Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

26.4.2011
------------

KYSYMYS: Moi! Onko ihan suunniteltu juttu että Hynynen kuulostaa Aarne Tenkaselta nykyään?

VASTAUS: Hynynen kuulostaa myös Pekka Myllykoskelta, Moog Konttiselta sekä Veltto Virtaselta.

------------

KYSYMYS: Kysyisin vain että kun kun tuosta KTVISIO jakso episoodissa "Jyväskylä, sumuinen, savuinen kaupunki" Näyttää teidän takahuoneessa olevan Teoston viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Korhonen, ilmeisestikin nauttimassa ilmaisia virvokkeita, että mitä peliä tämä tällainen on? Ihan selvästi yritätte nostaa teosto maksujenne määrää tuolla tavoin voitelemalla. Eikö liirat enää riitä hummerin pensaan? Osta Hynynen Suparu niin jo piisaa. Vai olisko siellä ehkä sittenkin ollut joku yhteiskuntasuhde joka vaati johtoa? Kenties konsulttikäynti? tarkastus? Kertokaa!

VASTAUS: Kyse oli poikarakkaudesta. Takahuonehuora.

------------

KOMMENTTI: Kiitos ihastuttavasta ja mieltä liikuttavasta tuotannosta. Kunpa osaisin kuvata, miten paljon se minulle merkitsee. Kotiteollisuuden musiikki on auttanut minua monissa elämän mutkissa eteenpäin. Kaiken muun hyvän lisäksi se on erinomaista urheilumusiikkia. Korvissa pauhaa ja jalka nousee. Tosin ensimmäistä kertaa uutta levyä kuunnellessa kävi niin, että piti lopettaa liikkuminen ja käydä tirauttamassa pari kyyneltä pukuhuoneen vessassa. Kouraisi se jotenkin niin syvältä. Kaunista.

VASTAUS: Olisit tirauttanut mieluummin vaikka pari touhutippaa. Ja pöksyihin.

------------

KOMMENTTI: En tiedä pitäisikö tätä kertoa, mutta myös 5 vuotias poikani on ihastunut tuotantoonne. Joka aamu kun lähdetään päiväkotiin, kuuluu takapenkiltä pyyntö, että: "Laita se Kuka täällä komentaa." Ja hetken päästä, että: "Isommalle!" Biisi kestää juuri sen päiväkodin ja kodin välisen matkan, eikä autosta tulla ulos, ennenkuin kappale on kuunneltu loppuun. Ja äiskä on ylpeä pojastaan. Nähdään Rytmikorjaamolla ja Tavastialla! Sitä odottaen.

VASTAUS: 5 -vuotias lapsesi kaipaa terapiaa.

------------

KOMMENTTI: Morjensta,Jouni&kumppanit..Sanoit päiväkirjassas Pakkahuoneen keikasta et oli hienoimpia vetoja ja että yleisö oli ehkä paras mitä koskaan...Samaa mieltä tääkin setä ainakin mitä tulee mansen keikkoihin..Meno oli kuin entisessä lännessä ja väliin tunnelma oli kuin Real-Barca futispelissä,prrkele..Näemmä jo kotvan päästä palaatte festejen merkeissä samaan looshiin...Mutta mix ja monelta...? Soon moro.. T:isän kätösestä

VASTAUS: Koska maailma on epäoikeudenmukaisuuksia täynnä.

