Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

30.5.2011
------------

KYSYMYS: Terve! Mie oon tässä seuraillu ja huomioinu yhen turhimman asian ehkä koskaan mutta etkös sie JOUni meinaa kasvattaa partaasi enään takas?

VASTAUS: Tässäpä meille kaikille kiperä pähkinä purtavaksi.

------------

KYSYMYS: Hei! Miten menee? Saanko kysyä kysymyksen. Kuka on tämä nainen kuvassa? Vaikka päiväkirja on kirjoitettu " Kaija haaveilee Jounista" Anteeksi olen utelias. Rakastan uuden albumin. Se on erittäin hyvä. Kiitos Jouni! On jotain erilaista kun minä kuulin albumia ensimmäisen kertaa, koska oli hyvin erilainen kuin edellinen albumit. Se oli ensimmäinen biisi koskaan aina nopeasti ja kova. jne "Taivas on auki " on paras! Minä pidän "Loveen langennut"sta erittäin paljon myös. Esimerkiksi "Minä olen" ja "Ukonhauta", Minä pidän näistä lauluista. Mutta en voi laulaa, koska liian nopeasti. Sitten, "Ei Kukaan" En voi muistaa sanat, liian pitkä.....saatana. Voitko sinä laulaa "Ei kukaan" konsertin aikana jos sinä juot alkoholia paljon? (sorry!) On hyvin vaikea kirjoittaa, koska en kirjoita suomen kieli pitkästä aikaa. Hyvää jatkoa sinulle

VASTAUS: Tämä meili tuli siis Japanista. Kaija on vaimoni. En pysty laulamaan Ei kukaan -kappaletta hyvin, vaikka olisin selvinpäin.

------------

KOMMENTTI: Hyvät*keikat* veditte pääsiäisenä ei mitään valittamista. Lattialla suht. hyvin soundasi, laulusta ja musiikista sai selvää. Työ ja Miitri olitte hyviä prkl !!

VASTAUS: Jätkä on kuunnellut lattialla, ehe ehe!

------------

KOMMENTTI: Moro. Lainaus keikkapäiväkirjastanne: "Kuljen valtavalla, tuulisella arolla. Kylmä viima vinkuu korvissani. En näe muuta kuin loputonta tasaista helvettiä edessäni. Tajuan, että se on sieluni maisema. Kuvaan ilmestyy kaukainen piste jossain horisontissa joka lähestyy minua. Hahmo alkaa piirtyä selvemmäksi." Jos ette ole jo kuunnelleet, niin kuunnelkaapa Moonsorrow yhtyeen levy: Varjoina kuljemme kuolleiden maassa. Saattaa liipata aika läheltä, ja tunnelmaa löytyy. Tää levy pitää kyllä kuunnella pimeessä huoneessa tai vastaavassa, koska ei yllättäen ole mitään Vielä on kesää jäljellä musiikkia. Suosittelen silti.

VASTAUS: Tollasta kliseepaskaa pystyy kirjoittamaan kuka hyvänsä. Jopa minä.

------------

KYSYMYS: Jess, Suomen jääkiekkomatsin alussa yövissyä ja hornankattian alkurunkutusta. Käy aikasta hyvin lätkämatsin hypen nostatukseen. Miten on, kysyykö esim nyt tässä tapauksessa yle että voiko biisiä käyttää matsissa? Vai onko tuollainen 20sek pätkä vapaata riistaa?

VASTAUS: Ei mitään tietoa. Ei minulta ainakaan ole mitään kysytty.

------------

KYSYMYS: Onko Hynynen koskaan joutunut vaikeuksiin yleisölle vittuilun takia? Onko joku tullut keikan jälkeen loukkaantuneena puhumaan suunsa puhtaaksi?

VASTAUS: Jatkuvasti.

------------

KYSYMYS: Tuuteko qstockiin heinäkuussa??

VASTAUS: Ei kai.

------------

KYSYMYS: Hei! Olen kiinnostunut tietämään tarkemmin, mistä "Itken seinään päin" kappale kertoo (haluan tietää poikkeaako se omasta tulkinnastani) ja mitkä ovat kappaleen syvällisemmät tavoitteet? Hieno kappale jokatapauksessa!

VASTAUS: Tavoitteet? Ei sillä mitään tavoitteita ole. Ja se kertoo juuri siitä mistä siinä lauletaan. Ei kai tuon suorempaa tekstiä voi olla.

