Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

4.4.2011
------------

KOMMENTTI: Kiitos uskomattoman hienoista sanoista, ja just almost acoustic juttuna. En oo aiemmin fanittanut niin hirveesti mutta pakko myöntää että uus levy kolahtaa. ostin kaikki levyt eilen, ja yhden sun kirjan kun tajusin vissiin vihdoin että sulla on sana hallussasi, kirjoittaisit enemmän, mielestäni. Kuulin kappaleen "VALTAKUNTA" eilen eka kertaa ja mix ei kristillisdemot ota sitä mukaan homokeskusteluun ja just...heh heh mutta hyvä biisi. rihanna soi aina puntiksella ja pistin tuon ipodiin ja tuli sellainen fiilis että haen tuon yhden kilon painon tosta ja työnnän sen suurimman jätkän perseeseen....mutta hillitsin loppujen lopuksi itseni....jatka hynynen kirjoittamista....sulla on lahjoja...

VASTAUS: ”Kirjoittaisit enemmän”? Mitenköhän se olis mahdollista? Tuntuu, että mie en ole kerennyt mitään muuta tekemäänkään viime vuosina. Mutta kiitos kannustavista sanoista.

------------

KOMMENTTI: Moi Jouni! Eipä tiennyt tyttö - tai itse asiassa se eturivin rouva - viime perjantaina Kerubiin Kotiteollisuuden keikalle lähtiessään, mihin taikasoppaan päänsä pisti! Fanittanut olen teitä Kuolleen kukan nimestä lähtien, mutta nyt vasta sit ekalla keikalla. Eipä ollut seuraneitinikään teitä livenä ennen nähnyt, mutta hyväähän kannattaa aina odottaa. Ollaan ns. tiloissa edelleen molemmat. Päässä pyörii päivät ja yöt keikan biisit ja mielikuvat. Onneksi oli kuvausolosuhteet siinä lavan eessä aika optimaaliset. Onpahan mummona mitä muistella... Paloi poltinmerkki kerralla sydämeen. Sitä jälkeä on tultava paikkaamaan heti ensimmäisen tilaisuuden tullen eli Sulo-klubille heinäkuussa. Ja kiitos siitä Mahtisanat-biisistä, jonka mulle omistit. Sattui oikea biisi oikeelle ihmiselle :-D KIITOS JOUNI!

VASTAUS: Omistinko? Ei mitään muistikuvaa. Mutta sittenhän sinun täytyy olla todella epämiellyttävä ihminen. Otan osaa.

------------

KOMMENTTI: Soitellen sotaan lainaa joululaluja mutta myös Tuure Kilpeläisen Valonpisaroita:mutta kotiteollisuus albumi on parhaanne tuotos kiitos siitä.jokke

VASTAUS: Kuka? Never heard.

------------

KOMMENTTI: Muistakaa miehet!! Ettehän syö vanhaa maksalaatikkoa ainakaan ennen Pakkahuoneen keikkaa!!! Näin unta, jossa Jouni söi sitä samalla, kun jutusteltiin niitä näitä ja Hongisto oli jo ajat sitten vetäytynyt lepoon huonovointisena, syötyään sitä samaa liian vanhaa maksalaatikkoa.... Ja Sinkkonen tyrkytti mulle jotain salaista puhelinnumeroaan?! Mitä lie sieniä se oli syöny... Lauantaina Pakkahuoneella selviää, oliko enneuni vai vaan sairaan mielikuvitukseni työtä :D

VASTAUS: Tyyppi näkee unta maksalaatikosta. Hämmentävää.