------------

KOMMENTTI: Terve, Voi Jouni minkä teit! Aivan sairaan hienon levyn nimittäin. Sitä ei voi sanoin kuvailla, minkälaisen tunnetilan saa aikaan pimeä ja tyhjä maantie, iso ja mukava auto alla ja kauittimista pauhaa raskaat sävelet, höystettynä upeilla sanoituksilla. Meikäläinen on kolmevitonen viiden tyttären äiti ja nuo rauhalliset hetket on melkoisen vähissä. Iltavuorosta kotiin, puolen tunnin ajomatka antaa joskus niin helvetinmoisen latauksen ja mielettömän tunnetilan, että sillä jaksaa taas uuteen päivään. En ole mikään surumielinen ihminen, eikä elämäkään pahasti ole päähän potkinut, mutta syvä melankolia biiseissä puree ja lujaa. Tässä taannoin heti levyn ilmestymisen jälkeen laitoin naamakirjassa jakoon linkin Itken seinään päin-biisiin ja kirjoitin siihen yhteyteen tämän tekstin: "Kotiteollisuuden uusin levy vajoaa melankoliassaan niin alas, että tässähän voi käydä kuin Pasilan Raine Makkulalle Andy Suonsilmän levyjä kuunnellessa." :D Jos et ole ehtinyt kiireiltäsi Pasilan uusia jaksoja luuraamaan, niin suosittelen! Tähän mennessä mun autossani fiilistelymusan ykkönen on ollut ehdottomasti Rautiainen, Niskalaukauksella ja ilman. Se äijä on saanut aikaiseksi niin uskomattoman hienoja tekstejä ja säveliä, että olen kuvitellut ettei sen veroista tule ikinä mun sydämeeni. Nyt täytyy sanoa, että tää teidän tuore levy painii tismalleen samassa sarjassa mun sielussani. Mitenkään vanhempia levyjä väheksymättä, tykkään sun laulusta (en niinkään örinästä) ja erityisesti näistä sanoituksista ja levyn fiiliksestä. Mitähän mä yritän tällä löpinällä kertoa... No sen, että kiitos ihan mielettömästi näistä teksteistä ja musiikista. Nuo yksinäiset tummat hetket musiikin parissa auttaa jaksamaan ja antaa ihan mielettömät fiilikset. Joskus tekis mieli parkua, kun tuntuu vaan niin hyvältä. Kiittäen ja kumartaen sellainen "Ei kukaan" Ps. Toi O-P Kusinen on kyllä ihan parhautta! Koittakaa nyt vältellä uunia, että pääsette festareita kiertämään :D

VASTAUS: Mehän olemme O-P:n suojeluksessa!

------------

KOMMENTTI: Pappi Puhuu kappale kuulostaa kt:vision kuuleman perusteella aika herkältä ja hienolta kappaleelta.Ois ollu hienoa saada se uudelle levylle mukaan!

VASTAUS: Mutta kun se ei mahtunut.

------------

KOMMENTTI: Mie vaan halluisin kiittää teitä. Perkele sentään, miten hyvin työ vejätte keikoilla! Semmoseen hurmokseen saitte, jotta alta pois. ROCKORGASMI!!!!!!!!

VASTAUS: Sie olet helppo. Puolikovalla orgasmiin.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys! Tässä oli jokin aika sitten sivuilla huomautus, ettei sais paskalla tukkia sähköpostia. Joissakin erityisissä tapauksissa sitä kuitenkin kannattaa yrittää. Lähtökohtahan on se, että pusken näillä teidän armottoman hyvillä biiseillä tätä arkea läpi kahden lapsen yksinhuoltaja äitinä ja kun vielä työksenikin auttelen immeisiä vastamäessä, niin aattelin josko sais aikaseksi hetken hurmoksen tän arjen keskelle. Niin et olis melkosen mukava juttu päästä tapaamaan teitä ihan vaan jo sen äijäenergian kokemiseksi. Enempiä perusteluita ei tarvinne tähän riimeillä, ettei tukkiudu koko sähköposti. Mut vaikkei onnistu tää tapaaminen, niin keikaltanne miut varmasti löytää, onhan sitä jo odotettukin! Kuulemisiin perjantaina!

VASTAUS: Olisit pettynyt kuitenkin.

------------

KOMMENTTI: Tulkaa tampereelle keikallle.

VASTAUS: Justiinsahan me siellä oltiin. Ja mie tulen tänään. Exploited!!!!

