Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

1.11.2011
------------

KYSYMYS: Montako iLelua löytyy Jounilta? ?

VASTAUS: Seitsemän. Plus jatkojohto.

------------

KYSYMYS: Rokkikukot kertokaa tietämättömälle syy miksi ihmiset lyö nyrkkiään ilmaan keikoilla? Tietysti parempi se on ilmaan lyödä kun toisen nokkaan, mutta silti en ymmärrä ilmiötä. Toinen kysymys liittyy taputukseen. Haittaako teitä että ihmiset taputtavat jo valmiikis seisaaltaan vai kaihertaako mieltänne kysymys:" Taputtaisivatko ihmiset meille seisten keikan jälkeen jos he saisivat istua ja heiluttaa nyrkkiään ilmassa koko keikan ajan?"

VASTAUS: Työnnä nyrkki perseesees. Tai työnnä molemmat kädet ja taputa. Hyvä kaiku.

------------

KOMMENTTI: Kuulin YleX:ältä Pappi Puhuu kappaleen. Täytyy sanoo että oli sellanen ku odotinki! Mahtavaa ja kiitos! Tästä on hyvä jatkaa.

VASTAUS: Mutta minne?

------------

KYSYMYS: Moi! Kiinnostaako Metallican ja Lou Reedin yhteistyö? Ainakin tekevät mitä haluavat, siitä huolimatta, että paskaa tulee niskaan. Aloin miettiä, että kukas olisi KT:n kanssa yhdistelmänä kova? Kauko Röyhkä! Dave Lindholm! Ehkä ei kuitenkaan hyvä idea. Tosin ei sitä joskus olisi uskonut mieskuoroon tai kosketinsoittajaan yhteistyössä teidän kanssa, mutta niin vain tapahtui. Onneksi.

VASTAUS: Ei kiinnosta.

------------

KYSYMYS: Moi Tuleeko uudesta levystä mahdollisesti lp painos niin kuin edellisestä? Kumpi on rikkaampi Kulta-into Pii vai Kroisos Pennonen?

VASTAUS: Uusimman tiedon mukaan ei tule. En nyt muista miksi. Jälkimmäiseen kysymykseen en tiedon puutteen vuoksi ota nyt kantaa. Selvitetään.

------------

KOMMENTTI: Terve mieheen - taas! Kiittää ja kumartaa Rosebud-biisistä ja ylipäänsä koko Outokummun keikasta! Mukaan tarttui kotoa Kesämies-pokkari, mutta jostain syystä nimmarin metsästys jäi vaiheeseen, no ehkä ensi kerralla...? Pakkomielteinen valokuvaamisen tarve sai täydennystä Outokummun keikalta...valokuvia liitteenä olokkee hyvät! p.s. Hynysen hieno poseeraus piti pelastaa muutamalla käsittelyohjelmalla,,,,kiitos kuuluu takaa rävähtäneille valohirvityksille juuri, kun olin painanut "laukaise" nappulaa...No, laukesihan se, kerrassaan.... kiitos ja anteeksi.

VASTAUS: Aika paskoja kuvia. Skarppaa.

------------

KOMMENTTI: kt-vision pappi puhuu biisi kuunneltu, siis se mitä tänään tähän asti sieltä kuuluu, ei edes kertosäettä. mutta niin vain pani itkemään... hienoa kirjailua. piä huoli että näitä saadaan lukia vielä 50 vuoden päästäkin.

VASTAUS: Jätkä on herkkis. Ootsie niitä, jotka aamuisin kuuntelee Radioheadia tai Coldplaytä ja runkkaa?

------------

KOMMENTTI: Jouni terve! Vastausta siihen kysymykseesi, että mitäkö tapahtuu 45specialissa. Noh, näyttäisi että teillä on keikka siellä Ke 07.12 sekä To 8.12 ja tapahtumat on todennäköisesti semmoiset, että känniset miehet karjuu yleisössä ja naiset pomppii eturivissä lohenpunaisine häpyhuulineen.