------------

AKKOJEN VOUHOTUSTA: Hei Jouni, Olemme tulossa teidän Tampereen keikalle tulevana lauantaina juhlistamaan ystävämme Saaran syntymäpäivää. Hän on teidän suuri faninne ja etenkin Sinun ; )Olisiko mahdollista että omistaisitte Saara Kuuselle yhden biisin lauantain keikalla, se olisi hänelle paras syntymäpäivälahja ikinä ja todella ikimuistoinen! Keikka on jopa merkattu työpaikan yhteiseen kalenteriin ja Saara on kiekunut siitä yli kuukauden ajan joka päivä, joten todella odotettu päivä tuo tuleva lauantai. Toivottavasti viesti ennätti tavoittaa teidät ja toiveella olisi mahdollisuus toteutua. Kiitämme jo etukäteen ; )

Tervehdys Jouni! Viestini koskee ensi lauantain (26.3.) Kotiteollisuuden keikkaa Treella. Kaunis:))) naisporukka on sinua ja muita bändin poikia tulossa fanittamaan Pakkahuoneelle.Kyseessä on myös hyvän ystäväni Saaran syntymäpäivä,jota lauantaina myös juhlistamme.Saara tunnetaan erityisen kuumana Jounifanina,joten esittäisin nyt pienen pyynnön sinulle la keikaa silmällä pitäen.Eli olisi kovin ilahduttavaa,jos voisit keikan yhteydessä sieltä stagelta käsin jotenkin Saaran merkkipäivän huomioda tai vaikkapa Saaralle biisin omistaa.Tämä olisi niin kovin juhlivan naisporukan mieleen,jos tämän pienen toiveen toteen saattaisit:) Hienoa tosiaan nähdä Kotiteollisuus taas täälä Mansesterissakin keikkaamassa!

VASTAUS: Minulla olis mahdollisuus luoda ura naisporukoiden viihdyttäjänä. Villiä, puolituhmaa läppää ja tankotanssia.

------------

HULLU: Oon samoilta seuduilta lähtöisin ja seurannut muutamia keikkoja milloin missäkin olette esiintyneet, uusin levykin tuli ostettua ennen Lappeenrannan keikkaa ja onhan se ihan kuunneltava. Kun sattumoisin olen nainen ja on itselläkin mies ja lapsia niin joskus pitää hieman miettiä kuka jaksaa keikkailevan miehen kanssa eloa ja noita kaikkia huumorimielessä tehtyjä teinitempauksia? Eihän se tarkoita että elämän pitää olla loppu jos ei halua aivan taantua välispiikeissä ja muussakin touhussa parikymmentä vuotta taaksepäin. Täytyy sanoa että satuin lukaisemaan tuon jutun (joko vitsillä tai tosissaan laitetusta) päiväkirjamerkinnästä ja siitä miten ilta oletettavasti eteni seuraaavan päivään Lappeenrannan keikan jälkeen. Olenko itse vanha vai mitä en ymmärtänyt? Ei jotenkin tällä kertaa naurattanut enää läpänheitto: "heräsinpä taas jonkun kottaraisen vierestä hotellihuoneesta enkä tiedä mitä oli tai ei ollut". Julkisuuteen pullahtanut pulliainen helposti kokee velvoitteekseen olla kaikenlaista mitä ei ole tai korostaa yli sitä mitä on kaikessa pahassa. Voi kysyä että haluaako naisesi että häntä säälitään monien taholta tai että kelaillaan siellä pikkupitäjillä että onko se sen äijä ihan täys paska, joka laiminlyö perhettään sen minkä ehtii tyhmyyttään. Ihmettelisin jos ei joku jo tulisi suoraan siellä karjalassa kysymään asiasta. Sun paras saavutus on se että olet isä ja osa sun perhettä, ei tarvi näyttää esimerkkiä että on jees olla toinen jalka haudassa nilkuttaen. Kun on rahaa niin paljon ettei paskalle taivu niin ei liene paljon tarve välittää mitä roolia vetää. Olenpa vielä niin röyhkeä itsekin tässä että kehtaan ryhtyä kritisoimaan toisen elämää, mutta; voisko ton seittemänpäivää tuksu meiningin vaikka himmata siiheksi kun lapsesi hieman kasvaa? ei sillä ettei se vaimokaan varmaan kovin onnelliseksi tulee tuosta miehen roolin vetämisestä tai niistä oikeistakin lipsahduksista, jos niitä on. Olet kuitenkin pienen tytön isä ja jos oikeesti mokaat niin voisko sen jättää kertomatta ja jos toi on ihan vaan osa roolia ni jätä pois, ei se imago siitä kärsi. Mies on kuitenkin jo 40++, ei mikään poika enää ja säheltää tuohon tapaan, olihan se hauskaa sillon ensin bändin alkuaikoina mutta sama vitsi ei naurata pidemmän päälle. Oisko sen äijäilyn sijaan vaihteeks mahdollista vetää vaikka sellasta ei-bimbo -roolia? Olet tärkeä lapsellesi ja vaimollesi, sitten sua vasta harmittaa jos hukkaat noi parhaat hetket elämästäs ja toivon - anteeksi vaan - ettei teitä nähdä välttämättä radalla enää pappaiässä. Ei pahalla, jos ei hyvälläkään.