------------

KOMMENTTI: Huomenta! Maistuipa taas makoisalta teidän keikkakattaukset, fani kehrää tyytyväisenä. Kiitos.

VASTAUS: Mirri kehrää.

------------

KYSYMYS: Mihinkä se Jounin muutama vuosi sitten teettämä Explorer-custom on jäänyt, eikö jyrähtäny?

VASTAUS: Taitaa olla Sinkkosen varastossa tällä hetkellä. Ei sovi niin hyvin syliin kuin tuo nykyinen.

------------

KOMMENTTI: No niin. Aivan päissäni olen ja sit sain kuningasidean tänne kirjotella. Viski on hyvvee. Kiitos hyvästä meiningistä. Jatkakaa!!! Työ sen teitte: ROCK-ORGASMI!!!!!!!!

VASTAUS: Taasko? Olet kyltymätön.

------------

KYSYMYS: onks sinkkone saanu koskaan pillua?

VASTAUS: Olenko minä Sinkkosen ja pillujen vartija?

------------

KOMMENTTI: Vierailusi unissa ovat taas jatkuneet.Kiva. Tällä kertaa istuit seuranani odotushuoneessa. Ovi avautui, sisään käveli nainen joka sanoi hymyillen "21. toukokuuta" Sitten heräsin. Oven avautumisen myötä sisään tuli kirkasta valoa. No, tulkinnan varaa on, mutta ehkäpä odottelen sitä toukokuun loppua mielenkiinnolla. Kuka lähtee ja minne, tai kuka tulee ja mistä. Näissä kryptisissä unissani olet yleensä aina mukana. Outoa.

VASTAUS: Kuoleman odotushuoneessa.

------------

KYSYMYS: Hei, 23.4.11 on erityinen päivä kahdesta syystä: miehekkeelläni Teemulla on syntymäpäivä ja Kotiteollisuus saapuu Ouluun. :) Kun tapasimme Teemun kanssa vuosi sitten joulukuussa, hän soitti ensimmäisenä yhteisenä iltanamme minulle Lemminkäisen laulun. Vielä tänä päivänäkin kyseisen laulun kuullessani, tulee ensimmäinen ilta mieleen ja hymy huulille. :) Siksipä kysyisinkin, että olisiko mahdollista kuulla Lemminkäisen laulu Oulun nightclub Tähdessä 23.4? Se olisi yksi syntymäpäivälahja brutukselleni. :) Kiitos!

VASTAUS: Eihän se siun lahja olisi vaan meidän. Vai meinasitko soittaa ja laulaakin sen?

------------

KYSYMYS: Oletteko aikoneet treenata Hornankattilan- tai Itken seinään päin-biisin livekuosiin jossain vaiheessa?

VASTAUS: Hornankattilan osaisin, mutta muut eivät. Itken seinään päin ei taida taittua keltään.

------------

KYSYMYS: Itseltäni on jotenkin mennyt ohitse tämä teidän levy-yhtiön vaihtamiseen liittyvä uutisointi. Oliko vaihdokselle mitään järkevää selitystä? Kuten esim. raha, yhteistyökuviot...jne Ei muuta, pidetään pillu mielessä ja soittakaa pojjaat!

VASTAUS: Me emme ole vaihtaneet levy-yhtiötä. Sillä on vain uusi omistaja.

------------

KOMMENTTI: Täytyy kyllä myöntää ...että Kotiteollisuusmakkara on helevetin hyvää. Oon nimittäin syöny eläissäni aikaslailla makkaraa, varsinkin maallemuuton jälkeen, ja kyllä tuosta KT:sta uus suosikki synty. Ihan juustokabanossin veronen, menee Wilhelmeistä edelle. Eipä miul muuta.

