joka oli vielä silloin elossa. Tapahtuma sijoittuu n. kymmenen vuoden päähän. Samaan ajanjaksoon sijoittuu myös mahdollinen kohtaaminen Mari Perankosken kanssa. Mari oli poliisien kanssa Otaniemen rannassa tavoitteena saada eräs pedofiili kiinni, mukana oli nuoreksi meikattuja naisia kaksin kappalein.

VASTAUS: Vahva lähtö. Nyt on nimittäin jätkä sekaisin.

------------

KYSYMYS: Iltaa koko päivän mietin, että kehtoonko ruveta kysymään tämmöstä jutskaa ja päätin nyt sitten kysyä eli, miesystävällä on synttärit ens viikolla ja lahjaa oon miettiny tässä muutaman viikon. Tännään sitten huomasin, että teillä ois tulossa keikka Tahkolle. Halluisin ihan mielettömästi että päästäs ekaa kertaa kattoo Kotiteollisuutta yhessä. Oon nyt vajaan vuoden saanu levyjen lisäks tutustua tuon äijän kautta teidän videoihin, lehtiin, kirjoihin ja ihan törkeen hyviin juttuihin, kiitos hänelle siitä siispä kysymys kuuluu: onko Tahkon keikalla mittään mahista päästä tapaamaan teitä haluaisin niiiin päästä yllättämmään tuon apinan jotenkii kunnolla

VASTAUS: Torilla tavataan! Nimittäin Piritorilla.

------------

KOMMENTTI: Jouni jumalauta ! responssaa mun frendi-pyyntöön !... koska näin hyvältä äijältä tuut harvoin saamaan vastaavanlaista ! Ja sitäpaitsi... sä oot sen verran hyvä äijä; et suhun kandee satsata ! Joten eiköhän me mennä ihan hyvällä specsillä täs pitkin eloa ja vuotta !

VASTAUS: Aika houkutteleva tarjous, mutta nukutaan nyt ensin yön yli. Tai parin.

------------

KOMMENTTI: Jee! Levin keikka lähenee \ö/

VASTAUS: Liikkuuko se? Kirottua. Mitä tuumivat laskettelijat?

------------

KYSYMYS: Terve, Hongistolla on erityisesti joissain vähän vanhemmissa biiseissä kuten Kultalusikka ja Kuolemanjärvi oikein makean ja säröisen kuuloinen basso. Miten tämä on tehty? Jossain luki, että Hongisto käyttää Hughes & Kettner Warp Factor -pedaalia. Onko näin?

VASTAUS: Olenko minä veljeni bassokamojen vartija? Ei mitään tietoa.

------------

KOMMENTTI: Moro! Jos kotimaisesta coveria tekisitte, niin tehkää tuosta: Leevi and the Leavings: Vanha koulukuva Vahva tunne että toimis teidän tekemänänne.

VASTAUS: Meidän toimittamana toimii myös peppuseksi. Ainakin keskenämme se toimii.

------------

KYSYMYS: Moi äijät! Pystyisitteköhän mitenkään soittamaan Leppävirralla Eevan perinnön vanhojen hyvien aikojen... tai no, sanotaan vaan että vanhojen aikojen kunniaksi? Asuin vuosituhannen vaihteessa Kuopiossa, olin nuori, rakastuin, pilasin kaiken. Tuo biisi auttoi minut silloin ylös masennuksesta, joka tuntui syvältä kuin helvetti. Ois huippua kuulla se livenä kerran vielä. Kiitos ihan saatanasti, jos tähän venytte!

VASTAUS: Onhan sitä soitettu useinkin, mutta siellä ei muistaakseni sitä vedetty. Ai, miksikö? En tiedä.

------------

KYSYMYS: Ensviikon perjantaina eli 17.2 kun esiinnytte Bar kkino:a niin olisko taas mahdollisuus saada nimmaria Murheen Mailla 2007-2014 levyyn

VASTAUS: Olemme autonomisia cyperrobotteja planeetalta /.=0.