VASTAUS: Jätkä on tehnyt empiiristä tutkimusta.

------------

KYSYMYS: Osallistutteko Movemberiin?

VASTAUS: Koko elämämme on yhtä vitun movemberia.

------------

KOMMENTTI: No nyt mentiin siihen pisteeseen asti että kyynel tuli silmään. Ihana kappale tuo Pappi Puhuu. Uneni oli tosi, mie en ollu kuullu ennen videon näkemist et missä tää oli kuvattu. Kuiteskii miun unessa ajelin Hyyrysen kanssa Joutsenossa... ja sillee. Mahtava musavideo! Mielikuvitusta on löytyny ja lopputulos on ihanaaaa <3 KIITOSS!!

VASTAUS: Saitko Hyyryseltä hyvät kyydit?

------------

KYSYMYS: Pappi puhuu on kaunis kappale, mutta video pelotti, tutut hahmot katosivat biisin lopussa. Ei kai Kotiteollisuus katoa minnekkään?

VASTAUS: Mietipä, mistä ne katoavat.

------------

KYSYMYS: Koska te suomalaisuuden lähetyssaarnaajat tulette taas keikalle Turkuun? Eikä asiaa yhtään auttanut tuo Kalevan Miekka - EP:n livemateriaali. Tuli vaan suurempi ikävä tuota ihanaa musiikkiterapiaa!

VASTAUS: Ei mitään tietoa. Joskus ensi vuonna ehkä, jos nyt yleensä keikkoja ensi vuonna tehdään.

------------

KOMMENTTI: Moi! Hyvin toimii uuudet biisit! Varsinkin Kalevan Miekka parhautta!

VASTAUS: Nomikäettei! Mutta eikös se ole vähän liian pitkä?

------------

KOMMENTTI: Terve vain, ei tullut standardia, tuli Sandvikin priimaa. Aivan vitun paljon parempaa kamaa kuin mitä odotin rehellisesti sanottuna. Hölmöjen taivas. Jestas että on hyvä. Viime maanantaina kun tuli vuosi veljen kuolemasta, matkalla haudalle tuli kuunneltua Kivireki ja Raskaat veet. Jos juuri jotain toivoin livenä tässä olevan, niin juuri nuo kaksi. Voi vittu Jouni, tämä elämä on niin vitunmoinen kivireki välillä, kiitos kun teette näitä hienoja juttuja, näitten avulla monesti se kivireki liikahtaa ihan eri tavalla, ettei jää sen alle alamäessä tai että saa sen paskana päivänä yleensäkin liikkeelle.

VASTAUS: Raskaat veet -biisin laulusuoritus kyllä väpättää ikävästi ekassa säkeistössä, mutta se nyt oli semmonen päivä. Tai ilta oikeastaan.

------------

KOMMENTTI: Ukko muuten laulaa paremmi kun ikinä levyllä, pappi puhuu, biisillä. Video aivan loistava. Oravanpyörä sulkeutuu kun kolme seppää hakkaa alasinta aivan kuin routa ei lopu aikoina! Näin jälkeenpäin ymmärtää helposti, miksi nää 4 biisiä eivät mahtunu levylle. Ovat tunnelmiltaan erilaisia ja sentakia aivan loistava EP. Skigge BÖY thanks!

VASTAUS: "Routa ei lopu -ajoista" on Kolmeen seppään vajaat kolme vuotta. Ollaanpa tarkempia siellä. Pappi puhuun lauluun oon kyllä itsekin aika tyytyväinen. Sellaisia biisejä ei kovin montaa ole.

------------

KYSYMYS: Mordor Karjalan miehet! Kiitoksia uusimmasta EP:stä. Unentakoja hönkii kyllä bowie-biisimäisyyttään. Kyssäriin: Onkos teidän Lekamies logostanne ollut sellainenkin variaatio jossa tämä hahmo pitelee vasaraansa kaksin käsin päänsä yllä? Jollain keikoistanne sellainen taustakangas taisi olla muistaakseni (humalakseni)? Tatuointi ideaa pyöritellyt kyseisestä jo hyvän tovin, ja mistään en löydä kuvatusta. Liekkö moinen vain unta. Hyvää syksyä ja tervetuloa joulukuussa Kemin mystiseen yöhön!

