Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

1.8.2011
------------

KYSYMYS: niin, että oottekos esiintymässä linnotusten yössä Lappeenrannassa (huomaa että kirjotin isolla, höhö) elokuussa? meinaan jos ette niin vielä ei oo myöhästä sopia keikkaa. olis niin kiva nährä teirät livenä. p s mitä partavettä käytät? ainiin sähä leikkasitki sen jo! höhöhöhöhöhööö T. hiiri vaasasta höhö

VASTAUS: Ei muuta kun stand-up -koomikon uralle.

------------

RUNOUTTA: Moi, Jos tästä ajatelmastani olisi hyötyä sanoituksiin, niin olkaapa hyvä. Kärpänen Aurinko ( Jumalan) lämmittää minua ja kaitella istuvaa kärpästä nostan jalkaa - ajan pois (- helvettiin) tajuan häviöni - käytin voiman jonka se käyttää eläessään (- lentäentäessään helvettiin) se tulee takaisin - ajan pois (- helvettiin) se tulee takaisin - sillä on kaveri (- helvetistäkö?) häviö - suuri häviö (Jumalan)

VASTAUS: Pikemminkin haittaa.

------------

SEKOILUA: Pitää. Rakastaakin. Halua pitää kiinni. Himoaa. Eniten koskaan.. Eniten koskaan Himoaa. Sitä Ainoaa. Voi, kuinka imelää. Nöyrä kiitos.

VASTAUS: Lääkkeet loppu?

------------

KYSYMYS: Onko Kaija Koolla väliä?

VASTAUS: Tissien koolla on.

------------

KOMMENTTI: Morjens! Semmosta vaan, että kun Ruisrockissa valittelitte ettei Turussa heru... Sinkkoselle heruu aina, Hynyselle ei. ;)

VASTAUS: Mutta kuinkas sitten kävikään.

------------

KYSYMYS: Heipähei herrat. Kun Kotiteollisuus on jo kaikenlaiseen sotkeutunut, niin eikös olisi aika tehdä duetto? Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi naislaulajaksi. Mikäli ajatus saa mietintämyssyissänne tuulta alleen, niin ainakin olisi mielenkiintoista päästä koelaulamaan. Tulipahan tuotua ajatus julki. VASTAUS: Miksi? Siis miksi duetto vai miksi minä vai miksi toin ajatuksen julki'? Vai miksi kaikki... No vaikkapa siksi, että: A) Miekii haluun julkkikseks, koska se ois upee duuni!!! IHQ!!!! ...No ei, ei siitä tiettävästi palkkaa saa ja ottais päähän jututtaa kylillä kaikkia tuntemattomia urpoja. Pitäs varmaan yrittää jopa olla ystävällinen, tai edes olla olematta epäkohtelias B) Miekii haluun rikastuu tekemäl musiikkii (toisten siivellä siis, koska itellä ei oo sitä musiikin tekemisen taitoa hyppysissä). ...No juu, sillähän tässä maassa tiettävästi rikastuu ja etenkii suomenkielisellä musiikilla. Toki asuntovelalliselle eurotkin kelpaa, vaikka pienempinäkin määrinä. Vaikka verokarhuhan se siitä parhaat hillot vie C) Y.U.P ja Mari Rantasila: Alla Jalavapuun, kuullostaa niin hyvältä D) Oon jo valmiiks lähitienoilla E) Voisin laulaa keikoil, sikäli kun Hynynen tunnetusti unohtaa sanat jossain vaiheessa F) Miun rinnalla työ näyttäisitte entistä komeammilta ja koska miulla kuitenkin naisena on tissit ja perse, niin saisitte keikoille hyvin suurella todennäköisyydellä lisää rekkalepakko edustusta eli lisää rahaa kassaan G) Siitä vois tulla ihan helvetin hyvä veto, mut jos ei kelpaa ni sou not. Omapahan on häviönne.