VASTAUS: Mitäköhän sie oikeasti miun elämästä, varsinkin perhe-elämästä tiedät? Katsopa peiliin ja mieti faktoja.

------------

SAMA HULLU JATKAA: Milloinka saatte Lappeenrannan keikkakuvat sivuille? Voisitte muuten kehittää tehokkaampia järkkäreitä sinne valvomaan touhua, muuten homma meni ok, kunnes sivulavan luo tuoli joku vanha kähäräpää jamittamaan täysillä ja siinä ei kukaan saanu sitä väärälle keikalle eksynyttä fania pois ihmisiä tönimästä, oli sen verran täysnaamat. Muuten hyvä keikka, vaikka hiukka liian lyhyeenhän se loppui.

VASTAUS: Akka ei osaa muuta kuin valittaa. 2 tuntia on siusta lyhyt keikka? Meidän keikalla ei sais olla humalaisia? Missä vitun kellarissa sie olet elänyt?

------------

KOMMENTTI: Noonniin poijjaat!! Laitetaanpa sitten tuo teidän ruokavalion kevennys kuntoon, niin saatte kilotkarisemaan! pistelkääpä takaisin postia, jos kiinnostus moiseen herää! Heleppoo kun heinän teko ilman talikkoo.

VASTAUS: Kuulostaa naismaiselle toiminnalle. Tuleeko manikyyri ja kampaaja samaan hintaan?

------------

KYSYMYS: Moro! Kun ens kesänä tuutte Kotka Rockfestivaaleille nii voisitte tulla meidän joukkueen (=ryhmä alkoholisteja) kanssa dokaamaan keikan jälkeen! Pillun saantia en voi luvata. Ei mulla muuta.

VASTAUS: Todella houkutteleva tarjous, hei. Miksi vitussa tultais, kun voidaan ryypätä keskenämmekin?

------------

KYSYMYS: Perskuta mikä meininki. Harvoin musiikki aiheuttaa niin paljon tunteita, kuin teidän uuden levyn musisointi. Nyt voisi kyllä sanoa että teiltä on kuultu tosi paljon, ja laajalla rintamalla. Uusi levy on kaikessa melodisuudessaan oikein hieno, näin kotikriitikon kannalta. Eikä tämä nyt tarkoita sitä että joo joo, koska se on kt niin sen on pakko olla hyvää vaikka se olisikin paska. Ei näin. Minä olen kauan kuunnellut kottareita, ja aina te onnistutte yllättämään. Niin tälläkin levyllä. Aivan helvetin hieno kokonaisuus, eikä vaatinut montaa kuuntelukertaa että avautui(kaikki biisit ei tietysti niin äkkiä). Monesta biisistä löytyy joka kuuntelukerralla aina jotain pientä uutta, mitä ei ekoilla kerroilla kuullut, tai ei vaan osannut kuunnella. Ei jaksa edes biisejä eritellä, hienoja ovat. Kysymys kuulukin; että mitäs seuraavaksi? Tai no ihan sama, kyllä tämä levy on ihan parhaasta päästä. Tämän välityksellä voisin samalla haistattaa vitut niille vinkujille jotka vaan sitä räiskettä ja räminää kaipaavat. Haistakaa vittu. No joo, se siitä. Mutta kiitos, hyvä levy.

VASTAUS: Ai, mitä seuraavaksi? Sitä samaa kuin ennenkin. Otan kitaran käteen ja teen nipun biisejä. Ei se sen vaikeampaa ole. Tulee sellaista kuin tulee.