------------

KOMMENTTI: Moro, kiitos asiallisesta Caribian keikasta. Erityisesti -Ei kukaan- veto oli silkkaa juhlaa. Harmi että toi teidän uusi laulaja on yhtä huonomuistinen kuin se vanha parrakas läskikin. Näytti vetävän sääntökirjasta nuotteja. Muuten käynyt hyvä tuuri kun äänet ovat niin samanlaiset. Tietty on vielä sellanen poitsut siloposkineen ja atleetin kroppineen mutta luotan siihen että te 'vanhat' KT miehet opetatte kaverille oikeat valmennus menetelmät niin saadaan trimmatusta kuoresta veisteltyä aito rokkikukko esiin. Hyvää jatkoa vanhuksille

VASTAUS: Kyllä tässä vielä pullistutaan, älä hätäile.

------------

KYSYMYS: Iltaa! Ensinnä kiitos kaunis koko kollektiiville Huittisten keikasta 21.4., oli mahtava meininki! (Forssan keikkaa odotellessa :)) Toiko Seurahuoneen Riku teille erikoispullon korvike-Sorbusta, ja mikä tärkeintä, aiheuttiko se teään kasvoille irvistyksen, jota myös hymyksi kutsutaan? Korvike-Sorbus oli olevinaan jonkinasteinen kiitos siitä, että olette musiikillanne rikastuttaneet elämääni jo yli kymmenen vuotta (ja toivottavasti keikkailette vielä vuosikymmeniä, otatte vaikka Popedan sedistä mallia). Hyvää kesälomaa kaikille, olette hyviä tyyppejä.

VASTAUS: Ei me uskallettu maistaa sitä. Miulla on niin paljon vihamiehiä, että pitäisi olla esimaistaja tuollaisia lahjoja varten.

------------

KOMMENTTI: Täällä pohjoisessa on taas se aika, että hiihto muuttuu puntilla käyntiin ja pakko sanoa, että Teidän biisit toimii silloin aivan parhaiten. Onpa kivempi urheilla. talvella kuunnellaan vaan suksien rahinaa, saatana

VASTAUS: Talvella kuunnellaan suksien rahinaa, kesällä pillujen suhinaa.

------------

KOMMENTTI: Kiitokset Oulun keikasta (23.4). Sain jopa itsekkin laulaa kun löit mikin kouraan parikin kertaa. Club tähti on vähän hankala paikka soittaa liian suuren koon takia ja siitä syystä varmasti monet kermaperseet valittaakin huonosta soundista. Mutta Viitasaarella nähdään!

VASTAUS: Opettele sanat, niin saat laulaa koko biisin. Mie en niitä muista kuitenkaan.

------------

KOMMENTTI: VITUN JÄTKÄ! meinasin ajaa ojaan kun kuulin "soitellen sotaan" sitten tilasin levyn ja sain alibi-paidan kuunneltiiin vaimon kanssa levy läpi ja aivot pahmahti kun tuli "ei kukaan" nyt voidaan unohtaa stairway to heavenit ym. koska suomesta tulee jotain vielä parempaa... kehuisin lisää mutta vanha ei vaan jaksa! iloisin GT terveisin tontsa ja eija hämmeestä

VASTAUS: Vanha kunnon GT. Alko suu napsaa. Kunnon känneistä onkin jo aikaa.

------------

KOMMENTTI: Moi! Kun on ympärillä kaikenlaista hälinää ja stressinaihetta, niin kappaleen Ainoa kuuntelu auttaa. Maailma on taas tasainen ja levollinen paikka. Sitä on tullut tässä männäpäivinä pyöritettyä. Että joku osaakin sanoittaa ja säveltää. Viikonloppuja.

VASTAUS: Onpas kirjaston täti fiiliksissä.