VASTAUS: A) Aika naurettava perustelu B) Ethän sie millään duetolla rikastuis, biisin tekijä korkeintaan. Tuskin sekään C) Se on kyllä erittäin okei biisi, mutta siinä laulaakin Rantasila, et sinä D) Sillä ei ole mitään merkitystä, koska me tehdään levyt mahdollisimman kaukana kotoa E) Eiköhän lavalla ole spedejä jo tarpeeks F) Emme kaipaa rekkalesbo -eturiviä G) Kannamme tämän "häviön" kunniakkaasti.

------------

KOMMENTTI: Hei, huippuidea se Kotiteollisuuden urheilupaita! Kannatan! (Koska luulen, että saan miehen, kun jumppaan!) Toivomus, jota kukaan ei huomioi: soittakaa keikoilla enemmän ja puhukaa vähemmän... Ja mielellään jotain muuta kuin niitä "hittejä". Tussussa olisi hyvä 22.7. aloittaa... Ja siis kiitos, uusi levy on mielestäni yhtä hyvä kuin "vanhat" Seitsemän, Kuolleen kukan nimi ja Tomusta ja Tuhkasta, mä kun olen se paska fani, joka ei kestä mitään uudistumisia enkä sellaisia tyttöbiisejä!

VASTAUS: Toiset haluaa pelkkiä hittejä, toiset jotain muuta. Yhtä kaikki, yhtä marinaa. Mikään ei tunnu kelpaavan.

------------

KYSYMYS: Terve! Hyvin näytti soitto luonnistuvan viinijuhlilla vaikka Hynynen olikin omien sanojensa mukaan kaameessa krapulassa,Hongiston ja Sinkkosen krapulasta en tiijä mutta ainakin viimeksi mainittu soitti rumpuja sen verran tehokkaasti että meinasi olematon tukkanikin lähteä päästä.Joo,semmosta piti kysyä että miksi ette soita ikinä keikalla "satu peikoista" biisiä? häppeettekö työ sitä vai onko se liian pitkä vai mitä?

VASTAUS: Ollaan soitettu aika monta kertaa. Olet ollut väärillä keikoilla.

------------

KOMMENTTI: Mie kyselin yli nelikymppiseltä ukolta siks, kun ajattelin että se on musiikin jonkinlainen ammattilainen, ja että se varmaan seuraa bändejä ja musiikkia. Ei kiinnosta, ymmärretty. Eikä ne oo mitään vitun bändejä, itse olet pökälemestari.

VASTAUS: Joo, en ole seurannut tuota ulkomaa -osastoa vuosiin.

------------

KOMMENTTI: Vittu muija pakotti kuuntelemaan sun biisejä ja sanon sulle, että: Kuule menee vähän liian läheltä meikäläisten yksityoiselämää, jotta älä soita tällaista. Kuulostaa ihan ok:lle.........

VASTAUS: Ai, siun elämäkin on "ihan ok"? Elät vaarallisesti.

------------

KOMMENTTI: Moi! Tapasimme lyhyesti Valkeakoskella Apian leirintäalueella. Pyysin nimmariasi "Rillipää & Läski" kirjaan, enkä edes muista kiitinkö siitä. Olin aivan täpinöissäni (en ole Hynys-fani) ja selitin sulle siitä nimmarista ja omistuskirjoituksesta, pelkäsin puhutella rokkikukkoa ja olin aivan varma et sä murahdat mulle tylysti et joo, anna tänne se opus. Mutta sinä katkaisit minun paniikinomaisen kälätyksen yhdellä sanalla. Katsoit silmiin ja sanoit terve. Etpä voi arvata, miltä musta tuntui, sä puhuit just mulle eikä sulla ollu kiire siihen keikkabussiin, vaikka ehkä oikeasti olikin. Mut tää rillipää on nyt lukenut sen kirjan, tuo mun läski ei vieläkään....päällimmäiseksi jäi mieleen viinan mahoton kulutus ja siitä tuli mieleen sun sisuskalut. Lukiessani räkätin välillä ääneen. Ymmärsin sun kirjeitä paremmin kuin Tommin, mutta se ei ole Tommin vika. Jonkin sortin älykkö, siis T, en minä. Ja se, että sulla on viisas vaimo, kun hän sanoi sulle, että tykkää ittestäs. Kerro terkut Tommille, niin voin sitte kysyä sulta joskus, että kerroitko....heh.Siis kiitos nimmarista ja hetkestä, joka teki minuun vaikutuksen. Sitä en unohda hevillä! Pysy elossa, ettei tartte alkaa fanittaa (niin tyhmä sana) sellasta mikä on jo kuallu!

