Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

3.5.2011
------------

KYSYMYS: Kuulkaas äijät, nyt joutuu ihan aluksi avautumaan hieman. Te ootte nimittäin koukuttaneet mut salakavalasti. Kaikki alko viattomasti radion kuuntelusta. Teiän biisit oli melkosen jees. Sitten kaveri osti Ukonhauta-levyn. Erittäin jees. Sen jälkeen mun oli pakko tilata Murheen mailla -kokoelmalevy. Taas erittäin jees. Helmikuussa lähdettiin reissuun ja ostettiin kentältä lukemiseks Kesämies. Matkalta palatessa pitikin sitten tilata netistä teidän uus levy, joka sivumennen sanoen on täynnä loistavia biisejä. Iso kiitos multa, perheeltä ei niinkään. Kuuntelen muka sitä liian usein. Ei oo mahdollista... Sen innoittamana ostin liput Tavastian keikalle, jonka innoittamana tilasin netistä neljä teiän vanhempaa levyä. Pitäähän sitä keikkaan varustautua :P Keikka on nyt takana ja jumallavita että nautin joka sekunnista! Ja mieskin näytti viihtyvän, vaikkei niin teiän fäni ookaan. Tästä pääsemmekin mun kysymykseen: koska ootte tulossa taas keikalle tännepäin eli akselille Helsinki-Vantaa-Porvoo? Minä haluun taas pian ja mahdollisimman äkkiä kuuntelemaan ja kattelemaan teitä!

VASTAUS: Jep, montakin kertaa. Vilkaise keikkakalenterista.

------------

KOMMENTTI: Sinkkone oot kyllä aika kone. Komppi pysyy kuin pectus pastillit mummon käsilaukussa!! Ja välillä kun "hynyne päästää siut irti", esim. laulu on kuollut, niin on orgasmi tosiasia! Mutta pystyt kyllä parempaan! (hymiö)

VASTAUS: Jarilla on kapula kovana aina.

------------

KOMMENTTI: Kello alkaa olla jo lähempänä kahta pääsiäislauantaina. Pienimuotoinen kalsarikänni päällä ja Kotiteollisuuden uusin soi luureissa... Hynystä lainaten, Tämä on parhautta! On muuten vittu ihan varmasti ja kiistämättä paras KT-levy ikinä, ainakin tähän asti. Levy on aivan loistava! Keikkoja Porvooseen kiitos, no tuun mä kyllä jonneki kauemmaski kattelee teitä, se on varma. Mut tarkotus oli niinku kiitellä tästä levystä. AIVAN LOISTAVA LÄTTY!

VASTAUS: Ole hyvä, rakas.

------------

KOMMENTTI: Elämäni ensimmäinen faniposti. Oli jotenkin jännää nähä sut livenä, toki kerra aikasemmi qstockis Oulussa 2008, aidan läpi sain nimmarinki kätee, muttei se tuntunu samalta ku nyt, pääsiäis sunnutaina 2011. Olin eturivissä, suoraan sun edessä ja olo oli mitä mahtavin, on vieläkin. Kevät ollu hieman stressistä aikaa kirjotusten ja pääsykokeitten takia, nyt keväällä pitäis lukiostaki valmistuu, onneksi on kuitenki nii hienoja bändejä ja nii hienoja laulajia ku nää nii kestän paremmi. Kotiteollisuutta kuunnellu vasta 4 vuotta, eikä mikään suomalainen bändi oo saanu niin hyviä tunnetiloja päälle ku te. Tuskimpa mua muistat mut ois se aika jees jos fanipostiin nyt jotenki vastaisit. Nimmarin saannin jälkee annoin sulle mun helmirannekorun, pian sen jälkee mun kaveri tuli sulta kyselee et annatko mulle pusua enkä toki saanu että plääh. Hyvää kevättä koko bändille, seuraavan kerran ku tuutte Ouluun nii tuun taas kattomaan :) Oot ihana.

VASTAUS: Hm. Nyt on tytöllä turhan vanha setä kiikarissa.

------------

KOMMENTTI: Harkitkaa kultalusikkaa ohjelmistoon! Timanttinen kipale. Ekaa dvd julkasua teiltä kattelen pitkästä aikaa, ni aattelin ehdottaa. Paljon jaksamisia rundille loistavan uutukaisen tiimoilta ja koittakaa ehtiä pohjoseenkin päin vaikka ollaankin kaukana!

VASTAUS: Ollaanhan me sitä soiteltu paljonkin, tosin ei tällä rundilla.

------------

KYSYMYS: Pari kysymystä uudesta levystänne 1) Onko vinyyliä tulossa? 2) Mikä idea ton kannen takana oikein on? Kiitoksia

VASTAUS: 1) On 2) Kannen takana on cd-levy.

------------

KOMMENTTI: Kuoleman odotushuone on liian itsestään selvä, vaikka sitähän se tietenkin on. Kaik on siis mänt, menetetty, vaikka onkin kevät(enkä kulje Hakaniemen siltaa). Nyt pitää harkita, mitä viimeisen kuukauden tekee.