VASTAUS: Makkarakuningas Asko Piiparinen on puhunut. Kiitos.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys Herra Hynynen! Tuli tarve "tarttua kynään" ja kirjoittaa muutama rivi kun luin tuon Rumban haastattelun.Otan aidosti ja syvästi osaa saamiisi vihaisiin sähköposteihin näiltä naamakirja fanaatikoilta.Haluankin suuresti kiittää siitä että päivität Kotiteollisuuden Facebook sivuja.Se on todellinen kädenojennus ja näin pienestä ihmisestä ja suuresta fanista se tuntuu oikein mukavalta että itse artisti kommentoi esim. keikkakuvia ja -videoita. Ja syvä kumarrus uudesta levystä.Kotiteollisuus laulaa kaikki ne asiat mitä minä olen aina halunnut sanoa mutta en ole osannut.Pakkahuoneen keikka oli ihan ensimmäinen elämässäni jonne oli päästävä.Enkä joutunut pettymään. Joten kiitos ja kumarrus!

VASTAUS: Kiitos itsellesi.

------------

KYSYMYS: Uusimman levynne kansikuva on karsein kansistanne. Soitatteko nykyään sankariheviä, vai miksi miekka?

VASTAUS: Kuuntele, urpo, se levy, niin ehkä asia selviää.

------------

KOMMENTTI: Kiitos IHANASTA keikasta tavastialla! (siis siitä ensimmäisestä). Vaikka tulikin itku jossain kohtaa keikkaa niin se ei tarkoita sitä että en olisi nauttinut koko siitä ajasta todella paljon.Se oli jälleen maailman parasta musiikkiterapiaa joka antoi paljon lisää voimaa tylsään arkeen.Herkitysmiseni johtui ehkä lähinnä siitä että kyseistä biisiä tuli kuunneltua aika paljon silloin kun hyvä ystäväni kuoli yllättäen 09 isänpäivänä. Ei siis mitään sen vakavampaa ja onneksi oli rakas serkku vieressä lohduttamassa.

VASTAUS: Näytti olevan kielikin siun korvassa. Onhan sekin tapa lohduttaa. Ja mitä serkumpi sen herkumpi.

------------

KOMMENTTI: kiitoksia porin keikasta. oli loistavaa menoo. ja kiitokset myös nimmareista. uhkasin vai lupasin kasvattaa partaa hynysen puolesta joten pidetähän mieles

VASTAUS: Ja tämä kiinnostaa ketä?

------------

KOMMENTTI: Kiitos oikein paljon ihanasta Tavastian keikasta 15.4, sai taas kaivattua musiikkiterapiaa jonka avulla jaksaa kevään ja tarpoa kohti kesää!

VASTAUS: Terapiaa se oli meillekin. Kiitos.