VASTAUS: Kuolleitahan "fanitetaan" eniten. Niille tehdään patsaita ja kaikkee.

------------

KOMMENTTI: Näin teidän keikan 5 kerran ja ei voi muuta toeta ku että KIITOS jälleen kerran. Ruississa oli mahtava meno ja yleisö innostu hyppimään ja pomppimaan niin että tämmöiset pikkuset lens jalkoihi. Fiilis oli mahtava koko keikan. Olin liekeissä. Antin yllätys oli ihan mahtava! Kiitos ja kiitos että ootte olemassa! (Perkele et sain kuulostamaan tän taas lässytykseltä)

VASTAUS: Antin sorbus -yllätys tuli miulta yli, ei pysynyt laatuaine sisässä.

------------

KOMMENTTI: Täältä Pirkanmaalta onnittelut 20 vuotiaille Kotiteollisuus miehille. Musiikkinne vaín paranee niinkuin viini vanhetessaan. Keikkanne ovat hauskoja, viihdyttäviä ja livenäkin musa on mahtavaa. Jaksamisia ja hyvää kesää "pojat" Tammefest on seuraava jossa saan taas nauttia musastanne

VASTAUS: Nautitko? Meidän mielestä se oli pirun kova veto. Stam1nan sohvahyökkäyksestä huolimatta.

------------

KOMMENTTI: Jouni avautuu osoitteessa like.fi miehen tyhmyydestä: "Lauri Tähkä on ihana, mutta kyllä se Hynynenkin omalla luolamiesmäisellä asenteellaan on aika hottis." Eikä se miehen tyhmyys lopu siihen, että se katselee ja kuuntelee tätä vonkumista! Mies vielä vie akkansa katsomaan näitä poppia soittavia hippejä, kun ei muuta keinoa tiedä häntä hiljentää. Vaan siitähän se noidankehä vasta alkaa! Se kun on niin ihanaa, kun se Jouni aina osaa luoda niin kivan kontaktin yleisöön ja minuakin katsoi oikein silmiin ja hymyili. Pahimmilleen tilanne kärjistyy kesäfestareilla, jos tuo luolamies päättää loikata lavalta keikistelemään eturiville ja käy oikein henkilökohtaisesti moikkaamassa ja kitaraansa tiluttelemassa eukon edessä. Siinä sitä sitten mies kuuntelee koko kotimatkan kuinka kiva keikka taas oli ja minnekäs seuraavaksi ehdittäisiin kyseisiä trubaduureja katsomaan. No onpahan toisaalta akan romantiikan tarve taas viikoksi tyydytetty... Vaan eipä tässä vielä kaikki! Triion lähes viisikymppinen keulamies on keksinyt laihduttaa itsensä pois rehellisen suomalaismiehen mitoista. "Jos Jouni siihen pystyy, niin kai sinunkin pitäisi!" Perkele! Mikä saatana saa ikämiehen tuolla tavalla kiusaamaan koko Suomen miespopulaatiota? Kanna Jouni vastuusi meidän miesten edustajana ja syö vähän pullaa! Siihen asti tyhmä ja tossun alla oleva mies syö salaattia...

VASTAUS: Kuulostaa surullisen katkeralta. Voin myös panna vaimoasi jos haluat.