VASTAUS: Miten olis armoton nussiminen ja ryyppääminen?

------------

KOMMENTTI: Terve ja aurinkoiset terveiset täältä Sastamalan korvesta. Olen pitänyt musiikistanne jo monet vuodet, mutta kävin nyt 21.4.2011 Huittisissa ensimmäistä kertaa keikallanne, ja pidin niin paljon että täytyi oikein lähettää kiitokset. =) En ollut vielä kuullut biisejä viimeisimmältä levyltänne, kuulin niitä nyt viime torstaina ensimmäisen kerran. Kuuntelin heti keikan jälkeen YouTubesta uusia kappaleita vielä tarkemmin, ja sanoituksesi olivat todella vaikuttavia. Täytyy tästä marssia levykauppaan... Mutta ei muuta kuin kevään jatkoa ja vielä kerran koko porukalle SUURI KIITOS!! Maailma olisi paljon tylsempi paikka ilman teitä.

VASTAUS: ...ja miten tylsä se silloin olisikaan.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys KT:n porukka Kiitokset 22.4 olleesta himoksen keikasta aivan loistava keikka... oli yks parhaimmista keikoista joilla on vähään aikaan ollut.

VASTAUS: Se meni kyllä nappiin.

------------

KOMMENTTI: Vittu todellakin. King For A Day...Fool For A Life Time on maailman paras levy ja paras soundeiltaan.

VASTAUS: Joku on heränny.

------------

KOMMENTTI: Hei Olen Kotiteollisuuden suuri fani ja olin odottanut lyhyesti sanottuna PITKÄÄÄÄN, että näet teidät livenä! No, sekin päivä sitten viimein koitti täällä Oulussa lauantaina 23.4. Mutta, mutta,mutta.... jos asian ja kokemuksen voisi tiivistää yhteen sanaan, niin se oli iso pettymys! Kertakaikkisen suuri pettymys. Kotiteollisuudella on upeita biisejä, mutta ne kaikki oli pilattu jollakin helvetillisellä metelillä. En tiedä tekniikasta mitään, mutta sen tiedän, että joku ei osannut hommaansa, sillä laulajan sanoista eikä musiikistakaan saanut juuri mitään selvää. Kaikki oli pelkkää kovaa räminää ja meteliä - täyttä paskaa siis. Aika törkeää oli myös se, että bändi aloitti tunnin myöhässä siitä ajasta joka oli ilmoitettu, eikä kukaan vaivautunut ilmoittamaan, että aloitus venyy. Aikamoista yleisön aliarvioimista - ei bändin ajankäyttö ole sen arvokkaampaa kuin yleisönkään, joten toivoisi edes vähän tapoja näissä asioissa. Kuulematta jäi Tuonelan koivut, joita niin odotin, koska en - tai meidän 6 hengen porukka ei vaan kerta kaikkiaan jaksanut kuunnella sitä melumössöä mitä Oulussa tarjositte. Siirryimme ravintolan alakerran karaoke osastoon jossa sentään tiesi mistä on kysymys. Toivottavasti huomioitte näitä juttuja jatkossa.

VASTAUS: Jaaha. Neiti on siis ollut ensimmäistä kertaa ihan oikeassa rock-konsertissa. Pari perusasiaa. Baarikeikoilla soittoaikaa ei päätä bändi, vaan se baari missä esiinnytään. Meille sanottiin, että soittoaika on se mikä se oli. Minä en vastaa siitä, mitä baari on yleisölle ilmoittanut. Toiseksi: kyseinen Oulun baari on harvinaisen hankala suuren kokonsa takia. On aivan mahdotonta saada soundaamaan sitä hyvälle joka nurkkaan. Vaikutat vähän snobilta, joten olen varma, että olet istunut kermapersekavereittesi kanssa jossain nurkassa omassa pöydässä siideri- tai skumppalasien kanssa vaatien täydellistä ja sopivan hiljaista soundia, jotta voisitte samalla keskustella. Se on mahdotonta. Jos haluat hiljaista soundia, niin kuuntele Mambaa. Me olemme rockbändi ja soitamme kovaa. Aina. Ja periaate on: kermaperseet jääkää kotiin. Kolmanneksi: ohjelmistossamme pyörii vajaat 80 biisiä ja me muutamme settiä joka ilta. Päätämme biiseistä myös itse, emmekä järjestä mitään kyselyitä, että mitä kappaleita yleisö haluaisi kuulla. Se ei meitä kiinnosta, eikä se olisi mahdollistakaan. Suosittelen, että et tule keikoillemme enää koskaan. Ja samat terveiset voit kertoa myös kavereillesi.