------------

KYSYMYS: Nyt vasta katsoin JuuTuubista parraleikkausepisoodin. Täytyy kyllä sanoa, että rohkea olet *wau*! Hieno Mies ja Komia! Mutta mihin ne lommoposket jäi? Piiloon kentien?!? Niin joo... Mites tukka? Eikö senkin pitäny lyhentyä? Ei sillä, mä en tiedä mitään vedonlyönnistä tai saatikka mittään urheilusta... Mutta HEI, tosi IhQ *teinien murreta* kevättä ja kesää Teille kaikille!

VASTAUS: Mistä lähtien parran leikkaus on ollut rohkeaa? Vittu, kun sie olet sekaisin.

------------

PASKA-AIVO HOMO: Tänään taisi olla 36:s keikka, jolla olin, joten olen kai osallistunut pellejen busseihin ja muihin kulkuvälineisiin edes jollain tavalla. Lutakko on nyt todellakin kaupallestettu teidän toimesta, vittu. Oisin mielelläni vetänyt rewaindit kolmevitoseen eli juhannukseen Himoksella. Se oli mielestäni parasta itää, mitä olette ikinä livenä maailmalle laitteneet. Nyt jäi lähinnä paha mieli. Tottakai ihmisten pitää syödä ja juoda, mutta ei kai teidänkään pidä ihan pelleinä pitää teinejä (ja tällaisia vanhoja hevi-luusereita), jotka tapetoivat seinänsä teidän kuvilla, vanhempien käskystä huolimatta. Vittu, kun äijillä on Suomen kovin ja PARAS meiniki, niin vittu älkää pilatko sitä, kuten Rasmus-nallen pojat. Toivon sydämestäni, että lopetatte teatterikoulun esitykset, ja teette sitä, missä ollette oikeesti hyviä! Zeppelin on parasta eli aika kylmää terästä... RIP Näyttelijät ja soittajat, ne jotka ovat täällä pelkästään näyttääkseen tai soittaakseen, pilaavat kaiken. Teillä on kuitenkin ollut aina jotain muuta. Kiitos kaikesta paskasta

VASTAUS: Ole hyvä. Nimi on muuten muistissa.

------------

KYSYMYS: terska! olemme menossa toukokuussa 2011 naimisiin (siis emme me kaksi, vaan minä ja jonna) ja jonna tykkää minulle tuntemattomasta syystä teidän musiikista todella paljon! ja totuuden nimissä täytyy sanoa että rakastaa ei rakastaa on hyvä biisi. elikkä pyytäisin teiltä (koko bändiltä) mp3/vastaavassa muotossa olevaa tervehdystä/onnen toivotusta jonka voisin häissämme soittaa jonnalla ja aloittaa meitän yhteisen elämän sillä että vieraat miehet tekevät vaimoni onnelliseksi...? ps. hyvää keikkakevättä! ja mikkelin keikalla "näemme"

VASTAUS: Joo, eihän tässä muutakaan tekemistä ole. Voimmeko leipoa teille myös kakun samalla? Ja tehdä vaimon hääpuvun?

------------

KOMMENTTI: Kauhian paljon kiitoksia mahtavasta pakkahuoneen keikasta.Oli hienoa kuulla yksinpuhelu eka kertaa livenä. Te olitte iskussa ja hienolta kuulosti uuden levyn biisitkin, levy joka on parasta KT:tä Jaksamisia

VASTAUS: Ugh!

------------

KYSYMYS: Onko rokkarin elämä enemmän Andy McCoyta vai Edu Kettusta?

VASTAUS: Kumpaan pukeudut mieluummin, kumihousuihin vai verkkareihin?

------------

KOMMENTTI: Kiitos uusimmasta levystä. Vaikka musiikki kuulostaa tuoreelta, niin fiilikset tuovat mieleen aamenesta kukkaan aikakauden, mikä on vitun siistiä koska silloin tuli vielä itsekin rappioiltua Karjalassa. Kirjoittaisin pidemmältikin, mutten ole varma osaatteko vielä aakkosia, joten juon sen sijaan kunniaksenne vähän viinaksia. Tai en niin vähän..

VASTAUS: Esimerkillistä toimintaa.