------------

KYSYMYS: Hei! Oletko sie Jouni Kalervo Hynynen alkosolisti? Mieleeni nousi myös toinen kysymys kaikille bändin jäsenille, kun noin kymmenettä kertaa jouduin osittain vahingossa keikallenne Ruissalossa: koska te jätkät jäätte eläkkeelle? En sano että parhaat ajat olisivat jo takana päin ja nykyään otetaan vaan rahat pois hölmöiltä, mutta siltä se vähän haiskahtaa. Voithan sie Jouni harrastella sitä siun kirjoittelemista eläkkeelläkin. Sain joululahjaksi teidän dvd:n. Kaksi kertaa olen sitä kännissä sivusilmällä katsonut. Yksin ja selvin päin en ole sitä pystynyt tekemään. Mikä on oikea tapa nauttia kyseinen tallenne? Noista kahdesta kerrasta ei nyt jäänyt oikein minkäänlaisia fiiliksiä. Ps. Kyllä niitä bändin hittejä pitäisi keikoilla soittaa. Niitä ihmiset ovat kuitenkin tulleet kuuntelemaan, vaikka muutamat biisit joka keikalle vaihtaisittekin.

VASTAUS: 1) Olen 2) Teemme tätä kuolemaan saakka, eli pian tämä helvetti on ohi. Soittamista jään kaipaamaan, mutta näitä teidän ruinaamisia en 3) Vaihda bändiä jos ei kelpaa, äläkä käytä miun energiaa hukkaan kirjoittamalla miulle tällaista paskaa 4) Jätä se dvd kattomatta, jos se ei sytytä. Niin helppoa se on 5) Tunge hitit perseesees

------------

KYSYMYS: Mitä se Jouni Ylämaan salessa teki? Vai tekikö mitään kun tietolähteenä oli kolmevuotias serkkuni.

VASTAUS: Olin nussimassa serkkusi äitiä.

------------

KYSYMYS: Pitäsköhän sitä tulla teidän Pakkahuoneen keikalle?

VASTAUS: Siun? Ei.

------------

KOMMENTTI: Pistäkäähän meripäivien keikalla parasta peliin sillä miulta jääny jo kaksi keikkaa tässä lähialueelta väliin...lappeenrannan jäähalli keikka meni pieleen kun tuli sammuttua jäähallin vessaan ennen keikan alkua surkeaa. Kotka rokin keikka jäi väliin kun työnantaja pakotti laittamaan orjankaavun päälle ja antamaan viimeisen hikipisaran firman kassaan surkeampaa.. Mut meripäivien keikka ei jää välii vaikka sataisi vanhoja mummoja et soittakaa pitkää ja kovaa...

VASTAUS: Festareilla soittoajan määrää järjestäjä, yleensä se on tunti.

------------

KOMMENTTI: http://www.youtube.com/user/MinaRakastanSuomea#p/a/u/0/A2pPD4pPhm4 2:08 eteenpäin koska uskon että teitä karvasia perseitä ei esileikit sillain kiinnosta. Kelatkaa että teitä kauniita miehen löllyköitä tulee joku kattomaan kauempaakin. Ja arvostusta tytölle, sen kissa on nimetty peniksen mukaan. amen.

VASTAUS: Internetin taikamaailma on täynnä merkittävää informaatiota.

------------

KOMMENTTI: Kovasti ollu puhetta että Kotiteollisuus ei tule tekemään konserttisali keikkoja. Mutta ei hätää tämäkin asia saahan korjattua kun Yle areenasta voi teidän keikan katsoa muutaman tunnin päästä, ja kun vieläpä on mukana se mieskuoro niin kyllä tässä hyvään konserttisali tunnelmiin pääsee. (taidankin lopettaa keikoilla käynnin ja katsella keikat netistä, ei tarvitse pelätä sitä että tulisi hiki ja keikan jälkeen pääsee heti nukkumaan vaimon viereen. ROKROK)

VASTAUS: Juuri näin, hyvä asenne.

------------

KYSYMYS: Hynynen, onko sun tyttäresi tullut enempi äitiinsä vai suhun? Ei taida lapsestasi kuitenkaan tulla tulevaa Suomen kuulantyönnön olympiavoittajaa. Surkeaa räpiköintiä tuo yleisurheilu nykyään!

VASTAUS: Mistä päättelet, että minä olisin sen isä?