------------

KOMMENTTI: Moi JOuni! Tuli pakonomainen tarve laittaa sulle s-postia, vaikken ole varsinainen Kotiteollisuusfani -tosin samasta taloudesta taitaa löytyä tuleva fani, joka on tällä hetkellä 10 v- saatikka en tiedä luetko tätä... Luin tällä viikolla Rillipään ja Läskin ja täytyy sanoa, että jollain tasolla kyllä vaikutuin syvästi. Olitte onnistuneet kirjoittamaan kirjan niin, että jutut kolahti jotenkin mun kieroutuneeseen huumorintajuun. Teksti oli soljuvaa ja erityisen vaikutuksen teki se, että asiat sanottiin asioina, eikä minään diipadaapana, mikä taitaa olla -ikävä kyllä- nykyään vähän liiankin yleistä! Kiitos siis erittäin hyvästä viihdykkeestä, tuota sorttia lisää! Sinkkoselle voit kertoa sellaisia terveisiä, että äijä sai muhun istutettua 90-luvun lopussa vallan mahdottoman tatskakuumeen, jolle ei näy loppua, ainakaan vielä. Kävin nimittäin ihka ensimmäisen tatskan ottamassa LPR:ssa Hakalissa (?) Sinkkosella. Nyt tosin kuvia on jo jonniin verran enemmän... Erittäin mukavaa kesää ja keikkailua koko Kotiteollisuuden porukalle!

VASTAUS: Hakali, tuo Lappeenrannan Harlem.

------------

KOMMENTTI: Moi Jouni! Olen 58-vuotias mummu Lappeenrannasta ja ihme kyllä "liittynyt" teidän faneihin:). Tosin olen yleensä muutenkin melko kaikkiruokainen musiikin suhteen. Uusimmalla levyllänne erikoisesti Raskaat veet ja Itken seinään päin ovat suosikkejani. Olit meidän kirjastossa puhumassa sanoituksista enkä ikävä kyllä voinut olla paikalla, koska olin juuri silloin matkoilla. Olisin nimittäin pyytänyt nimikirjoituksesi levyni kanteen:) Hyvää kesää sinulle ja muillekin Kotiteollisuuden jäsenille!

VASTAUS: Täti on irti! Hienoa. Annatko pillua myös?

------------

KOMMENTTI: Hola, amigo! Arriva, arriva, arriva! Kyllä on aika sekasin tää maa yhestä matsista. Entä jos oltas hävitty, mikä älämälö siitä ois syntyny? 1995, kun nää silloiset maailmanmestarit osastoa Manse(tai Los bastardos Finlandeses, kuten nykyään vissiin sanottaisiin) tulivat Raatihuoneen parvekkeelle tiistaina, olivat takuulla semmosessa soossissa, että ei nää nykyset oo sinne päinkään. MM. Mika Nieminen, Essi Keskinen, Timo Jutila, Raato Summanen ja Raipe Helminen siinä hoilasivat ´Sankareita´ niin, et voihan jestas sentään. Suurta urheilujuhlaa oli se. Pokaaleita häviää ja hajoaa aina(kopioita onneks), Veikko Nieminen kait unohti omansa 1995 Ylivieskan junaaan, kun appiukolle piti vihdoin näyttää, että täsä se ny o, notta. No Jutila on kait sit pitänyt perinteistä kiinnija oli kait koko 2 viikkoa ihan simassa siellä Slovakiassa.

VASTAUS: Mielenkiintoinen raportti.

------------

KOMMENTTI: Kiitos nin monesta kokovartaloinspiraatiosta, ettet tiedätkään.Käyt suoraan sydämeen ja vähän moneeen muuhunkin paikkaan. Karismaattinen mies on äärimmäisen hieno tapaus.

VASTAUS: Hynynen, elävä hieromasauva.

------------

KOMMENTTI: No nyt olis hynysten kokous 9-10.7 11 jyväskylä olis kiva asia kun tuliset majoitus paikkoja mutta itse tulen 10.7 jos olet lähdössä tulen 9.07.Älä kiellä olevasi HYNYNEN no ilmottaudu näytä että olet HYNYNEN.

VASTAUS: Niin näytänkin, ja jätän tollaset vouhotukset väliin. Eräät tekevät "töitä" kaikki kesän viikonloput.

------------

KOMMENTTI: "Jouni Hynystä on kosiskeltu perussuomalaisiin" No huhhuh ! Kaikkee ne keksiikii. Eka R-Kioskille näyttelyesineeksi ja sitten persuihin. Ongelma on se että meillä on vain yksi Jouni, joka ei repeä joka paikkaan.

VASTAUS: Meinaatko, että olisin mennyt jos kerkeäisin.