VASTAUS: On. Miulta se löytyis jostain, mutta en taida jaksaa etsiä.

------------

KOMMENTTI: Jopa vain. Pappi puhuu. Aattelin ensin että nyt on miehet tärähtäneet mandoliiniensa kanssa ja ensimmäisen kerran kuultuani ajattelin että näin siinä on käynyt. Kansanmusiikkia? Ei saatana. Mutta nyt sitten... Olisikohan kaunein kotiteollisuuden biisi satu peikoista ohella? Ei oikein osaa kuvailla miten hyvän olon yksi ränkytys voi tuoda. Meinaa silmät kostua vaikkei ole kännissä eikä kakkos päivän aamunosteessa. Kertakaikkisen hienoa musiikkia. Kaunista, kertakaikkiaan kaunista.

VASTAUS: Mitäs vikaa kansanmusiikissa on? Mekin olemme kansanmusiikkia tavallaan. Ja viimeisimmillä levyillä on ollut ihan oikeatakin kansanmusiikkia.

------------

KOMMENTTI: Moro, Kiitos kauniista Pappi puhuu-biisistä. Kertosäe varsinkin soi kauniisti ja nousee vedet silmiin.

VASTAUS: ...ja valuu pöksyihin?

------------

KOMMENTTI: Hei! Uskaltaako sulle edes kirjoittaa..? En ole tullut hulluksi (siis haluamassa geenejäsi tms, niinkuin jossain kirjassa mainitsit..). Lausun ihan oikeasti vilpittömät kiitokset kirjoistasi. Tyttäreni (26 v ) toi minulle luettavaksi "Rakkaudella Hynynen" sekä "Kesämies"- kirjan (joka osittain toistaa samaa teemaa). Osut niin naulan kantaan niissä naisjutuissasi, että ei voi muuta kun nauraa (vedet silmissä, on niin totta!) Kirjastosta lainasin sen "Rillipää ja läski", ei terävintä kärkeä, mutta hyvä silti. Ihmettelin, kun naiset meilaa sulle vihaisia posteja.. no löysinpä sit osoitteen johon kirjoittaa. Minä en ole vihainen, vaan iloinen, että osaat tehdä noin terävää naisanalyysiä. Minä olen "kirjanpitäjä liituraita mamma" ja tyttäreni on "insinööri fiftari rokkari". kiitos elämän ilosta ja hyvää jatkoa!

VASTAUS: Itseäni ja miehiä mie enemmänkin analysoin kuin naisia. Mut miten vaan.

------------

KOMMENTTI: Kuuntelelussa PMMP-Viimeinen valitusvirsi. Huumori toiminut aina. Täytin 30v. Lenkkeilevä, kuntoileva hyvännäkönen rillipää. Mutta yksin. Numeroilla ei ole merkitystä, mutta 30v tiedostaa, että lapsuus loppu ja loppuelämä alkaa. Elänyt elämäni yksin. Onko minussa vika, toissijaista. Mutta ymmärrys, että aika on ottanut miehen kiinni -yksin, ei parisuhdetta- kuristaa kuin boa viidakossa. Rakastavaiset eronneet vanhemmat, sisarukset löytyy. Mutta ovien takana olen aina ollut yksin. Itkisin kaltaiseni miehen puolesta, omalla kohdalla vain lisään alkoholin kulutusta.

VASTAUS: Se on oikein. Vaivu itsesääliin ja juo itsesi hengiltä.

------------

KYSYMYS: Kiitoksia lutakon keikasta!! Tulikohan kuva perille, fanituote "setä" lupasi sen kyllä toimittaa!!??