------------

KYSYMYS: Haluaisin tietää miksi niin monessakin kappaleessa mainitaan Kaikkivaltias Taivaan Isä. En tarkoita asiaa negatiivisesti vaan minusta on hyvä että joku uskaltaa ottaa hänestä kantaa!

VASTAUS: Hänestähän on helpointa ottaa kantaa. Kommentit eivät silloin personoidu suoraan keneenkään tai mihinkään.

------------

KOMMENTTI: Ilosaarirockin keikalla huomio kiinnittyi siihen, että Sinkkosella on nyt bändin isoin parta. Olettaen että se random-soolokitaristi ei ole uusi virallinen jäsen. Grattis vaan Jounille kaljamahan poistamisesta, ei monelta nelikymppiseltä onnistu. Kuuskymppisenä se sit lähtee, vaikkei haluaisikaan sen lähtevän. Ja ei Timo Soinista Presidenttiä vaan Suomen seuraava Pääministeri.

VASTAUS: Molemmat yhtä huonoja vaihtoehtoja. Tai pääministeri itse asiassa vielä pahempi.

------------

KYSYMYS: Se on moro, Kotiteollisuus ja sinä olet, mitä fanitan, ja fanina haluaisin kysyä mistä tuomoisia Mustia risti riipuksia saa, en ole löytänyt mistää ja myös semmoinen kun sinulla on monesti ollut päällä farkkuliivi. mimmosia kenkiä pidät olen monesti koittanut selvittää mommoset kengät sulla on jalassa, kun itsekkin haluaisin olla rock enkä mikään hemmetin urpo. olisiko mitään kautta mahdollista saada siihen uuden Kotiteollisuus levyyn teidän nimmarit vai pystyykö siellä Helsingin Virgil Oilin keikalla senkin saamaan. ? Hyviä Keikkoja teille Kotiteollisuuden poppoo. Täällä minä jatkan kovasti Kotiteollisuuden levyjen kuuntelua.

VASTAUS: Farkkuliivejä saa Henkka & Makesta, riipuksia pääsiäismunista.

------------

KOMMENTTI: Hei! Jouni on joskus Perkele! Mutta sähköposti vaihtaa kanssasi on hauskaa. Kiitos!Maailmassa on lukemattomia rock yhtyeitä. Mutta KOTITEOLLISUUS on minun ainoa suosikki bändejä. Ja Jouni on paras!!

VASTAUS: Tämä pitää näyttää vaimolle. Se voi olla vähän eri mieltä.

------------

KOMMENTTI: Optimistin mielestä muna on puolikova, pessimistin mielestä puolilöysä. Elä mieti noin filosofisia juttuja, ei tuu muuten soittamisesta mitään. Saati panemisesta.

VASTAUS: Voihan sitä panna puolikovallakin. Ja soittaa varsinkin.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys! Olihan tämäkin taas yhdensorttinen älynväläys, eli laittaa sähköpostia teikäläiselle. Sähköpostin juuret juotuvat siihen, kun ostin jostain Hynysen Kesämies-kirjan ja luin sen läpi. Ensinnäkin tuli mieleen, että tulen juomaan kannassanen viinaa, sitä kun näemmä artisteilla riittää. Seuraavaksi tajusin, että Hynynen perkele ajaa Hummerilla (tajusinko väärin?). No hitto, koska olen kirjoittanut vuodesta 2003 Rutinoffin kuskin tarinoita: http://koti.mbnet.fi/rvaa/r/ ja mm. korvikeautojen koeajoja: http://www.mirakle.net/ korvikeautot/, tuli pieneen mieleeni, että kysyn Hynyseltä, joskos sen Hummeri on tyypättävissä. Omistan toki vain henkilöautokortin, joten jos lopsteri on kuorma-autoksi rekisteröity, niin pitäkää pyrstönne. Ihan totta joo, bändi sinällään on minulle outo, kirjan luin ja melkein jouduin katkolle sen vuoksi, ah, ah, ah. Ei mitään, meininki vaikuttaa hyvältä, jatkakaa samaa rataa jos terveys kestää. Tämän minun sähköpostin voitte ottaa vaikka vittuiluna, ellette halua ottaa sitä vakavasti. Eletään tätä elämää

VASTAUS: Miksi mie antaisin jonkun tuntemattoman ajella miun autolla? Eikä siun kortti riitä.