------------

SEKOILUA: "Uljas Prinssini Nahkahousuissa! Eräänä aurinkoisena toukokuun lauantaina Jouni Hynynen oli tyytyväinen elämäänsä. Hän puuhasteli iloisesti hyräillen keittiössä valmistaen kullalleen mahtavaa hemmotteluateriaa. Listalla olisi muun muassa täytettyjä munakoisoja, härän kiveksiä ja ostereita. Jälkiruuaksi oli suklaakastiketta, jonka Jouni aikoi tarjoilla omalta miehiseltä vartaloltaan. Jo pelkkä ajatus tästä sensuellista puuhasta sai miehen hengästymään. Kokkailuvaatetuksena Hynysellä oli lempikotiasunsa; sähkönsiniset verkkosukkahousut, pinkit stilettikorkokengät ja vaaleanpunainen silkkiesiliina jonka alareunassa oli valkoista tylliä. Päässään kitarasankarilla oli papiljotit, jotta hiukset olisivat mahdollisimman kauniit kun hänen armaansa viimein kotiutuisi. Partaansa muusikko oli solminut pieniä glitter-rusetteja. Jouni liihotteli onnellisena ympäri tilavaa asuntoa varmistaen, että kaikki olisi siistiä ja kodikasta, kun hänen prinssinsä viimein saapuisi. Toinen oli ollut ystävineen kaksi päivää pohjoisessa, esiintyen jossain räkälässä nimeltä Korvatunturi. Jouni ei tietenkään ollut koskaan kuullut moisesta paikasta. Hänhän oli kiltti ja siveä kodinhenki. Kasteltuaan useat kauniit kukkansa, Hynynen tarkisti huolestuneena, että vaaleanpunainen Roseaú-viini oli varmasti viilenemässä. Mikään ei pilaisi tunnelmaa paremmin kuin lämmin viini. Siitä hän oli varma. Saatuaan kaiken omasta mielestään valmiiksi Jouni kiiruhti vaihtamaan vaatteensa, onneksi hän oli ehtinyt ottaa kahden tunnin suihkun aamulla ennen kasvohoitoa! Eilinen manikyyrikin näytti vielä oikein hyvältä, pienet peniksenmalliset kimalletarrat säihkyivät makuuhuoneen kattokruunun valossa loisteliaasti. Jounin sydän suorastaan läpätti innosta hänen vilkaistessa suurta vuodetta ja sen leopardilakanoita; tyynyjen väliin hän oli näppäränä olentona piilottanut jo etukäteen käsiraudat, liukuvoiteen ja ruoskan. Yöstä tulisi mahtava! Saatuaan kasvoilleen taidokkaan ja hyvin vaaleanpunasävyisen meikin josta jopa Johanna Tukiainen ? yksi Jounin parhaimmista ystävättäristä ? olisi kateellinen, mies kääntyi tutkailemaan illan vaatetustaan, joka odotti valmiina sängyn päällä. Mustat stay-up-verkkosukat istuivat Hynysen reisille kuin toinen iho. Kiiltävän mustat pvc-saappaat lisäsivät hänen pituuttaan ainakin viisitoista senttiä ja saivat Jounin tuntemaan itsensä siroksi. Musta nahkaminihame tuntui hivenen tiukalta vaikka oli viikko sitten sopinut oikein loistavasti, mutta Jouni ajatteli positiivisesti, se johtui kuun asennosta ja hormoneista, eihän hän suinkaan ollut lihonut. Hynynen päätti jättää alushousut kokonaan pois, vaikka jo pelkkä ajatus sai hänet punastumaan helakasti. ?Senkin tuhmeliini..? Hän hymisi itselleen sovitellessaan sähkönsinisiä push-up-liivejä ylävartalonsa verhoksi. Päällimmäiseksi hän kiskoi kirkkaan pinkin Hello Kitty-korsetin jonka nyörittäminen ilman apuvoimia