------------

KOMMENTTI: Morjens!! Sainoisinko että olen hieman humalassa tällä hetkellä, mutta pakko oli ottaa yhdyntää herroihin siellä suunnalla... Tullut Ye Tubesta luukluteltua taas teidän kappaleita, vituttaa suunnattomasti kun tullut vietyä teidän alkuaikojen levyjä paikalliseen vahitoliikkeeseen joka ei levyistä korvaa mitään ts. SUMAAN.. Kaikki cd-t oli aikanaan, nyt vain muutama hassu pläjäys... Olettette mielestäni parantanut systeemiä kuitenkin kuin sika juoksuaan... Myö ollaan emännän kanssa 40-v kieppeillä mutta KT on kova sana... Eipä se kai ikää katso... Käytiin KVL kattomassa teidän keikka,,, Siis aikaa jo on ... LPR asuinpaikkakunta ja lapsosemme olivat viime kesänä uimakoulussa Myllysaaressa, tosin peräkkäisissä ryhmissä... Kyl mie sen verran yksityisyyttä kunnioitan, etten mr Hynystä lähtenyt häiritsemään kun tytytsy uimakoulussa..

VASTAUS: Kiitos tärkeästä informaatiosta.

------------

SAMA HAHMO JATKAA: Moi! Meidän likat on ainakin kirjaston satutunnilla ja uimakoulussa tavanneet...Miun serkkupoika taitaa tuntea ainakin Sinkkosen, ellen väärin ole ymmärtäny... Variksen Sami se miun serkku.. Soittanu jossain poikapändissä HC-punkkia... Joskus aikojen alussa...

VASTAUS: ...ja pointtisi on mikä?

------------

KYSYMYS: Mistä helvetistä sitä makaaraa saa??? Ei o Itä-Helsingistä löytyny!!!...ja toisekseen; jumituin kuuntelemaan autossa ku soi joku uus Tommi Läntisen biisi... kysymys; onko Jouni tehnyt Tommille sanat?

VASTAUS: Mitäs muutakaan mie vapaa-ajallani tekisin kun sanoja Tommi Läntiselle. Itä-Helsigistä ei löydy muita kuin Perussuomalaisten äänestäjiä.

------------

KOMMENTTI: http://www.huuto.net/kohteet/vintagea----kotiteollisuus--lehti-6_1986/178665932 :D Siinä teille vintagea!

VASTAUS: Miulla on noita lehtiä vessassa koristeina.

------------

KYSYMYS: Moro! Innokkaana Kotareiden faneina, perheemme päätti antaa kukolle nimeksi Hynynen. Meidänkin Hynynen laulaa , varsinkin aamuisin ja kovalla äänellä. 16.7. Lylyssä järjestetään kukonlaulannan sm-kisat. Olemme suunnitelleet lähteä Hynysen kanssa kisoihin, mutta halusimme varmistaa nimen käyttöoikeuden kisoissa. Annatko siis siunauksesi käyttää nimeä näinkin mielenkiintoisessa tapahtumassa, vai vaihdammeko kukon nimen kisojen ajaksi?

VASTAUS: Älkää vaihtako, antaa mennä vaan. Meillä on muuten muistaakseni sen niminen biisi kun Kukko laulaa.

------------

KYSYMYS: Tuli näin mieleeni että ovatko herrat lukeneet Anthony Beevorin teoksia? Muistelisin että Aatteen sanojen inspiraationa oli Stalinin ja Hitlerin elämänkerrat. Joten voisi kuvitella luonnolliseksi että Berliini 1945 ja Stalingrad kyseiseltä kirjailijalta on tullut luettua. Sitten eräänlainen jatkokysymys. Mitä hyvää punk yhtyettä voisitte suositella jos Clashia, Sex Pistolsia, Dead Kennedysia, Turbonegroa yms. ei oteta mukaan.

VASTAUS: Ensinnäkin Clash ja Turbonegro on paskaa. Kuuntele vaikka Exploitedin Troops of Tomorrow ja Beat the Bastards, Adam and the Antsin Dirk Wears White Sox, Eppujen Aknepop, Kollaa Kestään tuotanto, Lama, Kansanturvamusiikkikomissio, Terveet kädet, Appendixin Ei raha oo mun valuuttaa, Ne Luumäet, Damnedin eka. Nää tuli näin nopeesti mieleen. Beevorit on luettu ja löytyy hyllystä kaikki. Osaa kirjoittaa mukavan populistisesti sodasta ja teurastuksesta.