------------

KOMMENTTI: Ihan hyvä jos olisitte vetäny myös jotai vanhempii biisei, olis ehkä jotku ollu mukan ja... ja porukka olis osannu ne.... Ottakaa mallii Klamydiast ja Veskust, tuntuu et ne tietää mitä yleisö haluu

VASTAUS: Joo, mekin käytämme aikaa keikkabussissa siihen, että mietimme jatkuvasti mitähän se meidän yleisö oikein haluaa. Toimimme sitten sen mukaan. Urpo, asiakaspalvelijat on sitten erikseen.

------------

KYSYMYS: Morjens sano komiat toisilleen! Olemma puolison kanssa perutamassa viinanjuottolaa / ruokahuolto palvelua tuottavaa ravintolaa Keiteleelle ja olemme suunnitellut nimeksi Kaiholaa. Niinpä kyselenkin että eihän tuo nimi ole vaan teillä mitenkään "tuotesuojattu"? Nytpä tulikin mieleen että olisi metkaa soittaa joka god damn illan päätteeksi encorena nimeä kantava kappale, ihan vaan muistuttaa ihmisiä elämän realiteeteistä....

VASTAUS: Antaa mennä vaan.

------------

KOMMENTTI: Hei ja toivottavasti ehdit lukea. olen toki aiemmin kuullut kappaleita mutta se oikea ole kunnolla iskenyt siis perus radio kama rumasti sanottuna. Nyt rakkaan Veljeni Leijona Mielen lähettämä >ei kukaan < kappale iskki ja nyt kaksi päivää olen kuunnellut koko ajan ja tutkinut tunteella hienoja sanoituksianne ja musiikkia balladien ominaisista kappaleista hienoimpaan musiikkiin. kiinnostavaa!!!!! Satu peikoista on kaunis ja opettava, tulevaisuudessa jos en omia lapsia omaa veljenpoikani saa kuunnella myös satua kun hieman kasvaa. KIITOS KUN SAAN ASTUA TEIDÄN SATUUNNE <3 aion heti tulla katsomaan täältä peikko-metsäni keskeltä hämeenkyrön pikku-mökistänne teitä missä olettekaan vaikka seitsemien vuorien takana sitten tai kolmen matkan päässä seuraavalle keikallennne!!! syvästi kunnioittaen nerokasta kiehtovaa sanoitusta ja bändiä p:s tää ei oo perseennuolentaa sitten vaikka saattaa siltä kuulostaa

VASTAUS: Siltähän se kuulostaa. Mutta odotahan kun kuulet syksyllä neljä uutta biisiä.

------------

KOMMENTTI: Hei! ja Kiitos! mitäs tällasesta tykkäät, väsäsin tossa ittelleni uutta biisin aihetta (vampyyrit eli hyttyset) huom!: nää on väsätty 5 minuutissa ja kännissä. imee verta, perkeleen luomus puhutaan imijöistä, näistä, jotka imee veret meistä kutittaako sen jälkeen, kun imijä on päässyt valloilleen? verta tirskuu, mutta osan näistä pystyt tappamaan!!! kaikki jumalan luomukset tuhoutuu!!! Otetaan valta omiin käsiin, tuhotaan mitä halutaan! Vannotaan vapauden nimiin ja silti vapaus pelottaa! Jos joku huutaa pelastusta, sille kättä tarjotaan, mutta ilman rakkautta, sen arkku kannetaan. Perkeleen imijä!!! Imettäjät on erikseen, et halua minua tulla imemään, voin sen sinulle kertoa vereni on myrkkyä ja myrkkyni sinulle tappavaa! Janoat mun punaista nektaria, ja se on sulle batterya! Nyt kuolet Saatanan imijä. Jos vain juot minusta myrkkyä! Perkeleen imijä! Perkeleen imijä!

VASTAUS: Kannattaa harjoitella vielä vähän. Tai aika paljon.