------------

KOMMENTTI: Moro

VASTAUS: Asiallinen fanikirje. Viimeinkin, kaikkien näiden vuosien jälkeen!

------------

SYNTTÄRIASIAA: Hyvää syntymäpäivää! Mies alkaa olla miehen iässä.

Onnenkantamoisia Hynyselle elämän yhen lisänumeron takia. Sehä on oikei, koska se sisältää numeron sheitsemän.

Koko yhteisömme lähettää terävät onnittelut JOUNILLE https://www.facebook.com/groups/218371351541027/ Aikamoinen määrä muuten Jouni onkin saannut

Onnittelut mörököllille!

Wikipedia,tuo internet ihmisen raamattu osaa kertoa,että Hynysen Jounilla olis tänään synttärit! Onnet! Ja samalla taas muistutan kiusallisesti olemassaolostani

VASTAUS: Kohtuuttomasti huomiota joutavan asian takia. Kiitos enivei.

------------

KOMMENTTI: Moi! En tiiä tuleeko tämä koskaan perille mutta ostin kirjasi "Kadonnutta tavaraa etsimässä" ja yllätyin kovasti, että sie osaat kirjottaa. Kiitos hauskasta lukuhetkestä, toivottavasti saahaa lisää luettavaa.

VASTAUS: Enhän minä osaakaan. Kirja on saneltu. Kirjoitustyön suoritti Sinkkosen Uggo, joka on btw sokea.

------------

KOMMENTTI: Taas palaan pienissä sievissä aiheeseen kiitos Levin keikast pipopäiseltä pojalta eturivistä joka hoki minä olen kappaletta olette edelleen helvetin kovia jätkiä noin vanhaksi patuiksi. Näin ollen kiitän ja kumarran

VASTAUS: Ei muuta kuin pipo päässä huutelemisiin.

------------

KOMMENTTI: Heip. Kattelin tuota Leirituomiolla dokkaria uudestaan. Jäin itseasiassa vähän koukkuun. Nimittäin sun kerrontaan ja niihin "leffapätkiin". Voisin kuunnella sun ääntä vaikka kuinka kauan.

VASTAUS: Miltähän se kuulostaisi, jos puhuisin siun muffinsiin alarekisteristä? Kuten usein naisten kanssa teen.

------------

KOMMENTTI: Perkele, oli hyvä meininki ja suatana kovaa soittoa. Ilo katsoa ja kuunnella. Oikkeestti

VASTAUS: Näin toimivat rautaiset alan ammattilaiset. Mutta minkä alan?

------------

KOMMENTTI: rakas bändi vuodesta 02 lähtien!!!!ensimmäinen biisi oli jos sanon!mie olin teidän keikallla levillä 2017!!!mulla on teidän fani t paita!!!heitettiin ulos ku riisuin paidan!on aina ja tulee aina olemaan että jos pitäis näyttää ulkomaalaisille että mitä suomessa on ja mikä on ns. suomalaisuuden symbooli......niin se on KOTITEOLLISUUS!!!!!!mie rakastan teitä ja tuun aina rakastamaan

VASTAUS: Oliko tämä kosinta? Vastaus on ehkä kai vissiin ja saattaa olla.

------------

KOMMENTTI: Oikeesti anteeksi että vinkug mutta mitä vittua leppävirralla tapahtuu ei pystynyt katsomaan No koitetaan seuraavaa keikkaa ja unohdetaan tää 500 km oikeesti hyvä,olitte mut oikeesti Juu siis ei paras keikka mutta laulu soitto kulki hienosti kiitos siitä mutta missä positiivisuus iloisuus tekemisen halu ja kyllä ymmärrän että on huonoja päiviä ei siinä mitään olen teitä käyny katsomassa aina kun on tilaisuus mutta eilisestä setistä en pitänyt olenko vaan naipiseva idiootti vai olenko tottunut teidänkohdalla liian hyvää. Kiitos että olet Jouni olemassa

VASTAUS: Olet ”naipiseva” idiootti, kuten itse määrittelit. Sehän oli vitun hyvä keikka! Totuutesi on siis vaihtoehtoinen, ja sen lisäksi väärä.