oli hivenen haastavaa, mutta kuitenkin mahdollista. Hyräillen Jouni poisti papiljottinsa ja haroi kiiltävät kiharat ojennukseen. Vielä suihkaus kimallehiuslakkaa ja hän oli valmis. Hoiperreltuaan korkeilla koroilla vielä kertaalleen ympäri asuntoa ja tarkistettuaan, että kaikki olisi kunnossa Jouni asettui mahdollisimman viettelevään asentoon sohvalle, hänen ritarinsa tulisi kotiin millä hetkellä hyvänsä! Kolme tuntia myöhemmin Hynysen vasen jalka oli puutunut ja tunnoton, pinkki huulikiilto mennyttä koska hän oli pureskellut huultaan hermostuneena ja kiharat oikenemassa koska hän oli unohtanut muotovaahdon. Jouni oli itkun partaalla. Missä hänen miehensä oikein viipyi? Niiskuttaen Hynynen kömpi ylös sohvalta ja hoiperteli eteisen kokovartalopeilin eteen. Pyörittyään pari minuuttia peilin edessä hän purskahti raikuvaan itkuun. Hän oli rupsahtanut, keski-ikäinen läski! Hänen ennen niin piukka takamuksensakin näytti nyt säkkimäiseltä ja epäkiihottavalta. Ei se varmasti ollut enää edes tiukka. Nikotellen kuuluvasti Jouni hoiperteli keittiöön, potki saappaansa nurkkaan ja korkkasi viinin. Istuessaan lattialla tissuttelemassa, meikit levinneinä, hän ei voinut olla toteamatta että oli auttamattomasti vanha ja ruma. Kuka häntä enää halusi? Röhnöttäessään siinä lattialla verkkosukissa ja vyötärölle hilautuneessa minihameessa, vaatimaton varustus esillä ja viinipullo kourassa Jounilta jäi kuulematta, miten avain kääntyi lukossa. Hän ei myöskään kuullut lähestyviä askelia, ennen kuin Lauri oli ehtinyt keittiön ovelle. Jouni kohotti katseensa kuullessaan hämmästyneen hymähdyksen ja joutui nielaisemaan. Porra näytti paremmalta kuin koskaan. Pitkät mustat hiukset valuivat kuin villi vesiputous, paljas ylävartalo kohoili kiivaasti muusikon ahmiessa Jounia silmillään. Seisoessaan siinä jähmettyneenä kireissä nahkahousuissaan, puolimetrinen leka toisessa lahkeessa pullottaen, mies näytti syötävän hyvältä. Hynynen pudotti viinipullonsa pyhästä järkytyksestä Laurin syöksyessä hänen kimppuunsa kuin eläin. Porra kellisti hänet keittiön lattialle ja ennen kuin Jouni huomasikaan eläimellinen akti oli täydessä tohinassa ja litinä kaikui keittiössä. ?Ei jumalauta sä näytät hyvältä noin!? Lauri huohotti ennen kuin kohottautui pois Jounin päältä puolen minuutin aktin jälkeen ja katosi suihkuun. Onnellinen ja punastuttuaan erittäin pinkinsävyinen Hynynen istuin vielä pitkään keittiön lattialla kunnes tajusi sipsuttaa Porran perään tarjoamaan selänpesuapua. ~Fin." Eli onko nyt viimeinkin aika huolestua pikkusiskoni mielenterveydestä ja harrastuksista kun tämmöistä kamaa löytyy sen tietokoneelta?! [teksti on kuulemma kaverin kirjoittama] Voisko olla hyvä hetki käydä lukitsemassa tuo 16 wee kellariin vedelle ja leivälle? Ja mikä ihme on Karvaotusten Pervoiluseura? Teidän faniyhteisö?? Sieltä tuo "tarina" kuulemma on peräisin. Kirjoittajalle voitte välittää kiitokseni jos hänet tunnette.