------------

KOMMENTTI: Näin ja kuulin ekakerran Kotiteollisuutta televisiosta muutama vuosi sitten. Oli jokin juhannuskeikka menossa. Katsoin kolme kappaletta ja alkoi naurattaa ihan helvetisti. Todella hyvät sanat, mutta laulajalla ei ollut mitään käsitystä laulamisesta. Meni muutamia kuukausia ja vaimo näytti ”juutupesta” videon, joka oli tehnyt häneen vaikutuksen. Kyse oli ”Tämän taivaan alla” kappaleesta. Kuuntelin hänen palopuheensa tyynesti. Menin välittömästi tämän jälkeen rauhalliseen paikkaan ja kuuntelin kappaleen uudelleen ja silloin tapahtui jotain käsittämätöntä…:)) Se vaan alkoi toimia, perkele! Kaikki alkoi toimia ja sanoista alkoi muodostua minulle pikku hiljaa pakkomielle, perkele. Kattelin sinä iltana j-tupesta kaikki videot ja nautin ihan saatanasti. Sekin isorintainen harmaapaitainen tyttö…)) Nyt kaikki kappaleet kuulostavat ihan saakelin hyvälle. Sanoitukset omat todellakin aivan omaa luokkaansa, Juice alkaa vaikuttaa Hynyseen nähden näpertelijältä, vaikka olen aina digannut Juicea. Vittu, miten hienoa on olla suomalainen ja nauttia Kotiteollisuuden musiikista. Saakeli sentään. Minulla on kuitenkin ikää jo yli 40 vuotta. Vielä kun pääsisi joku päivä livenä näkemään bändin ja saisi vetää pari bisseä takahuoneessa, näiden hemmojen kanssa. Sen jälkeen voisi lopullisesti luovuttaa...:))

VASTAUS: Kiitos vaan. Mutta mikä hinku teillä sinne takahuoneeseen on? Ei minuakaan kiinnosta tulla teidän työpaikalle.

------------

KOMMENTTI: Olipas hulvaton keikkakevät. Suuri kiitos keikoista ympäri Suomen maata. Näillä taas jaksaa ehkä jonku aikaa.

VASTAUS: Parempi jaksaa. Edessä on kuukauden loma.

------------

KOMMENTTI: Hei! Kiitos eilisestä mahtavasta Turun keikasta! Setti oli loistava, vaikka ehkä hieman liian lyhyt... Yleisö taisi olla vapputunnelmissa. Hyvää kesää ja keikkoja!

VASTAUS: Niin oltiin mekin. Mielellämme olisimme kyllä soittaneet pitempään, mutta soittoaika nyt oli määritelty tuollaiseksi. Ja kävinhän mie pilaamassa sen Mariskan keikan.

------------

KOMMENTTI: Kävitte täällä keikalla 29.4. ja pyöritte siinä ravintola Rossossa, Lohen alakerrassa. Mieleeni jäi eräs äijä kuka oli teidän porukassa. En sillon uskaltanut avaa suutani, mut nyt jäi harmittamaan. En tiiä sen nimeä mut luulen et se on teijän roudari (?), siilit hiukset ja trimmattuparta. Törmäsin häneen pukuhuoneessa pariin otteeseen. Jos mieleesi juolahtaa ketä tarkotan pyytäisitkö ottamaan yhteyttä vaikka sähköpostitse.

VASTAUS: Katohan, Pete vois saada pillua!

------------

KOMMENTTI: Terppa!Turun caribian keikkanne oli varsin antoisa, Miitrillä oli eturivin naiset varsin hyvin hallussaan ja ainakin allekirjoittaneen sai jopa hurmattua. Kiertääkö hän kanssanne vielä pitkäänkin, pitääkö tässä ruveta bändäriksi kypsällä kolmenkympin iällä? Yhessä vaiheessa osoittelitte molemmat suoraa meikäläistä kohti ja sitä enne miitri kävi kai sulle jotai sanomas.ite häkellyin moisesta osoittelusta, et mitä vittua, mää vai häh?keikka oli jokatap kova ja Miitri seksikäs rokkikukko,ottakaa se useammasti mukaan! Sellaisen kans lähtis vaik jatkoilleki mielellään ja on naisille silmäiloa lavalla. Onhan sitä tietenki sinussakin Jouni, mut Miitris ehkä hitusen enemmän ;)Terkuin pitkätukkainen blondi lavan eestä

VASTAUS: Katohan, Miitri vois saada pillua!

------------

KOMMENTTI: Kiitos keikasta! Hyvältä kuullosti ja näytti, kuten aina. ;)

VASTAUS: No, ei aina, mutta tänä keväänä kuulostimme hyvältä kyllä poikkeuksellisen monta kertaa.

------------

KYSYMYS: Heippa! Täällä kirjoittelee 34-vuotiaan äidin lapsi :) Äitienpäivä on tulossa, ja haluaisin keksiä äidilleni jotain tapahtumaa. Ajattelin kysäistä niin mahdottomalta tämä kuulostaakin, että onko mahdollista saada sinua yksityiskeikalle kotiin äitienpäiväksi? Olet nimittäin äitini lempparilaulaja. Se olis tosi mukavaa jos yksityiskeikkoja sais :)

VASTAUS: Heh, äiti kirjoittaa lapsen kynällä. Sori vaan, mutta olen lomalla. Ja kaukana.