------------

KOMMENTTI: Kiitoksia Leppävirran keikasta! Näin lähelle Hongoloidi-Jumalaa en ole ennen päässyt!

VASTAUS: Aika harva on päässyt lähelle Häntä. Hoo the Great! Ja vielä harvempi on elossa siitä kertomassa.

------------

SEKOILUA: Eikö mörri uskalla jutella enää? Kiva nähdä silti piiiiitkästä aikaa

Mennää ny jo ...

En mä jaksanu odottaa. Nyt nukkumaan. Kaikkee hyvää teille, ootte ihania

VASTAUS: Kolme viestiä Porin keikan jälkeen, jossa oletetaan, että olisin lähtemässä panemaan heti keikan jälkeen. Harmi, kun ei tule kytättyä keikan jälkeen puhelinta. Tai oikeastaan koskaan. Menetän paljon, mutta en poikuuttani.

------------

KOMMENTTI: Mutta kyllä on myös fakta! Että teidän musiikki tulee taivaasta! JATKA JOUNI!!! Juice on parempi... mutta kuolelle häviit! Mutta oliha sulla munat?

VASTAUS: Ei. Minulla on retiisi. Kädessä. Ja vielä omassani.

------------

KOMMENTTI: rakas kotiteollisuus!!!olen kuunnellut teidän musiikkia noin 16 vuotta...ja mulla on kaksoisveli joka myös dikkaa teistä!!!eka biisi minkä teiltä kuulin oli JOS SANON!!!!olis ihan huikeeta kätellä teitä ihan jokaista .....jouni,janne,jari ja miitri!!!!!iso kiitos kt että olette olemassa!!!!!

VASTAUS: Kättele hanskaas. Oikeasti, mikä sinua estää tulla kättelemään? Kampiakselin kondensaattorin korjausprosessi?

------------

KYSYMYS: Moro...onko teillä kitarassa joku erillainen viritys kun soitatte otesoinnut oudosti.... Stam1nalla sama tyyli....vituttaa kun vaikee matkia marshallilla kotioloissa...

VASTAUS: Käydäänpä tämä vielä kerran läpi. Vire paksuimmasta ohuimpaan on... kirottua käteni kramppasi, en pysty enää kirjoittamaan.

------------

KEIKKA-ASIAA: niin..missä se keikka on tänään Tampereella...

Millon tuletta kuopioon

VASTAUS: Kotiteollisuuden kotisivut avattiin vuonna 2000, eivätkä jotkut ole löytäneet sitä vieläkään. No, kai se on ”hieman” vanhanaikainen tapa päivittää bändin toimintaa. Ja siellä on aivan liikaa lukemista ja infoa. Kuvia pitäisi olla enemmän, niistä te tykkäätte.

------------

KOMMENTTI: Heippa. Hynynen kun kävi Raumalla Brummissa, sai hän lahjakortin Sinisaaren Autogrillille. Olen itse tänään vapaapäivällä viettämässä synttäreitäni päivällä lasten kanssa ja illalla missäpä muualla kuin Varastoklubilla teidän keikalla, taas. Mutta, jos te satutte sinni grillilleni tulemaan, olisin hurjan onnellinen, jos joku viitsisi laittaa minulle viestiä etukäteen. En tahtoisi missata yrittäjänurani yhtä mahtavimmista asiakkaista, jotka asiakkaaksemme voi tulla. Ja tietenkin jos kuvaa sais siitä, olisi aivan mahtavaa.

VASTAUS: Meillä on kuule ennen keikkaa vähän muutakin hommaa kuin seistä grillijonossa. Lahjakortti on tallessa kyllä, mutta katsotaan nyt. Arvostan lahjaa, mutta en varsinaisesti ole mikään grilliruuan ystävä.

