Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
1.9.2011

Kotiteollisuus päivittää uusimman levynsä

Kotiteollisuuden maaliskuussa julkaistusta nimettömästä albumista julkaistaan uusi versio. Tuplalevyksi laajennettu ”Kalevan miekka” -painos sisältää normilevyn lisäksi 9 bonusbiisiä, joista neljä on ennenjulkaisemattomia kappaleita ja loput viisi live-vetoja viime kevään kiertueelta. Levy julkaistaan keskiviikkona 26.10.

- Homma toimii kuin Väyrysen presidenttikampanja! Oletamme, että joku on kiinnostunut tekemisistämme ja julkaisemme ”Miekka-levyltä” yli jääneet biisit nyt näin. Itse nostaisin uusien biisien joukosta Pappi puhuu -nimisen kappaleen, jossa Timo Rautiainen soittaa mandolaa ja mandoliinia. Ei ihan totuttua Kotiteollisuutta. Mennään röyhkeästi Hectorin hiekkalaatikolle, kustaan sinne ja viedään vielä sen lelutkin, toteaa Jouni Hynynen.

- Tällä julkaisulla juhlistamme Hongiston syntymäpäivää, meidän 22 vuotta jatkunutta soittotaivaltamme sekä syksyn rundia, joka on jopa meidän mittakaavassamme kiireinen. Levyn hinta tulee olemaan alhaisempi kuin alkuperäisen levyn, joten kitinät ”rahat pois kuleksimasta” -meiningistä voi saman tien unohtaa, jatkaa Karjalan Rasputin ja loikkaa tuleviin royaltikorvauksiin luottaen ja räkäisesti nauraen etelän koneeseen.

Yhtye tekee syyskuussa pari täsmäiskua pääkaupunkiseudun syntisiin maisemiin, mutta varsinainen syyskiertue starttaa lokakuussa. iSyys 2011 -nimeä kantava kiertue löytyy täältä.