VASTAUS: Miksi tunnettaisiin? Jollain on ollut taas ylimääräistä luppoaikaa.

------------

KOMMENTTI: Tämä uusi levy on aivan loistava. Jopa meikäläinenkin kyynel silmäkulmassa havahtunut kuunnellessani tätä.

VASTAUS: Onpa söpöä.

------------

KOMMENTTI: Tere...ompahan huvittavaa lukea kt sivua, on verrattavissa karjalaisen tekstari palstaan jossa valitetaan koiran paskasta. No mutta kuitenkin taso on sama joten jatketaan valitsemallamme linjalla, sillä millä kateelliset kapustimet kertovat miten pitää elää tietämättä hevon paskaa mistään. Tämä levy on aivan perkeleen hyvä se on drunk proven X 5 joten emme voi olla väärässä, meillä täällä päin karjalan syrjäseuduilla on tiukka linja, ja siitä ei luisteta....! Huolestuimme ukonhaudan jälkeen....mutta turhaan, tätä uutta kuuntelee vaikka laskuhumalassa! Terv.. Känninen 2v sitten kerubista kun katseltiin kerubissa stam1nan keikka samasta pöydästä....OOC lärsä

VASTAUS: Sittenhän me olemme sydänystäviä, vai?

------------

KYSYMYS: Myöhästyneet kiitokset Mikkelin keikasta. Erityisesti Enkeli, Pirunpelto, Yö päivää.. ja Velhonaisen älä salli elää -biiseistä! Soittaako Jari uudella levyllä myös tuplapedaalilla kun keikalla sillä näytti semmoinen olevan? Meinasitko tänä vuonna Jouni juosta kokopitkän vai puolimaratonin Jyväskylässä ja entä minkälaista harjoittelua olet keväällä pitänyt yllä? - Kiitos

VASTAUS: Viikkomäärät on 0-45 km, riippuu keikkojen määrästä ja krapuloista. Juoksen puolikkaan. Sen soittaako Jari tuplapedaalilla vai ei pitäisi kyllä olla kuultavissa.

------------

KYSYMYS: Päätittekö itse aloittaa keikan Tavastialla klo 21.30 vai Merimaako sen keksi? Oli mahtava idea. Ens kerralla tietää sitten lähteä aikasemmin paikalle.

VASTAUS: Kannattaa seurata ennakkoilmoitteluja noista soittoajoista. Tavastian sivuilla asia ilmoitettiin kyllä jo hyvissä ajoin, samoin meidän fb:ssa. Päätös oli Tavastian. Ei bändi soittoaikoja koskaan päätä.

------------

KOMMENTTI: Näin taas unta, koska sen sisältö oli sen verran vakava, koen vahvaa tarvetta raportoida siitä. Siinä unessa Laulaja Hynynen oli lihonut niin paljon, että hän ei voinut käyttää muuta, kuin turkoosi-valko raidallista paitaa. Neuvostanne äänestin kirkkovenettä eduskuntavaaleissa ja kas, kirkkoveneellä soutaen , joukko apinoita pääsikin eduskuntaan. Mutta kesä on tulossa :)

VASTAUS: Uuninlämmin kesä. Voi luoja, tämä maa on kusessa!

------------

KYSYMYS: Hei, Jouni Erittäin hyvä ystäväni täyttää toukokuussa 40 v. Hän on todellinen Kotiteollisuus-fani: kuuluu tietysti fanclubiin ja tilaa sitä kautta uudet cd:t heti kun mahdollista ja tuntee biisien sanat ulkoa ja käy kaikilla keikoilla, jotka ovat Turun alueella tai lähiseuduilla (mm. tuleva Ruisrock 2011), kännyn taustakuvana kotiteollisuuden logo....*Mutta enemmän kuin Kotiteollisuutta, hän fanittaa SUA!* Kyllä, näin on, R... just kohta 40 v. julistaa sun nimeä. Läppärin taustakuvana on SUN kuva; yöpöydällä SUN kirjoittama runokirja; kaikki tv-ohjelmat, joissa esiinnyt hän katsoo, mukaan lukien Korkojen Kera -ohjelmassa toteutettu parranajo :) ...lista on loputon!!! Kuten kerroin jo alussa, R.... on erittäin läheinen ystävä mulle. Ja monelle muulle. Hän ansaitsee parasta ja hänen mielestään se olis sinä. Kun se ei kuitenkaan liene mahdollista niin onko mahdollista, että lähettäisit kauttani hänelle jotain fanikamaa? Tietysti allekirjoituksilla ja hiellä ja kaikilla lisukkeilla "koristeltuna". Tämä tulisi hänelle yllätyksenä synttärin juhlintapäivänä 21.5. Tiedän, että se olisi juuri se lahja, joka saisi hänet laukeamaan onnesta.

VASTAUS: Voi kuule, kun minulle ei mitään ”fanikamaa” ole. Minulla ei ole niiden kanssa mitään tekemistä, niitä asioita hoitaa ihan erillinen firma. Ja muutenkin: eikö tollanen fanitus ole jo vähän sairasta. En kehtaisi heitellä lisää löylyä kiukaalle.