VASTAUS: Tuli. Kiitos.

------------

KOMMENTTI: Kiitos ja kumarrus! Kerrankin löysin paidan joka sopii niin hyvin tähän hetkeen(minulla on kuukautiset)!! Meille on tulossa uudeksi pomoksi mies joka on aiemmin luonut uraa eräässä nimeltä mainitsemattomassa natsi siwassa.. Kuten jotkut tietävät on tässä konsernissa ollut tapana laittaa kauniimpi sukupuoli pitämään niin sanottuja "menkkarannekkeita" eli siis lyhykäisyydessään: Jos perse vuotaa saat mahdollisesti rannekkeen avulla option käydä vessassa(ehkä) useammin kuin muut? Näytät vain ranneketta pomon kopin ohitse kävellessä(ihan ku lintsillä=) ja näin ollen esimies myös tietää, että kaikenlaiset lähentely yritykset on sillä hetkellä tehty tyhjiksi=(.. Okei, asiasta tietämättömistä tämä voi kuulostaa jopa hienolta idealta, käytännön kokemus kuitenkin osoittaa että menkkarannekkeen lisäksi tarvittaisiin myös PMS-ranneke, ei haluta-ranneke ja tietysti HIMOTTAA-ranneke..Paita on kyllä parempi keksintö!! No joka tapauksessa, aiotaan ostaa varaston tyttöjen kanssa kaikki tälläiset ja laitetaan ne päälle heti uuden esimiehemme ensimmäisenä päivänä. Olette hienoja ihmisiä! Nähdään Hyvinkäällä viikon päästä, harmi ettei oo menkat sillon;) pusi pusi!

VASTAUS: Heh, ei vittu. Hyvä meininki. Olen sanaton. Ja mikä sattuma: miullakaan ei ole Hyvinkäällä kuukautisia!

------------

KOMMENTTI: Kiitokset mahtavasta keikasta, joulukuussa Jämsässä uusiksi!

VASTAUS: Niin ajateltiin.

------------

KOMMENTTI: Onpa siellä nyt herkkähipiäiset liikkeellä kun ovt epäsiveelliseksi jne teidän videon ilmoittaneet. Joten eipä sitä sieltä kannata oikeesti jakaa. Ainakaan vielä, meikäkin vaan katteli kun ensin kävin valtaisat turvatoimipiteet läpi. Mitäs kattoivat! Ei vaan, on sitä semmosta shittiä ja raakuutta siellä pilvin pimein ihan vapaasti jaettavana, että ihmettelen. No miksi ei sitten teittin omalle sivuille laitettu vai onko Universal myöskin varpaillaan vai vain ovela? Facebookista tulis kyllä järee kielto. Tee tässä nyt taidetta! Poliitikot horisee mitä tahansa, eikä niiltä kukaan vie ilmaisunvapautta, pahoitellaan vaan ja porskutetaan eteenpäin. Miusta video oli teidännäköinen ja sehän oli jopa vallan opettavainen. Eipä muuta, täl kertaa.

VASTAUS: Niin. Tuohon ei nyt oikein osaa sanoa mitään. Olemme voimattomia.

------------

KOMMENTTI: Sää oot nii vitun kova äijä. Onnistuisko saada sun nimmari ja samalla jokaselta bändin jäseneltä postissa. Ois hienoo saada nimmarit noin kovista äijiltä \,,/ Toivottavasti vastaatte pian ja lähetin kaikille kolmelle tän viestin, et saisitte sen sit varmasti.

VASTAUS: Joo, oottele rauhassa. Mut jos mitään ei näy, älä huolestu. Ja muista tiukka ote jatkojohdosta.

------------

KYSYMYS: Keitä ovat lapset Videokuvaukse osa 3, videossa? Ja muuten Jouni, hyvä pitää ne vaatteet päällä ettei kukaa luule siuta patsaaks.

VASTAUS: Ne on naapurin Penan orvoksi jääneitä Konnunsuon katulapsia Norjasta.