------------

KYSYMYS: Moi, ootko käyny keikalla? Sori oli ihan pakko ku siu näköne mies oli videolla meni "vähä" kait mukavuusvyöhykkeeltä ohi https://www.youtube.com/watch?v=njl7s-LjeZ0

VASTAUS: Internet on kuulemma täynnä ”hauskaa” materiaalia. En jaksanut käydä tätä katsomassa, mutta käykää te toki.

------------

HIIHTOASIAA: MM-kulta Niskaselle, lähteekö Hynysen parta tänään taas ?

Lähteekö taas MM hiihto parta?

Lähteekö parta taas kun suomalainen voitti maailmanmestaruuden kestävyysurheilussa

VASTAUS: Kuka on Niskanen? Mitkä MM-hiihdot? En ole nimittäin seurannut ollenkaan.

------------

KOMMENTTI: Duran Duran ja Alphaville on joskus ihan hyviä. Etenkin Ikuisesti Nuori. Mulla on haave. Tai oikeastaan halu. Sinkkosen kun tapasin ekan kerran niin hän sanoi "Huoli pois, sä olet vieraslistalla." Hongiston kaikkia sanoja en muista mutta muistan "Jos sä noin paljon haluat niin tottakai sä pääset ..." Miitrin kun tapasin ekan kerran niin hän otti suoraan kaulaan. Hymyilimme ja poltimme tupakkaa. Hienoa. Perkele se. Siitä on muuten kuvakin. Hynysen yksinäisyyden ymmärrän. Hänen pitää viedä jotain ihmeellistä eteenpäin ja samalla elää tavallisen miehen elämää. Rakastaa naista ja loppujen lopuksi kaikkia. Hänkin on osannut tukeutua myös muihin. Onneksi läheisiin ja hyviin ihmisiin. Se on hienoa. Kokkisodasta en sano sanaakaan, mutta näkyvyys oli hyvä. Hieno veto. Hyvä. Niin se halu...hyvään seuraan hakeudun. Kyllä mä joskus vielä pienen hetken teidän tavaroita kannan. Haluan elää hyvässä seurassa. Soittakaa lujaa. Kouvolaan kun tulette niin mä taidan olla teinipojan kanssa kotona. Lahteen sitten. Ihmeellistä on se että tämä uusi daami ei pitänyt teistä lainkaan. Kysyin katsomaan tarkemmin...nyt hän odottaa että nähdään. Istun veneessä ja Alphaville soi.

VASTAUS: ”Kokkisodan näkyvyys oli hyvä”? Mitä vittua, ei me siellä sen takia oltu. Syynä oli pelkkä raha, kahiseva käteinen.

------------

KYSYMYS: Moi mistä Hynysen farkut ostettu, jotka Vantaan keikalla 3.3.2017.Pitäisi käydä ostamassa sellaiset kaverille

VASTAUS: Farkut ostin New Yorkista ja kloriitti niihin on liuotettu Voisalmessa. Ei muuta ku hommiin.

------------

KOMMENTTI: Hyvä oli lätkäpeli. Pysyitte jopa jaloillaa.

VASTAUS: En tiedä asiasta mitään. Meistä paikalla oli vain Jari, lätkän ja vitun vilpitön ystävä.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Hervannan keikasta. Helvetin hyvä meininki, törkeen hyviä biisejä, semmosia mitä ei kuulee vähän harvemmin. Kultalusikka yllätti isosti, aina oon sitä jaksanu salaa toivoo ja nyt se tuli. Se on yks teidän ihan parhaista kappaleista. KIITOS!!!

VASTAUS: Kiitos, hauskaa oli. Kunnes Hongisto eksyi Klamydian keikalle. Lavalle siis.

------------

KYSYMYS: kuuntelen tässä jokelan baarin levyä jossa soitat, niin tuleeko sulta ja vaeltavilta aaveilta lisää materiaalia?

VASTAUS: Tuntemattomat ovat Vaeltavien Aaveiden tiet. Ne ovat nimittäin aaveita, jotka vaeltavat.