------------

KOMMENTTI: Tilasin uuden levyn CDON.COMista. Olishan se pitäny arvata että kannet murtuu matkalla. No lähettävät kuulemma uudet kannet. Levy itsessään oli moittettomassa kunnossa. Ja niin oli levyn sisältökin. Mä oon nyt eilisestä lähtien miettiny että mikä sana kuvaa tätä levyä. Enkä mä saa sanottua muuta ku että Helevetin hyvä levy. Mä en näitä analyysejani tässä ala latoa, mutta ootte tehny sellasen levyn, että ensimmäisen kerran mä nautin ihan jokaisesta biisistä. Muissa levyissä on aina ollu joku biisi josta en oo pitäny, mutta täs ei oo. Jos nyt vielä tulisitte keikalle Hämeenlinnaan, niin alakais tämä homma olla hyvällä mallilla. Notta joo, kiitos levystä!

VASTAUS: Kesällä näköjään ollaan siellä.

------------

KOMMENTTI: mortonki nykäskylästä, haluaisin kiittää lutakon varsin onnistuneesta keikasta. kännäämisen painopisteen siirtäminen keikan loppupuolelle on sanottava olevan kannatettava ajatus. lisäksi tyttömäinen vittuilu paikallaolleille jäi minimaaliseksi mistä tuupovaaran hiihtoseuran ahvenmerkki. tämän lisäksi kehuisin uuden levynne tyyliä. nykyisin naisystäväni voi kuunnella myös kotiteollisuutta, tarkemmin sanottuna kappaleen 'ei kukaan' introa viisi minuuttia. t: sinkkosen kadonnut kaksoisveli

VASTAUS: Se tykkää Elton Johnista siis.

------------

KOMMENTTI: Ku et vastaa niin haista sit vittua Lähetetty iPhonesta (lähettäjä Erkki Karhu)

VASTAUS: Miksi mie vastaisin siulle? Varmaan jotain tärkeää asiaa. Sitä paitsi en ole aikaisemmin saanut siulta puhelua enkä edes sähköpostiviestiä. Oletko tarkistanut lääkityksesi?

------------

KYSYMYS: Mistä noita "Kaikki uuniin"-paitoja voi ostaa ku ei niitä teijän kaupastakaan löytyny???

KYSYMYS: Terve! Milloin "KAIKKI UUNIIN!" -paitoja voi tilata teidän sivujen kautta?

VASTAUS: Tällä viikolla.

------------

KYSYMYS: Tullaanko uudelta levyltä pois jääneitä biiseja koskaan kuulemaan, ja jos tullaan kuulemaan niin milloin?Ja ai niin työ tuutte tänä vuonna 40v Ilosaarirockiin.Niin sitä pitää!

VASTAUS: Tullaan. Joskus.

------------

KOMMENTTI: ...vihdoinkin löytyi ehdokas näihinkin vaaleihin. Kaverihan muistuttaa asenteeltaan isoisääni, kunnon soturia, jolle naiset oli käyttöesineitä ja lapset orjia. Missä olet luuhannut hyvä Otto-Pelle Kuusinen kaikki nämä IT-aikakauden iloiset vuodet? Nyt on aika masennukselle ja sinä olet mies joka vastaa minun ja isänmaani hiljaisten ideologiaa. Kauttasi tulemme saamaan asiat järjestykseen ja maan asioihin jotain tolokkua! Nöyrä kiitos tästä ja kaikesta vielä tekemättömästä "puhdistustyöstä". Yksi kaikkien ja kaikki yskien kohti viinakauppaa...

VASTAUS: Mutta miksi kommentoit tänne? Otto-Pelle elää omaa elämäänsä.

------------

KOMMENTTI: Kiitokset ikinuistoisesta Lutakon keikasta, ekaa kertaa nähtiin teidät livenä ja ei voi sanoa muuta kuin et osu ja uppos. Tullaan varmasti toisen ja kolmannenkin kerran!! Poikani halusi lähettää teille kuvansa jossa leikkii Hynystä, joka on pojan suurin idoli ja joka hänestä tulee isona!! Poika osaa teidän melkein kaikki kappaleet ulkoa joita laulaa omaa kitaraansa rämpyttäen!! Kiitokset vielä hyvästä levystä ja kevään jatkoja teille!!

VASTAUS: Äidin kuva olisi kiinnostanut enemmän.

------------

KOMMENTTI: Hyvän videon on Hyrde ohjannu ja hyvä, ettei ukot yritäkkään näytellä siinä, vaan jokainen esittää ihteesä. Kannatas käyttää keikoillakin noita asuja, niin saattas naisetkin lämmetä.

VASTAUS: Ai vielä enemmän kuin nyt? Ei kiitos.

------------

KOMMENTTI: Näin unta. Syntymäpäiväni oli järjestetty Kuopion torilla. Esiintyjinä oli mm. 69eyes ja Kotiteollisuus. Ohjelmassa oli Jouni Hynysen hiusten leikkaaminen, lahjoitin hiukset siskolleni. ( En kylläkään ymmärrä miksi, sillä mielestäni herra laulajan hiukset ovat hyvin epäsiistit). Suutelin himokkaasti myös Tuomas Holopaista (!) Esiintyminen huipentui tangoon, jota minä ja herra Hynynen tanssimme. Minulla oli punapilkullinen mekko ( kyllä, olen naispuolinen). Heräsin aamulla hyvin ahdistuneena. Otin lääkkeeni ja jatkoin rauhallisesti unia. Olen jo sairaseläkkeellä, enkä kuuntele musiikkianne, mitä nyt radiokanavat sitä joskus pukkaavat. (Paitsi YLE-puhe) En tiedä mikä ICD-koodi sopisi näihin oireisiin. Ehkä en haluakaan tietää. Kevät keikkuen tulevi. ps.Kiitän vaalikoneestanne, itseni äänestäminen vahvistuu kokoajan parhaimmaksi vaihtoehdoksi.

VASTAUS: Tai kirkkoveneen.

------------

KOMMENTTI: Tajusin juuri, että Hongisto ja Tuomas Enbuske ovat ihan saman näköisiä. Ei tunnu elämä enää niin raskaalta tämän havainnon jälkeen.

VASTAUS: Yhtä asiallinenkin.

------------

KOMMENTTI: Kiitän Joensuun Kerubin keikasta 18.3.2011. Ensimmäista kertaa tuli oltua livenä paikalla ja kokemus oli unohtumaton. Ei tuo kaverina ollut eturivin rouvakaan jäänyt kylmäksi teitä kuunnellessa. Monta vuotta olen musiikkianne kuunnellut, ja nyt se iski kunnolla!

VASTAUS: No mutta, sehän on kiva kuulla.

------------

KYSYMYS: mitäs vittua teille on tapahtunut? täytyy sanoa et uusi levy on aikomoista humppaa. Kuulostaa jo neljältä ruusulta.Pari kuuneltavaa loput aika hidas tempoista "¤##&%.Mihin on jäänyt menevät rallit tyyliin valtakunta, veri valuu maahan jne...???? seuraava levy on varmaan jo lauri tähkä meininkiä.No en mie mistään tiiä jatkakaa.

VASTAUS: No, ehkä me ei vaan jakseta tehdä musiikkia parikymppisille, näköalattomille hevimusiikin ystäville. Pysyttele sinä siinä Slayerissä.

------------

KYSYMYS: No sori! Mites teille pääsee hommiin? Roudariks eli duunariks! Vitun hienoa työtä teette! Jatkakaa!

VASTAUS: Fanejahan me just bussiin kaivataankin.

------------

KOMMENTTI: Arjen teot ja arjen huolet, ne koet ennenkuin kuolet. Terveisin nimimerkki, "Nainen 44-v. ei lapsia, onneksi ! "

VASTAUS: Siun meileistä päätellen se on todellakin onni. Niin sinulle, kanssaihmisillesi kuin lastensuojeluviranomaisillekin.

------------

”HUUMORIA”: NO SORI, että lähetän tälläisen, mutta oli pakko. Meillä ei Hynysen kirjaan uskalla koskea, kuin mejän kissa.

VASTAUS: Ostitte sitten kissalle kirjan. Kertoo perheestänne paljon. Liikaa.